תעזרו לי... נמאס לי...

moran1001

New member
תעזרו לי... נמאס לי...

סליחה על הכותרת העצבנית פשוט באמת נמאס לי. לא נראה לי שקיים דבר שלא ניסיתי, יש לי בבית הכל: מוס, מעצב, קרמי לחות מסופר פארם, סרום משקם ממסרה, קרם, שמן מרוקאי ספריי סיליקון,מסכות ומה לא. אבל אני פשוט לא מרוצה מהשיער שלי שהוא גלי כזה וחום טבעי. לא יודעת והסתפרתי חודש אחרי חודש כי רציתי שיהיה בריא ועכשיו הוא בינוני וזה בכלל לא מתאים לי כי גם ככה הוא דק, עדין ודליל. בבקשה תנו לי עצות מה לעשות: דבר ראשון במקלחת- כלומר הרגלי חפיפה (כמה זמן כל דבר, איך לייבש, האם למרוח משהו, עם מה לישון- קליפס, פזור, קוקו???). ובבוקר מה לעשות- להרטיב ואז קרם? או על יבש? או שמן על יבש? או בכלל אחרי המקלחת? ומה עם מוס? מה עושים איתו ומתי משתמשים בו? ועוד משהו קטן- קניתי את המחליק הכיי יקר שהיה במשביר של בייביליס (500 ש''ח) והוא באמת מעולה ואם אני עושה איתו זה בדרגת החום הכי נמוכה, אבל כשאני יוצאת החוצה נהיה ל קצת חשמל סטטי כזה עצבן למרות שאחרי ההחלקה אני שמה ספריי סיליקון של מישל מרסייה. מה לעשות? אולי שמן מרוקאי יעזור לי? או שאשים ספריי גם לפני??? אשמח לקבל את עצותיכם ותשובותיכם וסליחה סליחה סליחה על החפירה...

דעתי..

לייבש מומלץ עם מגבת במקרה שלך,או אפילו עם מייבש שיער,גם קוקו יהיה טוב במצב כזה...למרוח משו לפני השינה מומלץ שלא,את יכולה עם אסוף אבל אפשר גם בלי.... מוס את יכולה לשים על שיער רטוב וגם על יבש אני מניחה..לי הוא נהדר..הוא מעצב יופי את השיער...שתדלי לא לישון עם כל החומרים האלו בשיער זה מאוד לא בריא לפנים.

moran1001

New member
תודה לך

ומה בנוגע לשאר השאלות? אשמח אם תועלי להתייחס!

לגבי השאר אני מעדיפה לא להמליץ כי

יש פה שמבינים בזה יותר ממני.....לגבי השמנים למיניהם..אני לא שמה שמן על השיער אז אני חושבת שעצות מנסיון יעזרו לך יותר.

למעלה