תעזרו לי לא טוב לי

tykale

New member
תעזרו לי לא טוב לי

אני סטודנט ועובד באבטחה משלמים לי 22 אבל לא טוב לי בעבודה אני לא אוהב את הטונים הגבוהים של האחמשים ולא של האנשים שאותם אתה בודק.אני קצת רגיש לצעקות והערות אני לא מסוגל לעבוד ככה הנה עכשיו דיברה איתי מנהלת האבטחה ואמרה לי שיש הרבה תלונות עלי.שאלתי אותה איזה תלונות?והיא אמרה:אתה מאחר ולא מודיע,הבאת את חברה שלך לעמדה.אמרתי שזה שטויות שתמיד אני מודיע ואחרתי פעמיים ובקשר לחברה בסדר לא כזה נורא.אני לא יכול לעבוד ככה תעזרו לי..

avi1976

New member
אנחנו פה למען המאבטחים והשומרים

יכול להיות שמאבטח טועה בדברים מסויימים, אבל זה לא אומר שהיחס אליו צריך להיות אלים או שהמשכורת ו/או התנאים שלו יהיו של עבד...

s h o o s h a

New member
למען המאבטחים והשומרים

בהחלט חושבת שגוף ש'ישמור' עלינו הוא חיוני ודרוש כנגד כל העושקים המעסיקים אותנו. אולם, לא תמיד נכון ללטף. במקרה זה דווקא צריך להוכיח את הבחור כי שגה והתנהגותו אינה הולמת את התפקיד. כעסוּ עליו לא כי צבע עיניו לא מצא חן בעיני הממונים עליו אלא כי איחר לעבודה והביא את חברתו. וכשהעירו לו על כך ענה בזלזול. צריך לדעת להבחין מתי ראוי שמי שפונה לכאן יקבל ניעור קל ומתי צריך להגן עליו מפני הזאבים הרעים. שבת שלום

TheSverd

New member
פורום דיני עבודה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1088 פה יעזרו לך ויסבירו לך מה זכויותייך, מצטער שאני מעביר אותה לפורום אחר, פשוט שם לדעתי יכולים לעזור לה קצת יותר, זה יותר תחום שלהם

avi1976

New member
מצטער לאכזב אותך!!!

אמי"ל הוקמו למען מאבטחים שומרים ומאבטחים ומטעמם והם המתמחים בתחום זה. רוב אנשי המקצוע אינם מתמחים בתחום וזה ובניהם רואי חשבון ועורכי דין רבים.

TheSverd

New member
אין ספק שאמ"ל עושה עבודה מצוינת

אני כבר כחודשיים שלא עובד בתחום האבטחה, לאחר פיטוריי, אך אני עדיין ממשיך להיכנס לפורום בקביעות, אתם עושים עבודה מצוינת! אבל אני חייב לציין שכשמדובר בדברים הקשורים לחוק, לבתי המשפט, אז במקרים מסוימים פורום דיני עבודה יכול לתת מענה יותר טוב כמו שקרה לי- פניתי אליהם והם נתנו לי תשובות כמעט לכל השאלות

avi1976

New member
פה תוכל לקבל תשובות לכל השאלות

ולא רק בדיני עבודה!!! רוב עו"ד ורואי החשבון מתפשטים על תחומים רבים מדיי ואין להם התמחות ספציפית. אלה מהם שיש להם התמחות ספציפית כגון דיני עבודה ו/או תחומים אחרים לא מתמחים בתחום ספציפי כגון מאבטחים ושומרים. יש לציין שהרבה עורכי דין, רואי חשבון ואנשי מקצוע נוספים יצא שם רע ולא סתם. (תאבת בצע, שחיתות, רשלנות, משוא פנים, מורמים מהעם, ניצול חוסר ידע של הלקוחות, גישה סלחנית, נטייה לפשרות או סיום מהיר של עבודה ללא מקצועיות לשמה ועוד). באמי"ל עושים סיעור מוחות עם אנשי המצוע כדי לקדם את המאבטחים והשומרים. באמי"ל מפקחים על אנשי המקצוע שנותנים שירות למאבטחים ושומרים ומיידעים את המאבטחים והשומרים בנוגע לזכויותיהם בכל שלב. באם איש המקצוע לא ינהג באופן מקצועי אזי הוא יטופל! מבהיר, שכמעט לא קיימת מערכת כזאת במדינת ישראל. אמי"ל חקרו את התחום זמן רב וממשיכים לחקור ונכסים לתחומים שאנשי מקצוע או ארגונים אחרים לא נכנסו אליהם בעבר... אמי"ל לא נוטים לגישה הסלחנית וגישתם לפתור את הבעיות הן ברמה האישית והן ברמה הקבוצתית-מערכתית, דבר שאחרים נמנעו ממנו עד כה! כמו כן, מובהר במפורש שיעוץ מקצועי, פרטני ואישי לא יכול להינתן על רגל אחת ועל כן עדיפה פגישה ממוקדת ומקצועית.

TheSverd

New member
כל הכבוד!

אם מה שאמרת הוא באמת נכון אז השתכנעתי לטובה. אני אישית היתי יותר זקוק לפורום דיני עבודה כי הגשתי טביעה נגד מעסיק בבית דין, אז זה נראה לי הכי טבעי ללכת לפורום של משפטנים. אבל אחרי מה שאמרת לי אולי גם פה אקבל עזרה מקצועית.

s h o o s h a

New member
להסיק מסקנות

בוקר טוב, לכל מקום בו תעבוד יהיו כאלו שלא ישאו חן בעיניך, הטון בו ידברו יהיה גבוה/ נמוך ממה שאתה אוהב ויהיו כאלו שיהיו צעקנים יותר מאחרים. כך זה בעבודה ואתה חייב ללמוד לחיות עם אלו. אם מתלוננים עליך, כדאי שתיקח את התלונות לתשומת לבך ותשתדל לא לחזור עליהן. לאחר למקום עבודה, במיוחד בתחום האבטחה והשמירה, אכן יכול להעלות למישהו את הסעיף. אחרי משמרת של 8 או 10 שעות, בקור או בחום, בעמידה, ועוד אי אלו תנאים לא קלים בכלל (בלשון המעטה), כל מה שמאבטח/שומר רוצה הוא שיבואו להחליפו בזמן. "...אתה מאחר ולא מודיע...,אמרתי שזה שטויות שתמיד אני מודיע ואחרתי פעמיים..." כיצד היית מרגיש לו מישהו היה מאחר להחליף אותך בסיום משמרת? הבאת חברה לעמדה. "בסדר זה לא כזה נורא"? אם זו ההתייחסות שלך למקום העבודה ולאחריות שיש לך, אל תתהה מדוע כועסים עליך ואל תתהה אם באחד הימים הקרובים יפטֶרו אותך מהסבל הנורא שלך ויפַטרו אותך.

למעלה