תעזרו לי עם חרוזים באיזור ת"א

גילהבי

New member
תעזרו לי עם חרוזים באיזור ת"א

איפה אני מוצאת חרוזים למובייל כזה שתולים על הקיר? ושלא יהיה יקר! אולי אתם יודעים?

מוצרלה

New member
רוצה חרוזים? בבקשה

חרוזים שתולים על הקיר מי בעצם לא מכיר נו אלה ששמים על מובייל כאלה שעושים לך סטייל. אבל שלא יהיה יקר כי אחר כך הארנק נהיה קר אתם יודעים, או לא יודעים?! איזה מן פורום מתכונים? שלא יודעים היכן קונים אפילו דברים משונים?

גילהבי

New member
כן בדיוק כאלה, רק שאפשר יהיה לתלות

אותם על מובייל הם יפיפיים, את יכולה לחורר אותם כך שאוכל להשחיל חוט נילון?

מוצרלה

New member
בטח...........

ואל תשכחו כשתמצאו ואל תקנו מכל מאן ד'הוא צריך לבדוק היטב היטב עם לחורר אפשר וללא מקלב אני יכולה לנקוב בהם חור אבל אז זה יעשה לך בארנק "חור" אז למה לך לבזבז כל כך הרבה ממון תוכלי למצוא אותו דבר, בפחות מיליון ואז תחזיקי החרוז בשתי אצבעותייך ותרימי ידיך ותקרבי אל פנייך תצמצמי עין אחת פחות או יותר ואל החור השחילי חוט ניילון, ושבחוץ החוט לא ישאר. וזהו בעצם, זו כל המלאכה אחר כך תוכלי לעשות לך מנוחה ואז תקחי את החוט הבא ותמשיכי במלאכה עד שבת הבאה.

א אוהל

New member
תשאלי בפורום אמנות שימושית

יש שם גם ב"טאגליינס" רשימה של חנויות. בעיקרון - בדרום ת"א יש חנויות טובות: אבגד, אימפריאל מטאל, צבי ליברין.

קשיו

New member
יש שתי חנויות שעולות לי כרגע..

1. ברח' בורגשוב ממש צמוד לכניסה לחניון הלעליון של דיזינגוף סנטר. פחות או יותר בהצטלבות של בוגרשוב וטשרניחובסקי. 2. בשינקין, אם אני לא טועה די קרוב לגינה. אלו החנויות שאני נזכרת בהן כרגע.

א אוהל

New member
קשיו, שתי החנויות שהזכרת יקרות

בטירוף (סניפים של "חרוז כזה")! עדיף לקנות מהספקים שלהן בדרום העיר.

גילהבי

New member
אמרו לי שיש חנות שנקראת "אבגד"

בדרום העיר מקווה שהיא לא יקרה 16 בנות (בערך) מהכיתה של הבת, שיהיו אצלי, בתכנון שיעשו מוביילים עם חרוזים, כך שזו כמות לא קטנה של חרוזים שאני צריכה לקנות.

מירבלי

New member
גילה יש חנות פנאי לי בת"א המתמחה

בדברים כאילו ברחוב דרך פתח תקווה בבית קלקא

קשיו

New member
אני לא בטוחה שיש שם חרוזים- הכי טוב

להרים אליהם טלפון ולבדוק. ועוד משהו- נדמה לי שיש חנות של אבגד מול הקניון בר"ג, גם שווה בדיקה (אם אתם אומרים שהם זולים ושיש שם כאלו דברים)- נראה לי עדיף מאשר להגיע לדרום ת"א.

גילהבי

New member
אני אבדוק את זה. התקשרתי לאבגד

אבל לא שאלתי אם יש להם עוד סניף תודה

א אוהל

New member
החנות מול קניון איילון נקראת "אבנט"

וזו חנות בדים - מצויינת אבל לבדים ולא לחרוזים וחומרי יצירה. "פנאי לי" יקרה מאוד. אבגד מצויינת ובסביבה שלה (רח' החשמל, דרך יפו-ת"א) גם ליברין ואימפריאל מטאל.

יש מס' חניות ברח' דרך יפו בת"א

נכנסים מרח' אלנבי אחרי מס' חניות אפשר להבחין בחנות הראשונה אם ממשיכים הלאה (כך נאמר לי) ישנם עוד חנויות,

silvey

New member
אבגד נמצאים ברחוב החשמל 3 ו-4...

הכניסה מאלנבי ממש בככר המושבות לכוון הים והצפון. תטלפני קודם ותשאלי אם יש וגם מחירים. לידם יש כמה חנויות נוספות מאותו הסטייל... תנסי לברר גם בדפי-זהב, לטלפן ולברר...חוסך מאמץ מיותר!

למעלה