תעזרו לי לחפש עונש ראוי...

senior dingdong

New member
תעזרו לי לחפש עונש ראוי...

נתתי לאחד החברים שלי את the bends והוא איבד לי אותו!!!!!! איזה עונש יהיה ראוי???? מה הייתם עושים?

לא לא לא......זה מעשה חמור מאוד..

העונש צריך להיות שהוא יקנה לא את האלבום הרגיל אלא את האלבום המורחב... ניתן להשיג באמזון - הגירסה היפנית של דה בנדס. כמו כן הוא יכול לפצות אותך בארוחה על חשבונו.

whatever4

New member
תאלץ אותו לשמוע מרתון של קולדפליי

אני בטוחה שזה יעשה את העבודה.

Latisia

New member
עונש?! אבל הוא לא עשה את זה בכוונה.

תגיד לו לקנות לך את דה בנדס או שיתן לך את הכסף שהדיסק שווה. בסך הכול הוא חבר והוא לא עשה את זה בכוונה לא צריך להלקות אותו או להשמיע לו קולדפליי (אני לא רואה בזה עונש) P: חחחח...

kittycatbone

New member
כמו שכולם אומרים,

לקנות לך את הדיסק כמובן בחזרה. הוא איבד לך אותו, הוא יקנה לך אותו בחזרה. ואם את ממש רוצה, תעשי לו איזה מרתון בריטני ספירס ורוני. לדעתי זה יהיה מספיק עונש

kittycatbone

New member
../images/Emo12.gif חחח עזוב..../images/Emo6.gif

יש לי נטייה לחשוב שכל מי שאני לא רואה או שמה לב אם זה בן או בת אז הוא בת
סליחה... אם *אתה* ממש רוצה..

דורפל

New member
זה כלום

תעזרו לי למצוא עונש ל#$!@#$ שגנב לי את התיק עם: pablo honey my iron lung ok computer kid a i might be wrong airbag / how am i driving? ועוד דיסקים לא-רדיוהדים. אני בעד מוות (ברגע שאמצא מי זה, כמובן. עברו איזה שלש שנים ככה)

vegetable man

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

אתה צוחק??? לפחות amnesiac לא ברשימה הזאת... זה כבר באמת בלתי נסלח

דורפל

New member
זאת בעיקר אשמתי, את האמת

[בטח רשמתי את זה קרוב לזמן אמת בפורום. יהיה מעניין לבדוק] הייתי בקורס בשלישות באותה התקופה. חבר לקורס ביקש שאשאיל לו כמה דיסקים של רדיוהד (נראה לי שאת אמניזיאק היה לו, ובמחשבה שניה יכול להיות שאיירון לאנג לא היה שם), אז הבאתי לבסיס קייס עם עשרה דיסקים. משום מה לא נתתי לו את זה על הבוקר, אלא חיכיתי. הפאשלה האמיתית היתה שהשארתי את התיק (כמו כולם, וכמו שעשיתי כל יום), ברחבה על הרצפה. כנראה מישהו החליט לדגום את התיק שלי וראה שיש בו דברים אטרקטיביים (היה גם נגן mp3, מה שאז היה די נדיר - עשר ג'יגה בגודל של לבנה בערך
). מיותר לציין שהדיסקים העציבו אותי הרבה יותר מהנגן, ובמיוחד איירבג שקניתי באיי ביי אחרי תלאות רבות, ועדיין לא השגתי אותו מחדש. כמה חודשים אחרי זה חבר שלי שמשרת עדיין בשלישות התקשר ואמר שהוא מצא את התיק זרוק איפהשהו. הגעתי לשם, הוא היה מג'ויף בטירוף והכיל רק קלסר עם חומר לימודי...

דורפל

New member
טוב, מצאתי את המקור

משום מה אפשר לראות את זה רק בתוצאות החיפוש ולא בפורום עצמו: •למה היה לי שבוע חראו A Pig in a Cage / רדיוהד 19:12 | 21/06/02 אז ככה: ביום ראשון איבדתי את התיק שלי. בדרך לארוחת צהריים בבסיס הנחתי אותו ברחבה (ותשאלו את כל מי שמכיר את רחבת ממר"ם, תמיד יש שם תיקים של קורסיסטים, בעיקר בזמני הארוחות), וכשחזרתי הוא לא היה שם. בהתחלה חשבתי שאיזה רס"ר אחד חולה סדר וניקיון הזיז אותו, אבל לפני כמה ימים כבר התייאשתי מלחפש והשלמתי עם העובדה שכנראה מישהו גנב אותו. אז מה הבאסה? בתיק שכבו להם, חוץ מחומר לימודי זניח, נגן ה MP3 האהוב שלי (10 ג´יגה = 250$) ונרתיק דיסקים שהכיל בתוכו את: OK Computer My Iron Lung I Might Be Wrong Kid A Airbag / How Am I Driving (!!!!!) Joe Satriani - Sutfing With The Alien Steve Vai - Passion & Warfare Ingwie Malmstein - The Collection ואולי עוד איזה אחד או שניים שאני לא זוכר וזה מאוד מבאס אותי

למעלה