תעזרו לי בבקשה

brbrita

New member
תעזרו לי בבקשה

אינני לא מצליחה להיכנס לאיסיקיו בגלל שאתר של איסיקיו לא טוב, אבל אבל אני רוצה להיכנס, אז מה אפשר לעשות????. בבקשה תעזרו לי...! אודה לכם בכל ליבי...!!! brbrita

גילתוש!!

New member
ממממממממהההההההההה?!

אני לא מאמינה!!!! בדיוק גם אני לא מצליחה להיכנס לאיסיקיו!!!! נכון האתר של איסיקיו לא טוב אז אם אתם נמצאים כעת באיסיקיו,או כמוני וכמו ברבריטה שלא הצלחנו להיכנס?

brbrita

New member
גם את..?!?!?!

אוף...!!! לפני כמה שבועות אתר של איסיקיו לא פעל טוב לפעמים במשך שבוע ממש סבלתי ואח"כ איסיקיו פעל מצוין שוב, מעצבן אותי ששוב אתר של איסיקיו לא פועל טוב..! כשאני אתחבר לאינטרנט אני צריכה לקוות אם אני אצליח להיכנס... אני חושבת בגלל שאנחנו מנויות אינטרנט זהב...

גילתוש!!

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif

כן גם אני!!! בדיוק גם אני שמה קרה לפני כמה שבועות... כן אני מנויה בחברה אינטרנט זהב זבל!!!!!!!!!!!!!!!

LordNor

New member
אני מחובר לאי סי קיו ואין שום בעיה

תנסי סרברים אחרים של מירבליס ונסי להתחבר דרכם... או שתפעילי פיירוולים אם את יודעת להשתמש בזה... לדעתי הבעיה נובעת מסרבר שנפל, כלומר הסרבר שאת מחוברת דרכו... רק נסי להחליף סרבר בהגדרות אם את לא יודעת אז שאלי ואני אסביר לך...

גילתוש!!

New member
אז...

אני לא יודעת טוב איך להחליף סרבר בהגדרות...אז אשמח מאוד שתסביר לי ואני מחכה...ודווקא היום יש לי יום הולדת ואני מאוד חייבת להיכנס ולקבל הרבה ברכות,,אז בעוד שעה כבר לא יום ההולדתי. עיזר לי בבקשה!!!!!!!!

LordNor

New member
טוב, העזרה כבר בדרך... אז הנה...

תפתחי את האי סי קיו.. תלחצי על הכפתור ICQ ושם ללחוץ על Preferences ובתיבה שתפתח לך , בצד ימין יש רשימה של אזורים תבחרי באיזור connnections ובקטוגריות שבצד ימין תבחרי ב-server ושם תבחני בטח במלבן של host תמחקי את מה שיש שם ותכתבי את אחד מהסרברים הבאים שאני אתן וגם תמחקי את המלבן של ה-port ואני אתן לך גם סרבר ופורט ואת תכנסי... 1.host: icq.mirabilis.com port: 4000 2. host: icq1.mirabilis.com port: 4000 3. host: icq2.mirabilis.com port: 4000 אם אף אחד מהם לא עובד תלחצי על Reset בקטוגריית סרבר איפה שאת מכניסה את הסרברים...ואני אתן לך פיירוול מיוחד שתוכלי להתחבר דרך מחשב אחר... ולא דרך מירבלס... אם משהו לא מובן שאלי..

גילתוש!!

New member
תודה רבה,,אבל....

עשיתי שמה כתבת..אבל כתוב שאי אפשר לשנות את סרבר.. אתה מסביר לי הכל ברורות אבל יש בעיה שאי אפשר לשנות!!!! אוףףףףףףף.

LordNor

New member
לא ייתכן שאי אפשר לשנות סרבר... אני

משנה כל הזמן סרברים ופיירוולים והכל עובד כמו שצריך... אני אשתדל בערב להביא לך פייוול שתוכלי להתחבר איתו לאי סי קיו

גילתוש!!

New member
אני חושבת ש...

בגלל שאני לא מחוברת באיסיקיו אז אי אפשר לשנות את הסרברים וכו´. אז אני מאוד מודה לך...על העזרתך. עכשיו הצלחתי להיכנס לאיסיקיו. אגב,מה הכינוי שלך באיסיקיו?

LordNor

New member
יפה שהצלחת להיכנס... אגב החלפת סרבר

אינה כרוכה בהתחברות לאי סי קיו... רק מאשרים את החלפת הסרבר ומנסים להתחבר... ואגב הכינוי שלי באי סי קיו זה אותו כינוי כאן.. אבל אין טעם שתנסי להוסיף אותי לרשימה שלך.. כי ממלא אני לא נותן אישורים יותר...זה תלוי בבנאדם... מצטער...

LordNor

New member
בגלל כל מיני סיבות... אנשים עשו

בעיות... ואני מגביל את הרשימה... היו אנשים שהחליפו את האי סי קיו כל הזמן ושכחתי לרענן את הרשימה ונשארו לי מספרים לא זמינים... אז החלטתי לשים קץ לתופעה הזאת... מצטער... אני מוסיף רק חברים...

גילתוש!!

New member
היי לברבריטה היפהפייה!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב עכשיו באיסיקיו? אצלי עדיין לא מצליחה להיכנס לאיסיקיו.

למעלה