תעזרו לי להיכנס כבר לכסף...

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
תעזרו לי להיכנס כבר לכסף...

מאז שאני בפול טילט, התחלתי להתנסות בהרבה טורנירים "אמיתיים", אבל להיכנס לכסף "האמיתי" (משהו שהוא מעל לפי 2 לבאי אין שלי) עוד לא הצלחתי... לעתים קרובות אני מוצא את עצמי במהלך ההפסקה הראשונה כשאני אפילו בטופ 20 (מתוך 200 נגיד), אבל לא מצליח לשרוד... תנו לי איזשהו טיפ אמיתי שיעזור לי בבקשה... (אני בד"כ משחק מאוד טייט בטורנירים, אבל גם כשאני משחק לוס אגרסיב זה לא עזר בינתיים :\)

2המרפא

New member
על מה לעזאזל אתה מדבר בנאדם?

יש לך את אחד הגרפים היותר מרשימים שראיתי בא לי להרביץ לך עד שתגלה לי את הסיסמא לחשבון ולהעביר את כל הכסף אליי
. וגם ראיתי שעלית לסטלייט לWPT שזה החלום שלי

Kgt1

New member
אפילו פעמיים עליתי לסטלייט הזה, אבל לצערי הם

היו אכזריים מדי כלפיי (בעיקר הראשון, שממנו עפתי במירוץ הראשון). אבל הגרף הזה מתייחס רק לSNG... שם אני בהחלט מחזיק מעצמי LOL אני שאלתי ספציפית לגבי טורנירים רציניים, עם פרסים רציניים... זה יכול להיות ממש נחמד להרוויח פעם 1K (וזה ממש מבאס אחרי 4 שעות עבודה לצאת בלי כלום לעומת זאת).

Johnblaze

New member
לא שאנימזלזל או משהו

אבל מבחינתך להרוויח 1000 דולר ב500 משחקים זה כ"כ מרשים ..? כאילו אנימתכוון אם הבנאדם משחק בטוניר של כניסה 1 יורו אז הROI הוא יפה אבל כסכום מוחלט זה כ"כ מרשים ?

2המרפא

New member
תשמע כשאתה טוחן סכומים נמוכים זה קשה

זה מאוד קשה להתרומם מהאשפתות של המיקרו סטייקס. אני כמעט הצלחתי לברוח משם ואז נפלתי לזבל הזה בחזרה ומאז אני לא מצליח להתרומם. אתה משחק מול אידיוטים מוחלטים שלא נותנים לך שום מרווח פעולה ואז אתה תקוע בעצם במשחק בינגו של לפגוע או לא. לכן אני מאוד מעריך בנאדם שהצליח להתרומם ולברוח מהזבל הזה.

Johnblaze

New member
אנילא מסכים

במיקרו סטייקס יותר קל להרוויח .נקודה. רק צריך לדעת לשחק אחרת .זה בינגו רק אם אתה בוחר שזה יהיה חוץ מזה יש את האפשרות להפקיד סכום יותר גדול ואז הבנקרול שלך לא יחייב אותך לשחק במיקרו

Kgt1

New member
קבלו ביטול. בסופו של דבר זה הכל מזל בחלק הזה

של הטורניר... כשאני מפסיד (לאותו הבחור כמובן, שהופך בזכותי מהכי שורט סטאק לצי'פ לידר בטורניר כשכבר כולם בכסף) שלוש ידיים רצופות עם 66 (לK5), מלכות (לאסים) וAQ לA2, אין על מה לדבר... צריך פיס בחיים :)

b.o.b

New member
מסכים ולא מסכים

בחלק של 40 אחרונים(מתוך 500++) זה חלק מאוד בעייתי, אני גם סובל מאוד מהחלק הזה. אתמול שיחקתי מעולה בחלק הזה וגם קיבלתי קלפים נהדרים, הגעתי כציפ לידר באמת גדול לפיינל טייבל ואחרי השוואה של מישהו (הוא טען שהוא לחץ בטעות) הוא עם 10 5 ואני עם פוקט K פלופ 10 10 10, זה די הרס לי את המומנטום וסיימתי בסוף רק 4. אז בסופו של דבר בכל חלק נכנס העניין של באד ביטים וקצת מזל, אבל וזה אבל גדול, אני עוקב לאחרונה אחרי 2-3 שחקנים שנראו לי שחקנים נהדרים כששיחקתי נגדם, אין כמעט יום שהם לא מגיעים לפחות לפיינל טייבל אחד(בMTM) וזה גורם לי לחשוב, מה אני עושה לא טוב... אז יש ויש.

Kgt1

New member
רציתי לשתף, שסוף סוף זכיתי בטורניר! אומנם לא

משהו גדול, אבל עדיין נחמד... טורניר של 3+0.3 כניסה, 6 ידיים... שיחקו 650 איש, פרס ראשון 260 בערך (30 פרסים בסה"כ)... היה לי כמובן מזל פה ושם במהלך הטורניר, אבל בסה"כ החזקתי כל הזמן מעמד בטופ 5 בצ'יפים... ובסוף מקום ראשון. לא סכום מבריק, אבל שווה ערב עבודה.

b.o.b

New member
מזל טוב!

אני מקווה בשבילך שזו רק ההתחלה , אולי תקח היום מקום ראשון בטורניר "22" - זה בהחלט יהיה שווה שנה עבודה.

Kgt1

New member
אחרי 8 שעות משחק, עפתי 28 עם טעות מטומטמת

של טירון (27 היה שווה עוד 150 דולר).. וואו, זה היה ארוך, גם 400 דולר זה נחמד, אבל קצת מבאס... לילה טוב (ב7 וחצי בבוקר)

b.o.b

New member
יפה מאוד, סיימתי רק פעם אחת פחות מ 30

זה טורניר מתיש, אין ספק. אתמול עפתי ממש מהר, תפסתי סטרייט על הפלופ, נגד סט - הוא תפס פולהאוס בריבר.

Kgt1

New member
אני פשוט כל כך מבואס, זה הגרידיות היהודית שלי

כנראה :) היה אחד בשלב הזה של הטורניר עם פחות מביג בליינד אחד, האנטס הרגו אותו, ולמרות זאת החלטתי לדחוף אול אין פרה פלופ עם AQ אחרי שכבר מישהו חזר אליי עם רי רייז... הוא כמובן היה קינגים, אני כמובן יצאתי מטומטמם ועוד אחרי ששיחקתי בכזו סבלנות במשך כל כך הרבה זמן...

Kgt1

New member
ייאמר להגנתי, שב7:30 בבוקר לשחק פוקר זה לא

בריא.

shaywh

New member
well done

זה אומר שעקפת איזה עשרת אלפים אנשים בתור.

למעלה