תעזרו לי להחליט בבקשה!

תעזרו לי להחליט בבקשה!

שכבתי עם מורה שלי והוא גם נשוי. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו כי אני מרגישה שאני מתאהבת בו אבל הוא הבהיר לי מההתחלה שכל מה שיכול להיות בינינו הוא רק סקס. שכבנו רק פעם אחת ומאז אותו יום לא שמעתי כלום בקשר לזה, וכעבור חודשיים בערך הוא זרק לי הערה "בא לי עלייך היום" ובאותו יום לא יכלתי להיות איתו. וכך זה כל הזמן הוא כאילו בהתחלה קובע זמנים אבל אחר כך ממציא תירוצים. ניסיתי לדבר איתו אבל זה לא עזר. למרות הכול אני היתי שוכבת איתו עוד אבל אני לא יודעת מה לעשות בקשר אליו והאם כדי לי לשכב איתו שוב. מה דעתכם?

גברברת

New member
יקירתי, זה פורום למבוגרים בלבד

אנא הפני שאלתך לפורום העוסק בבעיות בגיל ההתבגרות תודה גברברת

LCA

New member
לפי הכרטיס שלך

את בת 17 מה שאומר שאת קטינה והמורה שלך עובר על כמה חוקים בזה שהוא מתעסק איתך מחוץ ללימודים!! דעתי: אל תשכבי איתו בכלל! קחי את הרגליים שלך ותתרחקי ממך כמה שאת יכולה! אפילו אם זה אומר לעבור לכיתה אחרת! הוא סתם מנצל אותך למטרות סקס בלבד! לא מרגיש כלום כלפייך!!

../images/Emo14.gifמשיכה מינית לעומת אהבה

בעולם יש הרבה בלבול בין אהבה למשיכה מינית . אהבה יכולהנ להתגלות כמשיכה מינית אבל משיכה מינית לא יכולה לגרום לאהוב אותך לחבק בלילות הקרים לכרבל אותך כשקר לך, לעצום את עינייך ולדעת שהוא יהיה שם מאחור. אהבה היא אינה משיכה מינית. חבל שאנו לא יכולים להפריד בינהם. אני אישית לא הייתי שוכבת איתו. זה הזמן לעבור הלאה ורק העובדה שנמשכים אלייך מינית זה אומר שיש לנו משהו בידיים. אני יושבת כאן עם אותם אנשים באותם מקומות אין לי כוח לדבר איתם והמקומות רק משעממים אותי אני יושבת כאן ומבינה שלא המקומות ולא האנשים גורמים לי להיות מאושרת אלא אתה!!!!!

למעלה