תעזרו לי שנייה אוקיי....

תעזרו לי שנייה אוקיי....

יש לי חדר, מכוער!!!! אני רוצה לשנות אותו ליותר צבעוני ומלא חיים, כי הוא די משעמם כזה... תנו לי רעיונות, פליז...... נ.ב. זה לא קשור בכלל לפורום, אבל קניתי את הדיסק המקורי החדש של רד הוט צ'ילי פפרס!! באהבה-

ט ל i i ש

New member
אמממממ

אם תתארי לי קצת את החדר אוולי אני יוכל לעזור לך!? יש לך הגבלה של כסף!!?

אין לי הגבלה של כסף. אבל תנסו שזה

לא יצא כזה יקר.... החדר שלי הוא ממוצע, בערך 4 על 4,(בערך, לא זוכרת), הקירות לבנים, יש לי מטה וחצי בצבע כחול, ארון בצבע ורוד לבן, יש לי שידה בצבע בוק, שולחן כתיבה באותם צבעים של הארון, ושידת איפור (אם אתם מבינים מה זה) בצבע בוק בהיר, ויש כמה תמונות על הקיר. זה המראה הכללי של חדרי המשעמם..... באהבה-

ט ל i i ש

New member
בלאט../images/Emo46.gif

רשמתי הודעה ממש ארוכה והמחשב נתקע באמצע אין לי כוח לרשום שוב אם יש לך אייסיקיו תביאי לי את המספר...

aYaLoLy

New member
well...

קודם כל... יופי! גם לי יש מיטה וחצי כחולה *אגודת מיטות כחולות בע"מ...* תתלי מעל המיטה על התקרה פוסטר של TC!!! רולזזזזזזזזזזי וממש יפה להירד איתו!!!! ב) תצבעי את הקירות!! לבן = boring.... תקני מלאאאא כריות חמודות למיטה שלך ומצעים של המורדים!!! חחח סתם.. נראה לך?!!?!?!?! ג) תרססי על הקירות הצבועים כל מיני כתובות גראפיטי ד) שימי מוביילים יפים ה) איך אפשר בלי פוסטרים של TC ו) תגידי לחברות שלך לכתוב לך דברים על הקיר!! זה ממש יפה! ז) תשכחי מחדר מסודר בלאגגגגגגגגגגגגגגגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! שוללללט ח) תשימי תמונות שלךךךךך ואמממ זהו.... מקווה שעזרתי

אלנלה

New member
אני אעזור!!!!!!!

תהפכי אותו לחדר כמו שלי.. עים המון כריות בצורות שונות על המיטה.

אלנלה

New member
וגם.. פרחים לא אמיתים בתוך אגרטלים

וכמובן קופסת סוכריות על השידה ליד אגרטל.. ותמונות ממוסגרות שלך..

aYaLoLy

New member
למה נראה לך בצבע תואם?!

מה את בלונדינית?! *מה יש לי עם זה?!* הכי יאאאאאאאאאפה זה בלאגן צבעים!!!!

אלנלה

New member
היתכונתי לצבעים דומים..

וסורי אני לא יכולה לרשום הודעות ארוכות כי אני פה מהפלא..

crazy4tc

New member
אתן שוב רבות???????????

אממממממ... סתם שאלה... למי פה יש פוסטרים של דה קולינג בחדר?

Charmed 4ever.

New member
יש לי פוסטרים של דה קולינג ../images/Emo54.gif

במגירה!
הפוסטר היחיד שתלוי הוא פוסטר של מכושפות וגם הוא כנראה ירד כשנסייד את החדר שלי ונתלה תמונות.

aYaLoLy

New member
לי יש../images/Emo85.gif

פוסטר אחד מעל המיטה על התיקרה ץוסטר אחד על הדלת ופוסטר אחד ליד המיטה

למעלה