תעזרו לי בבקשה!!!

תעזרו לי בבקשה!!!

ישלי בעיה עם אבא שלי, בחחים מאז שאני זוכרת את עצמי לא קיבלתי ממנו חיבוק או נשיקה, הוא קורא לי בשמות גנאי כלבה,מכוערת,טיפשה,מפגרת,דו-פרצופית,זיפט ועוד.. הוא מליין והוא אף-פעם לא נותן לי ולאמא שלי ולאחיי כסף, אני שונאת אותו אבל באת שונאת, הוא לא יודע באיזו כיתה אני ובקושי בת כמה אני הוא לא יודע כלום עליי, הוא לא מדבר איתי חוץ מהקללות שהוא אומר לי תמיד, זה מונע ממני המון דברים בחיים הוא מתייחס לאמא שלי כמו לזבל, הוא לא מרביץ ולא מתעלל גופנית חוץ מפעם אחת שהוא נתן לי כמה אגרופים, רציתי לדעת האם זה נקרא התעללות?? עם כן מה לעזאזל אני יכולה לעשות? נמאס לי לחיות ככה נמאס!!!!

אלון333

New member
לפי מגילת זכויות הילד

ההורים צריכים לכלכל את ילדיהם, ולהעניק להם חום ואהבה... אני לא יודע איך צריך לפעול (ואני לא אומר שלא צריך לפעול), אבל יש כל מני עמותות שאת יכולה להתקשר אליהן (גם באילום שם) והם יעניקו לך אוזן קשבת ואם צריך גם עזרה מעשית.

אלון333

New member
אני לא חושב...

אולי לא התעללות פיזית, אבל אני חושב שכדאי שתדברי על זה עם אמא שלך, או אם את מעדיפה עם המורה שלך או היועצת. כמו שכתבתי מקודם, תנסי להתקשר לעמותה כלשהי... בהצלחה!

lolipop277

New member
זו התעללות נפשית.

רק שיהיה לך מאוד קשה להוכיח אותה. ואם תצליחי להוכיח, הרי שיש חשש שהמשפחה שלךתחרים אותך, או גרוע יותר, ברגע שתתלונני, סביר שכולם יחרימו אותך ומצבך יהיה גרוע יותר. אבל אולי עדיף שתתיעצי עם מישהו שבקיא בדברים האלה, כמו ארגון "אל"י", או ב"הפוך על הפוך". בהצלחה לך.

ThE uVa

New member
אז ככה,

לפי החוק של זכויות הילד בישראל, אסור להורים [או כל "אחראי" אחר] להשפיל את הילד או להתעלל בו נפשית [מה שאת מתארת], ולכל ילד הזכות לקבל הגנה אהבה והבנה, יש איסור על הזנחה של ילדים [אם הוא לא נותן כסף], ולכן מה שקורה אצלכם לא חוקי וניתן לשינוי. לדעתי, את צריכה לפנות מייד לגורם מוסמך כלשהו, מורה, יועצת בית ספר, אגודה כלשהי שעוסקת בזה [ולא חסרות.] הם כבר יעזרו לך משם וידריכו אותך. בהצלחה! וכמה טלפונים- המועצה לשלום הילד- 02-5639191 אוזן קשבת- 03-6919765, 03-5226027

למעלה