מרי לו האחת המקורית
New member
תעזרו לי בבקשה../images/Emo53.gif
קודם כל שלום לכולם. אני לא יודעת איך להתחיל כל כך קשה לי לדבר על זה אבל אני מנסה.... אני אמא חד הורית בהריון מתקדם ויש לי ילד מלאך בן 7 וחצי. הוא סובל מהפרעות קשב וריכוז, אסטמה. הילד לומד יותר נכון למד בבית ספר לילדים היפרקטיבים. אבל לצערי הוא למד רק חודש וקצת ואז באה המכה על הראש שלי. הוא עבר התעללות מינית בבית הספר מילדים גדולים ממנו. הילד קיבל התמוטטות עצבים ואושפז במחלקה סגורה הוא כבר חודש וחצי שם. הוא לא דיבר ולא אמר לא נתן לי סימנים על מה שקרה הוא רק הוציא בבית את כל הפחד טראומה או איך לקרוא לזה כל מה שקרה לו. אני שבורה נפשית לא יכולה ולא יודעת איך "לאכל" את זה. הוא עובר טיפולים הוא השתנה, לצערי כמובן הוא עוד שם. אני הולכת לבקר אותו יום יום נסיעה של שעתיים לכל כיוון והמון כסף. אני לא מתלוננת. אבל המצב הנפשי שלי מאוד קשה. כואב וקשה לי לראות אותו ככה. הוא ביקש לא לספר לי הפסיכולוגים בבית החולים אמרו לי שהוא לא רוצה להדאיג אותי ואת אבא שלו לכן לא לספר לנו. אבל הם סיפרו בכל זאת כדי שאנחנו ההורים שלו נעזור לו. העיניין בטיפול של משטרה. אני מפחדת שהוא לא יצא מזה. אני מפחדת שהוא ימשיך אם מה שקרה לו לכל החיים. אני מבקשת אם מישהו יכול לעזור לי מה לעשות לאן לפנות או מה אני צריכה לעשות אם עצמי. --------------בבקשה תעזרו לי אם אפשר--------------- ממני לכולם הרבה אהבה הרבה בריאות ושלא נדע דברים רעים אני לא מאחלת לאף אחד את המכה שנפלה עליי ככה ביום בהיר אחד.....