תעזרו לי בבקשה

ShmupyGirl

New member
תעזרו לי בבקשה ../images/Emo7.gif

אוקיי , יש לי בעיה ואני אשמח אם תעזרו לי... יש לי ידיד שהתגייס ביום רביעי (אתמול) עכשיו, הכרתי אותו בצורה די מוזרה, ואנחנו לא ידידים ממש קרובים ז"א אנחנו מדברים בטלפון, באי סי קיו, בSMS וכאלה... ואפילו באתי אליו הביתה כדי להביא לו את מתנת הגיוס שלו (עזבו את זה שהיו שם עוד 7 ידידות שלו) לא חשבתי שזה ממש ישנה לי העובדה שהוא מתגייס... כי ראיתי שידיד אחר שלי התגייס ביום ראשון (והוא ידיד כזה שעוזר לי בהכל, מייעץ וכו´) וזה לא הפריע לי... הבעיה שלי היא... שאני ממש במצב רוח על הפנים, עם דמעות בעיניים, והיום דיברתי איתו לשתי שניות...( הוא לא יכל ממש לדבר) התחלתי מיד אחרי לבכות. אני לא יודעת מה לעשות, זה השפיע עליי ממש קשה. אני קצת דלוקה עליו אבל אני בקושי מכירה אותו ולכן אני לא מבינה למה זה ככה... אני לא יודעת מה לעשות, אם לספר לו כמה אני מתגעגעת ולמה... ? או פשוט לשתוק? פליז עזרו לי
שמופי

yaelosh15

New member
אני מזההההההה מבינה אותך.....

אני עכשיו בארה"ב אז זה לא ממש רלוונטי אבל ידיד שלי התגייס(והוא גם לא ממש ידיד שלי יענו לא הכרתי אותו כל כך הרבה) אבל דיברתי איתו כל הזמן שאני פה....(4 חודשיים) כמעט כל יום באייסייקיו ואם לא אז בהודעות...הוא התגייס לפני שבועיים התקשרתי אליו כדי לאחל לו גיוס נעים אבל משום מה חבר שלו ענה לי...עכשיו זה דיי יקר מארה"ב לפלאפון במיוחד אחרי שרבתי עם אמא והיא ניג´סה לי שזה יהיה מהיר...אמרתי לחבר שלו שימסור לו ד"ש ממני ושאני מתגעגעת אוהבת אותו עכשיו הקטע היותר מבאס זה שאח"כ הבנתי שזה היה ידיד שלי...(גם לא ממש טוב...חבר הכי טוב שלו אבל איתו לא דיברתי מאז שעברתי) אז עוד יותר התבאסתי...קיצר אחרי "השיחה" התחלתי לבכות....הייתי כ"כ מבואסת עד שהתקשרתי אליו הוא לא ענה לי...טוב מה אני מזיינת לך ת´שכל את ביקשת עזרה לא ביקשת סיפור....קיצר לפי דעתי תגידי לו שאת מתגעגעת אליו מאוד...בכלל אם יצא לכם לדבר שיחה (שהוא חוזר שישי שבת או משהו) תגידי לו כל מה שאתה מרגישה!!! זו דעתי...לא טוב לשמור בבטן..
) תכתבי לי בחזרה...ביי ביי ובהצלחה יעל

ShmupyGirl

New member
.... תגובה....

א. תודה רבה על התגובה... ב. אני יודעת שזה לא טוב לשמור בבטן אבל אני מפחדת להגיד לו ז"א מה אני אגיד לו, אנחנו בקושי מכירים ואני דלוקה עלייך...? זה לא נראה לי הגיוני כל כך ... זה מעצבן אותי להרגיש ככה ולהיות כל הזמן על סף דמעות! מה גם, להגיד לו שאני מתגעגעת אני מרגישה שזה לא במקום, לא יודעת למה?! ג. לשירלי - זה לא מהרגל, כי לא היינו מדברים כלכך הרבה שאפשר לומר שאני מתגעגעת לדבר איתו... ד.יעלוש - אני מצטערת בשבילך... זה בטח נורא קשה 1. לגור רחוק מכולם 2. בכלל שהידיד התגייס... אני מקווה שיהיה בסדר...

yellow cheese

New member
../images/Emo23.gif שמופי ../images/Emo23.gif

היי גירל
למה נראה לי שאני יודעת במי מדובר
אולי בגלל העובדה שאני יודעת הרבה פרטים??? בכל אופן... אני אנסה להיות אובייקטיבית למרות ההיכרות העמוקה שלנו.. אז זה הולך ככה: גיוס של ידיד (במיוחד אם את דלוקה עליו
) תמיד קשה..- ייתכן שעם הזמן פיתחת אליו רגשות יותר מאשר "קצת דלוקה עליו" כפי שציינת.. נראה לי שהקטע הזה נובע מהרגל ולווא דווקא מאהבה...
כשאת רגילה לדבר עם מישהו כל כך הרבה את באופן הכי טבעי שבעולם נקשרת אליו.. אולי הדמעות שלך הן בגלל שאת יודעת שעכשיו כשהוא משרת בצה"ל הקשר דיי ינותק ומזה את פוחדת
אז שמופי יקירתי (מאיפה הקרצת ת´ניק הזה לעזאזל?!!?!), לכי אחרי ה
שלך.. אם את מרגישה צורך לחשוף רגשות לכי על זה... אחרי הכל לא חשוב כמה עיצות ניתן לך פה- בסופו של דבר את תעשי מה שיעלה על מוחך...
אני אוהבת אותך ושיהיה בהצלחה... שלך,
שירלי

למעלה