תעזרו לי להחליט

shmuli3

New member
תעזרו לי להחליט

שלום לכולכם אני מקווה שהגעתי למקום הנכון ושתוכלו לייעץ לי.אני מתכוון להתחיל ללמוד בשנה הבאה ולאחר בדיקה של "מאלן ת'אלפים" תחומים צימצמתי את האפשרויות לחינוך מיוחד ולעבודה סוציאלית.ברצוני ללמוד את שני התחומים בכל מקה ,רק שאיני יודע במה להתחיל לתואר הראשון,לפי אילו קריטריונים אני אמור להחליט לדעתכם? ושאלה נוספת ובבקשה נסו לענות באוביקטיביות: מה הערך המוסף (אם יש) או ההבדל בין הסמינרים השונים לבין שאר המוסדות. תודה רבה איציק

Diana M

New member
לימודים

שלום שמולי ברכות על קבלת ההחלטה (פחות או יותר..) לפחות כעת אתה יודע ללא צל של ספק שאתה אדם שחשוב לו לעבוד עם בני אדם ולתרום למי שדווקא פחות חזק וזקוק לתמיכה ועזרה. אין הרבה קשר בין עבודה סוציאלית לבין חינוך מיוחד, למרות שאחוז התלמידים בחינוך המיוחד שמטופים על ידי שרותי הרווחה גדול מאשר בקרב החינוך הרגיל ויש סיבות לכך. עדיין מדובר בשני תחומים שונים לחלוטין ועליך להחליט מה בכל זאת מדבר אליך יותר. אישית אני מעדיפה אוניברסיטאות על פני סמינרים למרות שלא מעט אנשים יומרו כי דווקא בסמינרים-מכללות, ההכשרה המעשית רחבה וטובה יותר. בהצלחה

M a x i1

New member
בענייני לימודים...

לי יש תואר 1 בחינוך רגיל לגיל הרך שעשיתי בלוינסקי. אני מאוד רוצה לעשות תואר 2 בחינוך מיוחד וגם לא יודעת איפה עושים את זה... שמעתי שרק באוניברסיטאות זה ניתן (תואר 2). מישהו יודע משו בנושא? אשמח לתשובות תודה

למעלה