תעזרו לי!!!!

tomoooo4

New member
תעזרו לי!!!!

שלום לכולם :)

הנני מועמדת לניתוח שרוול.....
נקבע לי ועדה רפואית במדיקל סנטר בהרצליה ב-8/12 והניתוח אמור להתקיים ב-15/12 ע"י ד"ר שוורץ גם כן במדיקל סנטר באופן פרטי...
אני בת 24 וחצי והמשקל האחרון שלי נכון ללפני חודש עמד על 101 קילו.
ה--BMI היה 39-38
סובלת ממחלות נלוות של PTC(יתר לחץ תוך גולגלתי שנובע מהשמנת יתר) ובנוסף משחלות פוליציסטיות
במשפחה יש היסטוריה של יתר לחץ דם וסכרת

רציתי לשאול...
1. אף אחד לא אמר לי להתחיל דיאטת דלת פחמימות חוץ מאבא שלי שעבר שרוול לפני חודשיים--האם בכל זאת להתחיל למרות שלא אמרו לי על זה מילה?
2.אני מאוד מאוד מאוד חוששת שלא יאשרו לי את הניתוח ולא יודעת כיצד להתכונן לוועדה הרפואית- אנא עיזרו לי!!!

תודה רבה :)))

ליבי3617

New member
ברוכה הבאה

קודם כל, יקירה, אין צורך להילחץ

אנחנו כאן כדי ללוות אותך ולעזור לך.

לא כל הרופאים מבקשים את הדיאטה הזו. ד"ר סובחי, למשל, לא דורש אותה ממטופלים באופן עקבי ולא משנה מה מצבם.
רופאים אחרים כמו ד"ר מינץ ופרופסור רובין דורשים אותה ומקפידים עליה ולא משנה מה מצב המטופל.
אז מה שנשאר הוא להרים טלפון למרפאה של ד"ר שוורץ ולשאול שם.
יחד עם זה תרשי לי להמליץ לך להשתדל כן לבצע את הדיאטה הזו. גם אם לא התבקשת, נזק זה לא יכול לעשות להימנע מחטיפים ומתוקים ומעודף פחמימות למשך שבועיים.

לפי מה שכתבת כאן אני לא מאמינה שמישהו יכשיל לך את האישור.
שחלות פוליציסטיות הן חד משמעית מחלה נלווית לניתוח ולדעתי גם הלחץ התוך גולגלתי. כבר שמעתי על מנותח שסבל מסוג של גידול מימי שלחץ לו על המוח והמצב השתפר עקב ההרזיה.
מה שאת צריכה לעשות הוא להביא את המסמכים מהרופאים המטפלים בך ולהציג אותם בפני הועדה.

אנחנו פה כדי לעזור בכל מה שצריך.

tomoooo4

New member
אבל.....

ליבי קודם כל תודה רבה...

רציתי רק לשאול בעקבות הפורום כאן גיליתי לגבי השחלות פוליציסטיות שזה תופעה נלוות להשמנת יתר (הרופאים של הכללית דאגו להסתיר את זה טוב ששאלתי מהיכן זה מגיע)
שלחתי את המסמכים לוועדה רפואית כבר אבל השאלה האם אני יביא את זה יקבלו את זה....?

ולגבי הדיאטה- אני מתחילה אותה מעכשיו :)

מה קורה בוועדה הרפואית? שוקלים שוב? נפגשים שם עם מישהו? מה הולך בדיוק אבא שלי לא יכל להגיד לי כי הוא לא עבר בכלל וועדה

ליבי3617

New member
הם חייבים לקבל את זה

לכל הדעות והשיטות שחלות פוליציסטיות הן מחלה נלווית ששייכת לתחום המצבים ההורמונליים שנגרמים מהשומן (וגם גורמים לירידה איטית יחסית).
אני יודעת כי גם לי היה את המצב הזה.
אני מחזיקה לך אצבעות לוועדה ומקווה שיקבלו את כל המסמכים שהבאת.
שוב, מהניסיון שלי אין להם שום סיבה לסרב. אם יסרבו, נראה איך לטפל בזה.

בוועדה שוקלים שוב. נפגשים עם כירורג, דיאטנית ופסיכולוג וכל אחד מדבר איתך מהזווית שלו על הניתוח.
גם אני לא עברתי וועדה אבל ליוויתי חברה את כל היום והתהליך.
לא אמורה להיות שום בעיה מבחינת האישור. תדגישי להם את המצב הבריאותי שלך ואיך הוא נגרם בגלל השמנת היתר ושעכשיו את הולכת לקראת תהליך שאת מבינה את טיבו ומוכנה להשקיע בו.

tomoooo4

New member

שוב תודה רבה רבה רבה את מקסימה!

אעדכן בהמשך ....יהיה בסדר

למעלה