תעזרו לי בקשר לתכנית אימונים בבקשה

שפירא

New member
תעזרו לי בקשר לתכנית אימונים בבקשה

שלום לכולם, אני בן 17, עושה 2000 ב 6:35, 70 שמיכה ו-92 בטן, בשביל להתכונן למסעות אני רץ פעם בשבוע ריצה ארוכה של 11 או 16 קילומטר ומת להגיע למטכ"ל, אם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על תכנית אימונים מסודרת שתכין אותי בצורה הטובה ביותר ליום סיירות ולגיבושים, אני אודה לו מאוד.

טל עדתו

New member
תכנס לאתר "עולים על מדים"

יש שם תוכניות אימון מפורטות מאוד גם לבנים וגם לבנות (תוכניות אימון נפרדות כמובן). אם זה לא מספיק לך אז תרשום לי פה, ואני אתן לך 2 תוכניות אימון מפורטות מאוד שקיבלתי מראש מדור כושר קרבי, זה ממנהל גיוס. בהצלחה, טל.

שפירא

New member
תודה טל

עבדתי לפי התכניות האלה הן די טובות אבל אני לא יודע כמה זה יכול להכין אותי לגיבוש בו עושים מסע אלונקות עם תדל על הגב. צריך להיות משהו שיכין אותי לזה בלי לדפוק את הגב והברכיים(גם ככה אני רץ על כביש כל הזמן כי אני ירושלמי ואין חוף)

נרה

New member
לשפירא בקשר למשקל ולתוכנית

תשמע לי אני כבר שנה שלמה מתאמנת התוכנית שנקראת "הכנה לצה"ל " תפנה למורה לספורט שאתה מכיר שיפנה אותך לחוג כזה . שם יאמנו אותך הצורה הנכונה ביותר בלי לגרום נזק לגוף - לעצמות ולשרירים. בקשר למשקל אך תסחוב סתם משקל כי אתה עלול ליצור לעצמך עומס ולדפוק לעצמך את הגוף תתיעץ עם איש הכנה לצה"ל - הם נפלאים ומאמנים הכי טוב מתוך 24 שהלכו ליום סיירות מהקבוצה שלי עברו 22 ז"א זה עובד בהצלחה נרה

טל עדתו

New member
שפירא

תראה...אני גם ירושלמית... יש בעיר שלנו הרבה חוגי הכנה לצה"ל...אני אישית השתתפתי בקורס הכנה לצהל של "אחרי!" ממליצה בחום רב...אם אתה רוצה פרטים תרשום לאמיל שלי [email protected] עוד דבר...האימונים ממש לא חייבים להיות על החוף...זה רק מומלץ...הרי הירושלמים לא מתאמנים בים...זה בסדר. ו...אתה רוצה את התוכנית אימונים שנתנו לי ליחידות קרביות ממדור כושר קרבי? ד"א - אולי במקרה השם שלך הוא יואב? טל.

שפירא

New member
אני לא יואב!!

אני מכיר את יואב שפירא, לא נראה לי שמעניין אותו להתכונן ליום סיירות... את יכולה לשלוח לי את זה לאימייל? אבל אם זה קובץ וורד כי אחרת אני לא אצליח לקרוא את זה [email protected] יש לך איסיקיו?

TaLoLaaaA

New member
טוב...

סליחה ששאלתי... פשוט הוא מהבית ספר שלי...שכבה מתחתי...ותהיתי אם זה הוא...כי את האמת באמת שזה לא ממש מתאים לו... איסיקיו 116350655

shmulik100

New member
תשובה

אני לא מבין מה הלחץ, לפי מה שפרטת אתה בכושר גופני מעולה אם עשית יום סיירות ועברת אותו, הגיבוש הוא השלב הבא וכושר אומנם עוזר אך לא הגורם המכריע. אם עוד לא עשית יום סיירות, זה השלב הראשון בדרך למטכ"ל, ולפי הנתונים שכתבת אתה תיקח אותו בהליכה. כושר במצבך כיום, לא יהיה הגורם המכשיל אותך בדרך למטכ"ל. בהצלחה.

שפירא

New member
תודה שמוליק

לאן אתה מתגייס? עוד לא היה לי יום סיירות כנראה שיהיה לי בינואר אני מנסה להקדים אותו.

shmulik100

New member
לא תוכל להקדים כי:

יש סדרת ימי שדה (סיירות) רק ביולי וינואר, מכייון שיולי כבר נגמר, הסדרה הבאה היא בינואר 2002. בכל אופן בהצלחה...

shmulik100

New member
לגבי הכושר קרבי

אני לא מבין מה הלחץ, לפי מה שפרטת אתה בכושר גופני מעולה אם עשית יום סיירות ועברת אותו, הגיבוש הוא השלב הבא וכושר אומנם עוזר אך לא הגורם המכריע. אם עוד לא עשית יום סיירות, זה השלב הראשון בדרך למטכ"ל, ולפי הנתונים שכתבת אתה תיקח אותו בהליכה. כושר במצבך כיום, לא יהיה הגורם המכשיל אותך בדרך למטכ"ל. בהצלחה.

למעלה