תעזרו לי בבקשה!

תעזרו לי בבקשה!

היא כל שאלה , שואלת אותי 4 פעמיים באותו יום , ואחר כך היא לא מבינה למה אני צועק עליה. היא זרקה עליי צלחת והיא נשברה לידי הצלחת וכל הרסיסים עפו לכיוון שלי. היא מפקחת על החשבון בנק שלי ועל הכסף שאני מרוויח אותו ביושר , והיא צועקת עליי למה הוצאתי 20 שקל מהבנק. היא מעצבנת אותי ברמות ואני לא יודע מה לעשות. היה לי 18 מלפני כמה ימים , ודיי , היא לא צריכה להתנהג אליי כמו ילד בן 12 , שאני צריך לחזור מוקדם , או שהיא עוקבת אחרי והיא מנסה לראות אם אני באמת במקום הנכון. אני מתנדב במשמר האזרחי , ואני לא הולך לרחובות פשע או משהו כזה , חברה מה אני עושה?!?!

אתה עוד בבית ספר?

כי אם לא, אז זה הזמן למצוא עבודה, להרוויח כסף ולעזוב את הבית. לא שהיא תפסיק אבל לפחות היא לא תוכל להציק כל הזמן. דרך אגב, איך איך היא מפקחת על חשבון הבנק שלך? אם כבר מלאו לך 18, אז אתה יכול לתת הוראה חד משמעית למנהל הבנק שלאמא שלך יש איסור להיכנס לחשבון הבנק שלך. אתה יכול גם לעבור בנק ולפתוח חשבון חדש. היא תתנהג אליך ככה גם כשתיהיה בן 28. זה לא פונקציה של גיל, ככה היא יודעת, ככה (אני מאמינה) התנהגו אליה, וככה היא מרגישה שהיא בטוחה ויודעת מה קורה איתך. כבר דיברנו על כך ששום דבר לא ירצה אותה. (לצערי
). אנחנו כאן כדי להקשיב ולתמוך. שלך, תמיד. יעל

dia logica

New member
בבקשה...

כל הכבוד לך שאתה מתנדב במשמר האזרחי!!! אך האם אמא שלך יודעת שאתה מתנדב שם... אולי תספר לה והיא תהיה קצת יותר רגועה בידיעה שאתה לא מסתובב ברחובות. בנוגע לבנק, אני מצטרפת להמלצה של יעל. חשבון הבנק הוא החשבון שלך בלבד ואין לעובדי הבנק זכות להעביר מידע לאמך,זוהי עבירה על החוק. לכן עליך לפנות למנהל הסניף או לעבור לבנק אחר ובכך תפתור את הבעיה. אתה אומר שאתה מרגיש שאמא שלך מתנהגת אליך כמו ילד בן 12. איך היית רוצה שהיא תתנהג אליך? ואיך אתה חושב שהיא הייתה רוצה שאתה תתנהג? תענה לי ונמשיך מכאן ושיהיו לך ימים שקטים ורגועים

yaronxx

New member
אכן בעיה רצינית

אמא אי אפשר להחליף אבל את הבית כן. בן 18, אני מניח שעוד מעט תתגייס, תצא מהבית ותתרחק קצת מאמא, זה יביא לשינוי גדול באורח חייך ויכל להיות שיגרום גם לשינוי אצלה. אחרי הצבא תוכל לצאת לטיול טריקם ולהעלם עד שתתגעגע וכשתחזור תישכור דירה בעיר אחרת וההשפעה של אמא תיפחת. אז עוד קצת סבלנות במצב הקיים עד השינוי הגדול.

b love

New member
אוח...

אני גם מתנדבת בתנו לחיות לחיות, ואמא שלי כל הזמן רוצה שאני אפסיק, אבל אבא שלי הוא זה מקפיץ אותי לשם אז אני לא מתייחסת, הכי עצוב שלי היא אומרת להספיק, אבל ליד כל המשפחה המורחבת היא משפרת להם מה אני עושה, כל דבר שאני עושה, "בתאל הביאה 3 גורים, היא גם הביאה גורה יונקת שמצאו אותה, מביאה לה אוכל ממזרק, יש להם דלקת בעיניים והיא מורחת להם משחה.." בקיצור כל הדברים שאני ממש לא מעוניית שהיא תספר, היא מספרת.. ושאני אומרת לה שתספיק היא לא מקשיבה.. (בתירוץ של, אני אגיד מה שאני רוצה, כל אחד אומר מה שהוא רוצה..

למעלה