תעזרו לי בבקשה.....:)

Tapuda

New member
תעזרו לי בבקשה.....:)

אני רוצה לעשות קעקוע ברגל כאילו בצד של הרגל למטה.... אני מחפשת דוגמא יפה של משהו מפנטזיה.....דמיוני כזה.... לא גדול מדי כמובן....... משהו יפה, צבעוני אפשר.., שדון חמוד....פיה יפה... משהו יפה כזה דמיוני אתם תעזרו לי מאוד! תודה מראש........

ניקוש69

New member
חברה שלי עשתה באותו המקום לפני כמה

חברה שלי עשתה קעקוע ברגל למעטה בצד עם כדור בדולח כזה בצבע תכלת ומסביב מן שמש כאילו קרניים של שמש ואחד מהקרניים חותך את הכדור בדולח... זה ניראה פשוט עולמייייייי!!!!! אני ממליצה...!

ד ג י

New member
יש לי הרבה ציורים כאלה רק תגיד מה..

לאיזה כיוון את הולכת??

Tapuda

New member
טוב דבר ראשון אני בת.....ודבר שני

אני רוצה קעקוע לא גדול ולא קטן מדי, של איזה שדון יפה משהו מספרי פנטזיה כזה...לא משו שיש לכל אחד כי זה לא שווה.... ו.......אמממממממ.........אני רוצה שדון פיה משהו כזה....אז תעזרו לי!! בבקשה.....לא סתם אנ לא עד כדי כך נואשת כאילו יש לי זמן...לא לחוצה....

Tapuda

New member
דגי תשלח לי בבקשה תמונות של שדונים

או פיות תודה:)

WallFlower

New member
לא פייר! ההודעה שכתבתי נעלמה!

נכתוב את מה שהיה כתוב שם בקיצור: איפה את עושה, ז"א בראשון (כמוני...)? או במקום אחר? יש הסכמה של אימא/אבא? קישור לפורום פירסינג וקעקועים שיש בו קישורים לשני אתרים נחמדים - האחד בתשלום (אבל אפשר לראות את הקעקועים - אי אפשר להגדיל...) והשני אתר של ציורים ממש יפים אבל לא ממש לקעקועים...

Tapuda

New member
דבר ראשון אמא שלי הולכת לעשות איתי

את הקעקוע היא זאת שהציעה לי לעשות...היא הולכת לעשות גם.... ואם את תוכלי לתת לי את האתר אני אשמח.....ואני עושה בראשון בואמפיר טאטו....

WallFlower

New member
כמוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני עשיתי שם עם אימא! תעשי רק אצל ליז!!! היא מקעקעת ממש טובה!!! אוף משהו לא בסדר בתפוז היום, קישרתי להודעה הזאת מאה דברים! http://www.tattoodles.com http://www.shadowscapes.com/ השני סתם אתר של ציורים יפים...

Tapuda

New member
מגניב!חחחחחח:)

איזה צירוף מקרים איזה קעקוע עשית? הייתי ביום חמישי שם בחנות שכנה שלי עשהת קעקוע לכבוד היומולדת שלה היא רצתה לעשות לעצמה (היא בת 51...אבל ניחא זה הקעקוע השני שלה). יש שם איזה קעקוע יפה בסגנון של מה שאני רוצה? כי כרגע אני לא מוצאת ואני רוצה לעשות כאילו בזמן הקרוב כי אז מתחיל הקיץ ואני לא יכולה ללכת עם מכנס קצר וגם אז אויל לא יתחשק לי...אז אני רוצה די עכשיו.........ומה שמצחיק זה שאני לא מעיזה לעשות עגיל אבל קעקוע אני כן........חחחח

WallFlower

New member
כן עדיף לעשות בחורף...

אני עשיתי של חד קרן... עדיף לבוא עם משהו מקורי משלך, אל תדאגי יש שם מלאאאאאאא קעקועים...ספרים שלמים ואפשר גם לבקש שמישהו שם יצייר לך משהו חדש...אבל כמובן שזה עולה יותר...

עִידן

New member
על תעשי את זה!

פיה, נגיד, זה דבר מאוד יפה שלרוב מתלהבים ממנו בגילאים שלנו, אלב מה אח"כ...? זה לא ייראה לך כמו קיטש מעצבן בשלב מסוים? חבל. זאת דעתי.

Tapuda

New member
טוב לפי דעתי זה לא קיטש ואם אני אמצ

-א משהו יפה שאני יאהב אז אני יעשה.... כי זה לא נגיד כמו הדברים הסתומים שעושים כמו דב פנדה או דברים דפוקים כאלה כמו השם שלך או לבבות וכן הלאה... אז אם תוכלו לעזור לי (וסליחה על המילים...פשוט זה מעצבן) במקום להטיף לי מוסר......... אז תודה רבה ואתם לא חייבים לעזור כמובן.......

Hammerfall

New member
אל תעזי לעשות בוומפייר!!!

אני עשיתי שם קעקוע וליז ממש ממש גרועה בכל דבר שהוא לא טרייבל!!! היא לא מקצועית ולא אחראית והיא ממש גרועה, אחרי שבוע דהה לי הקעקוע ואז היא עשה אותו שוב ואז הוא שוב דהה והוא בכלל לא היה דומה לתמונה המקורית ופשוט חבל על הכסף, אם את כבר עושה תעשי אצל מורנו בפס'ז חיים, הוא המקעקע הכי טוב בארץ, הוא מקצועי, הוא מצייר מדהים, הוא יעזור לך אפילו לבחור את הקעקוע שאת רוצה, יש לו כל מיני דוגמאות והוא יכול לצייר לך משהו, בקיצור הוא מעולה ויש לו גם את פאנטגרם טאטו בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב, בכל מקרה רק אל תעשי אצל ליז בוומפייר טאטו הם ממש גרועים ואני לא ממליצה לעבור את החוויה שאני עברתי!!! מורנו נמצא בפס'ז חיים בכל יום ראשון וחמישי ואת יכולה ללכת ולהתייעץ איתו- הוא ממש נחמד ואני בטוחה שהוא יעזור לך.

למעלה