תעזרו לי בבקשה

someonel

New member
תעזרו לי בבקשה

שלום לכולם.... יש לי בעיה פעם רבתי עם ילד שאהבתי..ועכשיו אנחנו מדברים באינטנט אבל הוא לא ידע שזאת אני.... וממש כייף לנו לדבר אתם חושבים שאני צריכה להגיד לו מי אני?

lolly pop

New member
אני חושבת...

שכדאי שתספרי לו ודחוף!!! את מרגישה בנוח שאת עובדת עליו??? את עוד |ìá| אותו??? אלו דברים שלא ציינת ולכן קשה לי לייעץ לך. בכל אופן אני חושבת שאסור לך לעבוד עליו בצורה כזו. הכי טוב שתספרי לו... אולי הוא יסלח לך ואז ה-
שהיה ביניכם יחזור... אולי בכל אופן בהצלחה

someonel

New member
תגובה

אני לא מרגישה בנוח כשאני עובדת עליו.. אבל אני גם לא ממש עובדת אני מדברת איתו על דברים שאני מריגה רק שהוא לא יודע שזאת אני. אני לא יודעת מה בדיוק אני מרגישה כלפיו. אולי זה צורך בידידות שלו ואולי זאת אהבה. אי פוחדת שאם אני אגלה לו אז הוא לא ירצה לדבר איתי יותר וככה אני אשאר בלי ידיד ובלי חבר... נ.ב. פעם נפגשנו ולא יצא מזה כלום .

^שרון^

New member
אני לא חושבת

שאת צריכה צריכה לספר לו. הוא יפגע מזה ששיקרת לו, ולא בטוח שירצה קשר איתך.

אני לש מסכימה איתכם

היא אמרה שהיא אוהבת אותו ושהיא גם ככה לא מדברת איתו....אז איך היא תלך ותגיד לו מי היא?!?!? לי יש בעיה דומה היה מישהו שאני אהבתי ועד היום אני אוהבת....אבל מה לעשות שכבר יותר מחצי שנה אנחנו לא מדברים ועל השטות הכי גדולה שיש...והיה נדמה לי שאיזה יום דברתי איתו בצאט ולא אמרתי לו מי אני אבל אני חושבת שזה הוא בקיצור לדעתי אל תספרי לו מי את תמשיכי לדבר איתו ככה באינטרנט ותנסי להשלים איתו מהצד אם תשלימו תספרי לו את האמת!

עדן*

New member
אמת תמיד עדיפה!

אני דווקא חושבת שכן תספרי לו. כי לשקר אין רגליים, תגידי לו שרק עכשיו גילית שזה הוא ותנסי לצאת מזה ששיקרת עד עכשיו אבל... בשופ פנים ואופן אל תמשיכי לשקר כי את תסתבכי! ביי עדן

someonel

New member
תודה על העזרה

בסוף אמרתי לו שהוא מדבר איתי ואמרתי לו למה עשיתי את זה כלומר בגלל שאני דלוקה עליו ונראה לי שהוא הבין אותי למרות שלא ממש הבין למה לא באתי עליו ולא דיברתי איתו.... בקיצור הכל די בסדר עכשיו ואני שמחה שאמרתי לו את האמת תודה רבה על עזרתכם

NICOLE MOORE

New member
sure

if he doesnt know who you are and he is having a good time while chatting with you and u 2 that means that you 2 like chatting with each other and that he really likes talking to you so forget about what happened in the past live the minute and tell him who u r good luck nicole

sweet melon

New member
היי ../images/Emo39.gif

אולי לאט לאט קודם תתכתבי איתו קצת באם אתם כבר מתכתבים קצת עדיף לך לומר עכשיו כדי שזה לא ייראה כאילו שיקרת כי אחרת הוא עלול אולי לכעוס זו דעתי sweet melon

למעלה