תעזרו לי בבקשה!!

גלגולית

New member
תעזרו לי בבקשה!!../images/Emo92.gif../images/Emo77.gif

היי לכולם! אחי וארוסתו מתחתנים בעוד פחות מחודש! ואני חיבת לקנות להם מתנה לרגל נישואיהם... אין לי שום רעיון מה לקנות! אנא שתפו אותי בחוכמתכם ותציעו לי, מה אני יכולה לקנות להם??? דרך אגב...אני כולה בת 18, ככה שהתקציב שלי לא עד כדי כך גבוה, נגיד עד 300 -400 ש"ח! תודה רבה רבה רבה רבה מראש גלגולית

nikit1

New member
רעיונות...

אנחנו קיבלנו מגיסי סט מצעים מאד יפה וסלסלת פינוק זוגית בצירוף ברכה מרגשת. מאד אהבנו את המתנה הזו שהיתה אישית וראו שהושקעה בה הרבה מחשבה, מאחים אחרים קיבלנו תלושים ל אי די דיזיין, גם מאד נחמד ושימושי. בהצלחה ומזל טוב.

אתי@

New member
../images/Emo45.gif תלושים לחנות כלי בית טובה, כמו

איי די דיזיין, כיתן, וכו´. מאוד שימושי וכיף לקבל, לפעמים זוגות צעירים רוצים דברים יפים לבית ולא מרשים לעצמם לקנות אותם. אז תני להם את ההזדמות "להתפרע"

Ronnie*

New member
אגב תלושים...

אני לא יודעת אם זה ככה בכל החנויות, אבל אנחנו קיבלנו מהעבודה של אורי תלושים ל"ביתילי" לחתונה, וגילינו אתמול שאי אפשר לקנות שום דבר שהוא במבצע כי "אין כפל מבצעים" (מה הקשר בכלל, הרי מישהו שילם על התלוש הזה). בקיצור, נורא התעצבנו עליהם אתמול, כי כל החנות היתה בהנחה (בצומת ירקונים), ואחרי שבחרנו דברים וחיכינו בתור, בסוף השארנו שם את הכל ויצאנו בעגמת נפש... אני יודעת שזה לא ממש קשור לשאלה, אבל הייתי חייבת להוציא את זה...

dorlim

New member
wedding glass

חברה שמכינה מזכרות מהשברים של הכוס - פמוטים, מעמדים, מזוזות ועוד כל מיני בכל מיני תקציבים ומחירים... האחים של דורון היו אמורים להכין לנו משהו כזה, אבל איבדו את השברים
.... ואפשר גם לדאוג שהכוס תהיה צבעונית כך שהשברים במזכרת יבלטו.

למעלה