תעזרו לי בבקשה

Jony_Sa

New member
תעזרו לי בבקשה

שלום לחברי הפורום, קניתי לפני מספר ימים שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב כדי לחבר בין שני מחשבים והייתי רוצה לחבר אותם דרך הפרוטוקול TCP/IP ולא דרך הפרוטוקול - NETBEUI מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות את זה? אולי יש למישהו אתר בנושא שמדריך שלב אחר שלב? אני באמת זקוק לעזרה. בתודה מראש, JONY_SA

איזה מערכת יש לך בכל מחשב

ואיזה דגם של כרטיס רשת אתה רוצה להתקין. שלח פרטים בדוא"ל.

קודם תוודא שאחד משני המחשבים

מחובר לאינטרנט ועובד (איזה מודם?). יש לך שתי אפשרויות ליצירת תקשורת 1. באמצעות האשף של מיקרוסופט. ניתן למצוא אותו במערכת ME (ניתן להורידו לדיסקט). 2. באמצעות תוכנת פרוקסי מתאימה. תוכנת מיקרוסופט מתוך נסיון בעייתית ולכן אני ממליץ על האפשרות השניה. תתקין את כרטיס התקשורת ותגדיר אותו נכון (בד"כ יש להם תיעוד). לאחר מכן התקן את תוכנת הפרוקסי ואחר שתגדיר אותה נכון יהיה לך גם תקשורת בין שני המחשבים וגם שיתוף אינטרנט. אם תתקל בקשיים בדרך שלח מייל. בהצלחה.

philips

New member
שאלות ועוד

ובכן......אפשר לשאול הרבה שאלות , אך כדאי שהן גם יעזרו... לא הבנתי בדיוק מה כוונתך לעשות??? שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים? אינטרנט על מודם- בשביל 2 מחשבים??? העברת קבצים??? מה בדיוק ברצונך להשיג ולמה? אל תכתוב לי אילו כרטיסים יש לך מכיון שזה לא רלבנטי... התקן אותם פיזית והתקן ב WINDOWS את הדרייברים שלהם....ומשם נמשיך בהתאם למה שבדיוק אתה מנסה לעשות.... אם עסקינן בחיבור שני מחשבים לאינטרנט דרך מודם.....ציין זאת.

למעלה