תעזרו לי בבקשה

רננוש

New member
תעזרו לי בבקשה

שלום יש לי בעייה: לפני שנתיים וחצי-שלוש היה לי ידיד קרוב שממש אהבתי. ואני עדיין אוהבת. אבל הייתה לו חברה ובגלל זה לא שמרתי איתו על קשר (היינו ידידים כמה חודשים). לא ראיתי את הבנאדם שנתיים ופתאום - אנחנו עובדים באותו מקום במחלקות שונות. לפני יומיים היה יום כיף לכל המחלקות והחלטתי שנמאס לי ממבטים מתחמקים שלי אליו או שלו אלי אז פשוט הלכתי לדבר איתו. הוא אמר לי שהוא שומר איזה שני פתקים שכתבתי לו לפני שנתיים אצלו בארנק. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה - יש לי חברה שעובדת באותה מחלקה איתו (היא לא הכירה אותו לפני שנתיים-שלוש) ועכשיו הם התידדו. שאלתי את חברה שלי מה קורה ביניהם והיא אמרה שהיא לא יודעת. (חברה שלי לא יודעת שאני אוהבת אותו עדיין). אז מה לעשות? תודה

באמת בעיה קשה

החברה שלך מאוהבת בו? ועד כמה היא חברה טובה שלך? יצא לי יותר מפעם להיות במצב שגם אני וגם חברה מעונינות באותו בחור, ומאד נפגעתי כשחברות שלי היו עם בחור שהייתי מאוהבת בו כשהם ידעו איך הרגשתי לגביו. מצד שני, אני לא יכולה להגיד שהן לגמרו טעו. אני חושבת שקודם כל אין ברירה אלא לשים את הקלפים על השולחן בינך לבין חברתך. ששתיכן תגידו מה הרגשות שלכן וכך לפחות אם יתבצעו החלטות שיביאו לפגיעה ברגשות של מישהי מכן (לפעמים אין ברירה), לפחות זה יהיה אחרי שיקול מעמיק, עם כל האינפורמציה שצריך, ולא בטעות.

רננוש

New member
עוד פרט

קודם כל תודה על התגובה שאלתי את חברה שלי אם קורה בינה לבינו משהו, והיא אמרה שהיא לא יודעת, כלומר אולי מתישהו בעתיד יהיה...

השאלה היא לא אם החברה יודעת אלא

רם הידיד יודע שאת מאוהבת בו.....עזבי תחברה שלך לכי לידיד לא סתם הוא מחזיק שני פתקים שלך בארנק שלו אולי עדיין הוא רוצה משהו בינכם....לדעתי לכי עליו...אל תתני לעבר לחזור ושוב תאבדי אותו בגלל בחורה אחרת.... נוני

d.c!

New member
אם את שואלת אותי-

לכי על זה- אם הוא רוצה... אני לא חושבת שחברה שלך צריכה להפריע לך , אם היא לא יודעת מה יש ביניהם כי אם היה משהוא אז היא הייתה יודעת.... את צריכה לדבר איתו אם את מרגישה שהוא רוצה אבל אם את חושבת שאין סיכוי אז תוותרי מעכשיו ותמנעי פאדיחות איתו ואי נעימות עם החברה שלך. מקסימום- לכי אליו ותשאלי אותו סתם כבדרך אגב מה הקשר בינו לבין החברה שלך ואם הוא יגיד לך שאין קשר אז... לכי על זה!!! בהצלחה... אוהבת, דיסי.

keren-by

New member
סתם שאלה,

איפה את עובדת??? ואני חושבת שכדאי שתיגשי אליו ותתחילי סתם לדבר איתו. אולי הקשר ביניכם יתהדק שוב, ואז זה פשוט יקרה!

Flickerman

New member
אני חושב...

שאת צריכה לשאול את החברה שלך אם היא תכסע אם תפעלי לגביו... ואם לא אז תפעלי לגביו.

uzik

New member
אם הרגש אמיתי לא לפספס הזדמנות

אם הקשר אמיתי והדדי לא לפספס הזדמנות. פעם לא חשבנו ככה והלכו לנו 31 שנים מפוספסות עד שנפגשנו שוב וגילינו את האמת ומה פיספסנו - היום לא ניתן להזדמנות לחמוק עוד פעם.

רננוש

New member
היי לכם

קודם כל המון תודה על התגובות דבר שני - אני בנאדם דיי ביישן בקטעים האלה, אבל בגלל התמיכה שלכם החלטתי בכ``ז ללכת לדבר איתו. wish me luck!! תודה וביי

למעלה