תעזרו לי !!! מומחים בלבד!

cool alex

New member
תעזרו לי !!! מומחים בלבד!

שלום אני בן 12 והתחלתי בחופש הגדול לקרוא ספר סתם ספר והיה וקרוא לו "החוש השישי" הכל היה בכיף עד שהתחילו להתפתח אצלי כל מיני הרגשות אנרגיות תחושות כחוש שישי והתחלתי לפחד ככול שקראתי יותר בספר לא עשיתי שום תרגיל שמופיע שם תרגילים כגון: טלכינזיס, ראיית הילות וכו' ועכשיו יש לי פחדים מרוחות פורצים ודרים כאלה אני לא נוגע בספר ולא קורא בו יותר לא מתעסק בעל חושי ולא משתמש באנרגיות שלי! אחרי חופשת סוכות אני אמור ללכת לקורס יוגה ועכשיו השאלות: האם אני יוכל להצליח שם? האם זה טוב ללכת ליוגה גם בגלל הפחדים והאם זה יכול לעזור לי נגד הפחדים?
.........

guymgk

New member
יוגה

טוב אז ככה אלכס, קודם כל אין סיבה שלא תצליח להשתלב בקורס יוגה יוגה מותאמת לכל הגילאים למעשה, ובעזרת מורה מוסמך אפשר להשתלב בצורה מצויינת ונכונה בתרגול. מעבר לזה, לגבי הפחדים. יוגה היא לא תרופת פלא, אבל היא כן עוזרת לנו להתמודד עם הקשיים בחיים ועם החרדות שלנו, זאת ע"י פיתוח המחשבה לצורה חיובית ורגועה. לאט אתה תבין שהרבה מהחרדות שלך מבוססות על רעיונות שאתה יצרת, ולמעשה הדברים אינם רעים כפי שאתה רואה אותם. לגבי חוש שישי, טלקניזיס ועוד, אין לך מה לחשוש, תופעות אלו קיימות אצל כל אחד ברמה מסויימת, ואינן מרעות לאדם אלא רק עוזרות לו בהתפתחות. שיהיה בהצלחה...

cool alex

New member
תודה לך!

תודה ובקשר למחשבות שיצרתי קוראים לזה תוצרת מחשבה! אבל עדיין תודה וגם אני נוהג לטייל עם אמי בעולם!

למעלה