תעזרו לי ללמוד Q.A בשבוע

ediv333

New member
תעזרו לי ללמוד Q.A בשבוע

סיימתי לימודים בהנדסת אלקטרוניקה. יש לי ניסיון של 3 שנים ב-embedded. שמתי שב-Q.A יש דרישה, אז "שיקרתי" בקורות חיים. יש הרבה פניות, אך עם בטחון עצמי גבוה בלבד זה לא עובד. עם יש למישהו חומר (מסמכי בדיקות, כלים, תעוד וניהול...) קצר ויעיל על Q.A אשמח לקבל. תודה מראש.

vinney

Well-known member
תהיה לך בעיה, ידידי

כמו שמישהו כבר גילה פה, שאלה טריויאלית לבודק מנוסה תהרוס לך לחלוטין את כל ראיון העבודה. יותר מזה, אם יש לך נסיון בקו"ח, ירצו לקבל המלצות ממנהלייך הקודמים. ובכלל, לשקר זה אף פעם לא משתלם. אחד הדרישות לאנשי QA זה אמינות, ואני לא הייתי משאיר מישהו שנכנס לעבודה בהונאה, אם הייתי מגלה את זה, יש מספיק אנשים הגונים בחוץ.

ediv333

New member
צודק אבל...

אתה צודק אבל אם אני שולח ק"ח שלי למשרות פיתוח, אפילו שעונה על שנות ניסיון( לדוגמא: מינימום 3 שנות ניסיון)ולאחר שהם מקבלים מאות פקסים עם 5 שנות ניסיו הק"ח שלי כבר לא רלוונטים. אז מה שנשאר לי קומבינה או שקר. P.S: אם אתה חושב שיכחו מישהו למפעל פשוט עם תואר מהנדס, אז אתה טועה ובגדול.

Rשף

New member
גם אתה צודק אבל...

בעברי (האפל
) גם אני עבדתי ב EMBEDDED והרבה מהגישות ואופן העבודה שונים ממה שהשכל הישר של מתכנת יאמרו לו, ומאחר ורוב האתרים ילמדו QA באופן מאד כללי אתה תהיה בבעיה....

erandd

New member
לינק מ SCROLL

היי הנה לינק מאחד המשתתפים שלנו http://sunset.usc.edu/classes/cs577b_2000/EP/03/EP-03.pdf

Cmona

New member
אם תצליח תוך שבוע ....../images/Emo50.gif

אבקש ממך לכתוב לי איך הצלחת. אני כבר 3 שבועות חורשת את החומר, ואני ממש אבל ממש בקצה-קצה הקרחון.

ediv333

New member
שאלה טובה.

זה הרבה תלוי בראיון עבודה. ברקע שיש לךץ. אם אין לך ציפיות שכר גבוהות. וכמובן "ביצים גדולות" השאלה אם יש לך (בצחוק). יש לי ניסיון 3 שנים בפיתוח embedded C, אבל בשנתיים אחרונות עבדתי באימות פיתוח. מבחינת תפקידי פיתוח אני כבר לא לרונטי לתפקיד QA הם מפחדים לכחת אותי. אז שיקרתי שיש לי שנתיים ניסיון ב-QA. כמובן עם מראיין טיפה חכם הוא מגלה את זה מייד אבל בגלל הידעה בEmbedded והבנה של חומרה, אני מצליח לעבור לשלב שני. שם אני נעצר....

vinney

Well-known member
לא ברור לי

אני לא יודע למה הכוונה ל"אימות פיתוח", אבל בדרך כלל QC בחברות המפתחות EMBEDDED מבוסס על מתכנתים. למה אתה חושב שאתה לא רלוונטי לפיתוח? ואגב, למה אתה חושב שראש של מתכנת זה הראש שצריך לQA?

בעז 21

New member
תוך שבוע לא תוכל ללמוד QA

אבל אם תשקיע את הלב שלך תוך שבוע תוכל ללמוד המון על כלים סקריפטים. חוץ מזה היום בראיון ראשוני שואלים אותך יותר שאלות הנוגעות בעבר שלך ושאלות מקצועיות יחסית קלות כדי לעשות סינון ראשוני. לאחר הסינון הראשוני מתחילים לשאול שאלות יותר מסובכות ויותר קשות..

ediv333

New member
מה השאלות ?

האם תוכל לכוון אותי לשאלות או חומר להכנה?

ScrollLock

New member
הנה השאלות:

קבל: http://www.geocities.com/xtremetesting/InterviewQuestions.html אם תצליח לענות על כל (!) אלו בצורה סבירה - הייתי אומר שיש על מה לדבר...

הנסיך.

New member
בדיוק היום בYNET יש כתבה על אנשים

שמשקרים בקו"ח שלהם... אני מניח שאין תחליף לנסיון ו\או ויטמין P בקטע הזה.... רון. -מתחיל מלמטה-

למעלה