תעזרו לי בבקשה:(

תעזרו לי בבקשה:(

שבת שלום לכולםלא מזמן התחלתי דיאטה לקראת הצבא,הפסקתי לאכול ממתקים התחלתי לאכול יותר מבוקר,פירות י רקות, עושה מאל ספורט,הבעיה שמאז שאני בדיאטה במקום להרגיש סוג של שיפור בהרגשה ובעור ,הכל קורה ההפך,אני מרגישה נורא מדוכדכת,אני בקושי מצליחה לישון בלילה,העור שלי נראה רע!נהיו לי חצקונים!וזה גורם לי להיות ממש חסרת ביטחון משהו שלא היה לי פעם,אני לא מבינה למה??????,

ברמה הכללית עשית שינוי מהיר וקיצוני לגוף

שלך, ובכך הוצאת אותו מהאיזון שהיה רגיל אליו. הדרך הנכונה הייתה לעשות זאת בהדרגתיות, עם אדם מקצועי שיכוון את התהליך. יש כאן עניין של תזונה, פעילות גופנית, אורך חיים, תפיסת עולם, רגש וכו'. ברגע ששינית את הכל במהירות, המערכות הגופניות השונות יצאו מהתיאום שהיה בינהן, דבר שיוצר אצלך סימפטומים שונים. לא נראה שאת צריכה לקבל עצה נקודתית, פרט לכך שכדאי לך לפנות לאדם מקצועי שעוסק גם בתזונה וגם בפעילות גופנית. נראה לי שהבעיה שלך הרבה יותר פשוטה ממה שנראה לך. נראה לי גם שעשית מעשה שנכון לך האופן כללי, רק לא באופן הנכון. אני מאחל לך הצלחה ופחות חרדה

haimhen

New member
לקיחת אחריות

נופר שלום מצטרף להמלצתו של צחי וכמו שהמלצנו לך גם בעבר.. הדבר הנכון ביותר עבורך כעת הוא להיפגש עם מטפל\ת ולהתחיל תהליך טיפולי.. לאורך השנים כמטפל אני מופתע כל פעם מחדש כשמטופלים מספרים את כל שעשו, ניסו.. על סמך תחושות, ספרים, כתבות פרסומיות באינטרנט ורעיונות מחברים.. ללא שיפור משמעותי ולרוב גם החמרה במצבם.. ובכל זאת לקח להם שנים לפנות לטיפול. הדבר הנכון ביותר עבורך הוא להתחיל טיפול עם מטפל שיהווה עבורך כתובת לכל השאלות וייתן תשובות המתאימות בדיוק עבורך..כאן את מקבלת תשובות כלליות. בהצלחה :)

sori585

New member
תזונה

הייי קראתי ורציתי לציין שלא בהכרח אם עושים דיאטה כזו או אחרת זה עובד בצורה הרצוייה ובקצב הרצוי. העניין הוא שצריך לעשות את פעולות התזונה בהדרגה והתאמה אישית כי כל אדם יש לו תזונה שמתאימה רק לו. יכול להיות שהבעיה היא פנימית ברפואה סינית גם בעיות עור שהן כביכול חיצוניות הן בעצם מגיעות מחוסר איזון פנימי. אז רצוי לבדוק מהו חוסר האיזון ולהתאים לך תוכנית תזונה ומעקב. ובלי קשר יכול להיות שכרגע בגלל שהגוף היה רגיל לתזונה מסויימת ועכשיו היא יותר בריאה מה שאת מרגישה זו ירידה לצורך עלייה. הגוף מתרגל למצב חדש. מה שחשוב לדעת ולהבין זה שלא צריך לעשות דיאטה אלא תזונה נכונה לאורך זמן ארוך יותר זה הרבה יותר בריא לגוף.

sori585

New member
קישור לאתר תזונה סינית וסוג דם

היי נופר את מוזמנת גם להיכנס לאתר יש שם קצת הסברים על תזונה נכונה ומודעות www.refua-shlema.com

למעלה