תעזרו לי בבקשה...

תעזרו לי בבקשה...

אז ככה אני מבאר שבע ואני ממש מפחדת לצאת למסע- הבן אדם האחרון שהיה שם היה נורא קרוב אלי וכשהוא חזר הוא לא היה הוא יותר- הוא נתק קשר בערך עם כל חבריו וכאלה... עוד משו מפחיד- אני מכירה מישהי שהיתה בפולין וכשהיא חזרה אז היא הפכה את החדר האישי שלה לחד הלם לשואה- פאק!!! (ממש שחור וכאלה...) מפחיד... בקיצור אני חייבת ייעוץ!!!

thunderstorm

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום
ובקשר למה שאמרת - תראי, המסע משפיע על כל אדם בצורה שונה, כי כולנו אינדיבידואלים. המקרים שתיארת הם מאוד קיצוניים בעיניי... אני לא מכירה מקרים כאלה. מנגד, אני יכולה לספר לך על מקרים שאנשים השתנו בצורה אחרת - התקרבו מאוד לאנשים חדשים, שינו דעות בנושאים מסויימים, הפכו לבעלי דעות פתוחות יותר, היו נלהבים לעזור לזולת, וכו' וכו'. לא חסר. נכון, אנשים משתנים במסע הזה.. אבל השינוי הוא לא תמיד כמו שאת מתארת, קיצוני כ"כ. אל תפחדי מזה. תצאי, תתני לעצמך להרגיש ולחשוב, תפיקי מהמסע את מה שאת יכולה. לא לפחד. זה מסע חשוב, וגם אם תשתני בו - זה יהיה שינוי שיבגר אותך מאוד.

Orange Queen

New member
שני...

זאת נטע. יש אנשים שהדברים האלה מכניסים אותם להלם והם מרגישים שהם צריכים לשנות משהו בחיים שלהם, 2 הדוגמאות שלך לדעתי ממחישות את זה. את יוצאת לפולין עם כל החברות שלך, אני באמת לא מאמינה שיש לך ממה לפחד. בהחלט משתנים בפולין- אבל בעיקר משנים דעות או מפתחים אותם. ועל כל דוגמא של בן אדם שחזר והשתנה- יש המון המון אנשים שחזרו ולא קרה כלום. בפולין חושבים על דברים אחרים, אבל כמו שאני מכירה אותך יהיה בסדר. יש עוד זמן אבל באמת שיהיה לך מסע חוויתי.

Pukipsey007

New member
אל תחששי כ"כ..

קודם כל ברוכה הבאה
הממ.. זה בקושי קורה. ואם הוא ניתק קשר עם כל החברים שלו זה כנראה דבר שהוא היה צריך לעשות מזמן ובכלל לא קשור למסע עצמו..לא? יהיה בסדר, את עם חברות לפי מה שהבנתי.. ישמרו עליך ותשמרי על עצמך

wildgirl1

New member
גם אני פחדתי

כמה ימים לפני הנסיעה אני ממש פחדתי ואפילו חשבתי לא לנסוע!!! היום אני בכלל בכלל לא מצטערת שנסעתי לשם!!! לדעתי זאת חוויה מדהימה, כול מי שאומר שלנסוע לפולין בגיל שלנו בגיל 17 18 זה לא נכון לדעתי הוא ממש טועה. הנסיעה הזאת כן משנה באופן כולשהו אותנו... אני לא מכירה אף אחד שהשתנה לגמרי. לי אישית לקח המון זמן להבין ולקלוט את החוויה שעברתי. רק עכשיו אני מבינה את הכול... ושתבינו את הסרטים שצילמתי בפולין כי הייתי בועדת תיעוד עוד לא ראיתי...... יש לי 3 סרטים שבקושי ראיתי חלק... אבל אני יודעת שזה יבוא. אז אם זה לא עושה לכם את זה בהתחלה אל תיבהלו.

wildgirl1

New member
אה ושכחתי

מאז שאני זוכרת את עצמי בכיתה ז' או ח' רציתי לנסוע לפולין, זה היה החלום שלי, אבל אני זוכרת ש ב יא' כשכבר היינו אמורים לצאת אני ממש התלבטתי ועכשיו אני ממש לא מצטערת על זה. תיסעי

רוב האנשים לא נדפקים שם.....

כאילו בד"כ אין תופעות של הפרעות נפשיות בעקבות המסע.... גם במשלחות דתיות שנמצאות ביותר מחנות ויותר אתרים אין בד"כ תופעות כאלו... אני מייעץ לך לצאת

אל תוותרי על זה.

חוץ מחברות שלך....תקשרי לאנשים חדשים, ואני מבטיח לך שכל המשלחת תהווה חיזוק אחד גדול.

למעלה