תעזרו לי לקבוע את הגורל שלי

ToMeR Yea Yea

New member
תעזרו לי לקבוע את הגורל שלי

כנסו. עד היום בשעות כאלה הייתי מועמד והתקבלתי להיות סטודנט מן המניין לחוג מנהל עסקים ומדעי המחשב. לאחר שיחות ארוכות ומייגעות עם מליון אנשים, השתכנעתי שזה לא בשבילי ממליון סיבות קשורות בי וקשורות בשוק. אני החלטתי, אם לא זה אז רפואה ואין לי סכם טוב לרפואה. אז החלטתי ללמוד מדעי הרפואה הבסיסים באוניברסיטה העברית ואז לעבור לרפואה אחרי קצת זמן. וחשבתי שאולי אוכל לשלב קורסים בראיית חשבון תוך כדי. זה נורמלי? זה רגיל? מה אתם מייעצים? מה עלי לעשות? מה לומדים בדיוק במדעי הרפואה? כמה זה אפשרי לשלב? כל פיסת מידע תעזור, יש לי יומיים להחליט.

אני קורא את ההודעות שלך כבר שנים

עוד מהתקופה של קורס הטייס בפורום לימודים ושיעורי בית (או משהו בסגנון), ולדעתי אתה יודע טוב מאוד מה אתה רוצה, אתה פשוט לא מוכן להודות בזה (פסיכולוגיה בגרוש, ועוד על סמך תצפיות אינטנט). מה שבחרת היא לדעתי אופציה לא טובה, אתה כתבת שחסרו לך 3 נקודות בפסיכו' ע"מ להגיע לסף הזימון של העברית למרק"ם, אם כן קח לעצמך שנת שיפורים ותגיע לציונים הנדרשים בכל אחת מהאוניברסיטאות מבלי להסתמך על שנה אקדמית, סיוט בפני עצמו, הרבה יותר ממספר בגרויות, או שיפור של פסיכומטרי. הרבה נכתב על הדרישות הלא פשוטות של קבלה ע"ס רקע אקדמי (אושרית תוכל לפרט על כך רבות) וחבל שתיכנס לסיפור שעשוי (ברוב המקרים) רק לעכב אותך. עם זאת, אתה מעט נוטה ליותר מדי תחומים, לא שיש בכך כל רע, אך שב עם עצמך וחשב, מה אתה רוצה באמת, רפואה, מנע"ס, חשבונאות, מדמ"ח, whatever, העיקר שלא תבזבז את זמנך לשווא. בהצלחה

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

קבלה לרפואה עם רקע אקדמי היא לא פשוטה בכלל. אם כרגע אתה במצב שחסרות לך כמה נקודות בודדות בפסיכומטרי או בבגרות כדי להגיע למיונים, ואתה באמת רוצה רפואה, לא כדאי שתיכנס ללימודים של משהו אחר, אלא כדאי שתיקח שנה לשיפורים. מידע על קבלה לרפואה עם רקע אקדמי בכל האוניברסיטאות בארץ תוכל למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1523&QID=16825 על מדעי הרפואה הבסיסיים בירושלים תוכל לקרוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=335&msgid=83552352 אם יש לך עוד שאלות אח"כ, אתה מוזמן לשאול. אושרית.

למעלה