תעזרו לי בבקשה....

king2233

New member
תעזרו לי בבקשה....

שלום לכולם! שמי הוא דוד כהן, אני עוד מעט בן 16, ואני נמשך לגברים. רציתי לשאול אם אני יוכל לקיים יחסי מין עם נשים בעתיד, והאם אוכל להביא ילדים, למרות שאני הומו.... (אני יודע שזה שאלות מוזרות ביותר, אבל אין לי את מי לשאול, בבקשה תעזרו לי) דוד

נועם m

New member
קודם כל

נראה לי שהפורומים המתאימים בשבילך הם אלה שנמצאים תחת קטגוריית "גאווה". לא שאנחנו לא רוצים לעזור- פשוט סביר להניח ששם יוכלו לעזור לך יותר. כמובן שתוכל לקיים יחסי מין עם נשים, השאלה היא האם כדאי לעשות את זה בידיעה שאתה לא נמשך אליהן. גם אני "יכולה", תיאורטית, לקיים יחסים עם נשים. זה עוד לא אומר שאני מתכוונת לעשות את זה. ילדים אפשר לאמץ. אבל עם כל הכבוד- יש לך עוד כמה שנים טובות עד שתצטרך להטריד את עצך בסוגיות הללו.

eithancambridge

New member
למה לחשוב על ילדים בגיל 15?.

בכל אופן, יש הרבה הומואים שעושים הסדר עם נשים שלא רוצות בעל אבל רוצות ילדים. ילד לא בא לעולם ע"י מחשבות מיניות ולא ע"י חסידה. ובמילים אחרות, אל תדאג.

ילדים../images/Emo151.gif

קודם כל אני מתפלאת שילד בגילך כבר מתעניין בילדים, כי בגיל כזה זה בדרך כלל לא מעניין, אבל אם כבר אתה שואל אז כן,בטח שתוכל, אין שום סיבה שלא. ואם אתה כ"כ מבולבל בנושא,אז כדאי שתתיעץ עם מישהו מוסמך, או אפילו עם ההורים שלך (אם הם יודעים). אז שיהיה לך בהצלחה......

Paranoid Eyes

New member
היי

בתור התחלה הנה קישור לפורום גאווה תשאל שם. עכשיו, לגבי מה ששאלת.. אם תוכל להביא ילדים? בטח שכן... זה שאתה הומו זה לא אומר שאתה לא פורה ושאין לך זרע. רק בשביל זה צריך בחורה שתסכים להיות האמא של התינוק מבלי להיות בת הזוג שלך. אפשר גם לאמץ וכו.. לקיים יחסי מין עם נשים טכנית אתה תמיד יכול, הבעיה היא אם תמשך אליהן. חוץ מזה, באמת מה אתה מוטרד מילדים עכשיו ואתה כולה בן 16? ובאמת רצוי שתשאל גם בפורום גאווה.

../images/Emo12.gif

יאללה עוף מפה.. לך לפורום של ההומואים.. ( אוי ואבוי שיש להם פורום.. נתנו לדבר הזה לגיטימציה.. )..

לי אין כלום...

אני פשוט לא אוהב הומואים.. ואל תגידי לי שהוא לא יודע שיש פורום להומואים... של הגאווה שלהם.. הוא כנראה סתם אחד שמנסה להפיץ דיון על הנושא הזה.. אם תסתכלי בשער הראשי של תפוז.. תראי שמציינים שם את היום שלהם של כל ההומואים והלסביות וכל זה.. אז אם הוא באמת ילד בן 16.. מבולבל.. הייתי מפנה אותו וביי ביי... אבל זה שהוא משחק אותה טמבל.. בכדי לעורר דיון ומודעות לנושא.. כדי שעוד אנשים יהיו כמוהו... זה כבר.. מוגזם..

חוץ מזה אני לא אוהב אותם...

בלשון המעטה כמו שאומרים... מה לעשות שאני לא אוהב.. אני גם בטוח שיש דברים שאת לא אוהבת.. ואל תקראי לי הומופוב.. אני לא.. ולא.. על ראש הגנב לא בוער הכובע.. אני רק מקדים תרופה להודעות שבטח ירשמו פה.. ולכל החמולוגים שיצוצו.. אל תתחילו לנסות לשפוט ולנתח לי את האופי על סמך שתי ההודעות האלה...

pain is MY love

New member
כזאת שנאה...

אבל על סמך מה?! אני לא אוהבת הומואים ואני לא שונאת הומואים הם לא עשו לי שום דבר רע ושכל אדם באמונתו יחיה... מה יש לך לשנוא אותם כל כך?!?!

שונא..?...

יש הבדל בין לא לאהוב לממש לשנוא.. אני לא שונא אותם.. אני לא אוהב אותם.. ולמה.. כי ככה.. ווואי עזבו אותי מצטער שהגבתי... אין לי כח לזה.. אין לי כח לדיונים האלה..

L y c a n

New member
(Y)

איש איש באמנותו יחיה או כמו גאנס אנ' רוזס אמרו LIVE AND LET DIE

Paranoid Eyes

New member
ועוד דבר

זכותך המלאה לא לאהוב אותם, אבל מפה ועד לבקר אותו ולהתעצבן כי הוא פירסם פה הודעה רק בשביל הדיון? ואם זה היה רק בשביל הדיון? SO WHAT? זה פורום, מתדיינים פה..! לא עושים משהו אחר:)

מיטללל

New member
האמת?

הפגנת הרבה שנאה בהודעות שלך. נגד אוכלוסיה שלמה, רק כתוצאה מבורות גדולה. לכן נראה לי שדווקא כן רצוי ומומלץ להגדיל את כמות הדיונים והמודעות ע"מ שתפנים ומהר שהעדפה מינית זה לא דבר שבוחרים/נדבקים ממנו. והעדפה מינית לא הופכת אף אדם ליותר שווה או פחות שווה.

למעלה