תעזרו לי פליז למצוא חטיפים (ממתקים) טבעוניים

תעזרו לי פליז למצוא חטיפים (ממתקים) טבעוניים

אני רוצה להכין עוגת שוקולד מצופה שוקולד עם ערימה של ממתקים בפנים או מסביב (סטייל תיבת אוצר) - אין לי מושג מה לחפש ואיפה, אני בכלל לא מגיעה לסופרמרקטים אבל אעשה מאמץ - יש לכם שמות של מוצרים שידוע לכם שהם טבעוניים? או שצריך לכתת עיניים ולבדוק אחד-אחד

תודה מראש!

יש ויש!

בחנות טבע אצלנו יש סוכריות כמו גומי, יש סוכריות קשות גם בעטיפות צלופן בכלל סוכריות קשות הן לרוב טבעעוניות,שוקולדים כל מני גם לבן.מטריות שוקולד חרובים טבעוניות אם לא תמצאי אני יכולה לשלוח לך מכאן, בלי בעיה, יש סוכריות שקדים
אוראוס כמובן ויש באריזות קטנות של ארבע...טורטיות קטנות, מקופלת בגירסה החדשה הטבעונית הפרווה,שקדים וצימוקים טבולים בשוקולד פרווה
עוגיות לוטוס הן באריזות בודדות שומרות טריות
סוכריות טופי

מעולה, גיליתם לי עולם שלם שלא הכרתי!

אני מאד מקווה שאצליח לבצע את הרעיון, עכשיו אין לי תירוצים שאין חטיפים!

ladybug6

New member
יש גם סוג של קליק טבעוני

שנקרא jaxx
יש אותו עכשיו ברוב הסופרים בכמה סוגים. הצהוב הוא פרווה וגם טבעוני
יש גם סוכריות סקיטלס שטבעוניות
ובחנויות טבע יש סוג או יותר של סוכריות גומי טבעוניות
יש טורטית שנמכרת גם בצורה של וופלים באריזה
יש גליליות מכמה סוגים שטבעוניות
הטרפלס של ספלנדיד שנמכרים באריזות מרובעות - הצימוקים ואגוזי הלוז טבעוניים (ומאוד מאוד טעימים)
ויש את הגלילים של מיימונס שאפשר לקנות במארז שקוף, אותם אפשר למלא (או לא) בקרם ולקשט איתם עוגות. הם גם ממש טעימים כקינוח מהיר בפני עצמו

מה עוד?
יש סוגים של סוכריות וחמציצים כאלה שטבעוניים, אבל זה כבר תלוי איזה ואני לא בטוחה שאני יודעת איך מוודאים
וכמובן שיש גם כמה עוגיות מפורסמות שכבר הוזכרו למעלה נדמה לי

Dr T noki

New member
מנצלש״ת - שוקולד לבן טבעוני - איזו חברה?

עד כה מצאתי רק חלבי בסופרים .
והיכן הפלא המתקרא מקופלת בגרסת פרווה? קטנתי תשמח מאד לשניים הללו

שוקולד לבן יש

גם לפנדה ששולחים ישירות הביתה http://www.chocolatepanda.co.il/
וגם לאייצ'וק שאצלנו יש בחנות טבע http://www.choca.co.il/ichoc-הדרך-הטבעונית-ליהנות-מ-שוקולד/שוקולד-לבן-טבעוני/
מקופלת בסופר בעיקרון "
מקופלת פרווה שוקולד מריר, שטראוס
הציפייה שלנו מחטיף המקופלת החדש, שהתהדר בסופרלטיב המדכא מכל - "פרווה" - הייתה נמוכה מאוד. כמה כיף היה להיות מופתעים כל כך לטובה. השאירו לרגע את הפרווה בצד, ותישארו עם חטיף שוקולד מריר שאשכרה מרגיש כאילו לא מזלזלים בחובבי השוקולד עם תועפות סוכר מיותר ואף מצ'פרים אותם במרקם פריך כיפי, של מקופלת. אם מצליחים להתעלם מהאפקט הנוסטלגי, אפשר להודות שהמקופלת פרווה מהווה תחרות אמיתית לחטיף המקורי, ועוד כזו שמתאימה לרגישים לגלוטן וללקטוז.
שורה תחתונה: מצוין. 4.5 כוכבים.
מחיר: 20 שקלים למארז חטיפי מיני." בשופר סל דיל?

ladybug6

New member
המקופלת הטבעוני לא היה טעים לי בכלל

ואני לא בררנית בענייני שוקולד וממתקים

אבל לא היה אכיל מבחינתי

למעלה