תעזרו לי

Lil Kitty

New member
תעזרו לי ../images/Emo10.gif

קודם כל, אני חדשה בפורום
מקווה שתוכלו לעזור לי במשהו... אני וחבר שלי ביחד כבר חצי שנה ובזמן האחרון הוא התחיל להתרחק ממני ולהתעלם. אני באה אליו והוא עסוק, אני מתקשרת והוא "צריך ללכת". אני מנסה לשלוח לו הודעה באייסי והוא רושם לי "כבר חוזר" או "רגע טלפון" ואז פשוט מתעלם ממני לגמרי. ניסיתי לדבר איתו על זה והוא אמר שהוא מצטער, שהוא לא התכוון לפגוע בי פשוט הוא היה קצת עסוק. אבל עכשיו הוא פשוט מגעיל אליי! הוא לא מתקשר, לא רוצה לצאת לשום מקום, לא רוצה לראות אותי בכלל. אז נעלבתי ממנו והפסקתי להתקשר ופתאום הוא הופיע. בא אליי עם ורד ואמר שהוא התגעגע אליי, והתחיל להגיד לי שהוא אוהב אותי ושהוא לא מפסיק לחשוב עליי... ועכשיו הוא עוד פעם מתעלם ממני! מה לעזאזל הבעיה שלו?
ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא עוד פעם אמר לי שהוא ממש מצטער, שהוא לא התכוון ובלה בלה בלה... ואז הוא עוד פעם עשה את זה! מה אני אמורה לעשות איתו? אני אוהבת אותו מאוד מאוד אבל יש גבול! אני שונאת שמשחקים איתי ככה. אה ועוד משהו, הוא כל הזמן אומר לי שאני לא מספרת לו שום דבר אבל אי אפשר לספר לו שום דבר! הוא תמיד משנה נושא, מנסה להתחמק וזה פוגע בי. אני מספרת לו משהו אישי ומשתפת אותו בכל מיני בעיות שלי ולא אכפת לו בכלל. והסיבה היחידה שאני מספרת לו דברים זה בגלל שאחרת הוא אומר לי שאני לא מספרת לו שום דבר.. אם הוא לא היה אומר לי את זה כל הזמן אז לא הייתי מזיינת לו את השכל עם כל מיני בעיות. אבל איך אפשר לספר לו דברים כשלא אכפת לו בכלל?? בקיצור, אני ממש לא מבינה מה הוא רוצה ממני.
פעם הוא לא היה כזה... אני לא יודעת מה קרה לו. הוא פשוט התרחק. אמרתי לו את זה והוא אומר שזה ממש לא נכון.. מה דעתכם?

Vdrums

New member
נשמע לא טוב בכלל...

מה שעולה לי בראש זה תסריט אחד והוא לא חיובי. את צריכה לתפוס אותו לשיחה. ותקחי נשימה עמוקה כי אולי זה לא יהיה נחמד. את צריכה לומר לו שזה לא יכול להימשך ככה, תגידי לו מה את מרגישה. אם זה הסוף אז לא כדאי למשוך.

tokit

New member
גם לי זה לא נראה טוב..

לא ייתכן שיום אחד הוא יתייחס אליך ולמחרת לו. לא ייתכן שאת תספרי לו דברים רק כי הוא אומר לך שאת לו מספרת לו כלום. את אמורה לרצות לספר לו והוא אמור לרצות לשמוע. יכול להיות שאחרי חצי שנה נמאס לו והוא לא יודע איך להגיד לך את זה. אז אולי את צריכה לקחת יוזמה ולהיות זו שתבשר לו את הבשורות..

גברברת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לחלוטין בדעתה של tokit , נראה כאילו האיש מנסה להעביר מסר בלי להשתמש במילים המפורשות מסיבותיו הוא. אני הייתי מציעה לך לאזור כוחות, לקחת יוזמה ולשלוח את האיש היקר לדרכו. שתהא שנה מופלאה גברברת

Lil Kitty

New member
אז זהו, שהייתי עושה את זה כבר ממזמן

אבל כל פעם שאני רוצה להגיד לו את זה הוא פתאום נחמד אליי, בא אליי, מחבק אותי, אומר לי שהוא אוהב אותי ושהוא כל הזמן חושב עליי. איך אני אמורה להיפרד ממנו? ואני רוצה לספר לו דברים אבל אני לא מסוגלת. פעם הייתי מספרת לו אבל ראיתי שזה לא מעניין אותו אז הפסקתי. ואז הוא התחיל להגיד לי שאני לא מספרת לו שום דבר אז התחלתי עוד פעם לספר לו אבל זה לא מעניין אותו. אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני..

גברברת

New member
טוב, האמת שרק עכשיו ראיתי מה

גילך ואני מניחה שאני ממש לא הכתובת לתת עצות לקשרים של בני נוער. אולי תיוועצי בפורום אהבה בגיל ההתבגרות?? צירפתי לך קישור :) ובכל מקרה שיהיה בהצלחה

tokit

New member
../images/Emo6.gif גם אני הסתכלתי קצת באיחור..

כתבתי לה בהודעה שהוא נראה לי עדיין ילד.. אבל כנראה שהוא אכן כזה.

tokit

New member
עזבי מה הוא רוצה..

את צריכה לדעת מה את רוצה !! אל תתני לו לשגע אותך ולעבוד עליך בעיניים. קחי אותו לשיחה רצינית ואל תתני לפוצי מוצי לעבוד עליך. תגידי לו שזה נגמר וזהו. נראה לי כאילו הוא ילד קטן שלא יודע מה הוא רוצה ללבוש ולכן את צריכה להיות חזקה ופשוט להמשיך הלאה, בלעדיו !!!

Lil Kitty

New member
כן את צודקת..

אני אדבר איתו על זה ואגיד לו שהוא לא יכול להמשיך לשחק ככה. שיחליט כבר מה לעזאזל הוא רוצה- להיות איתי או לא. בכל אופן, אם יש למישהו תגובות/דעות/עצות בבקשה תגיבו

mayday

New member
זאת דעתי - בתור גבר

קיטי יקרה לדעתי ה"חבר" שלך (לדעתי במרכאות) לא אוהב אותך, מי שאוהב לא מתנהג באנוכיות כזאת. הצרה היא שהוא יודע שאת אוהבת אותו וראה מההתנהגות שלך כלפיו שאת מוכנה לבסבול הרבה חרא ממנו (סליחה על השפה) בשבם האהבה שלך אליו. להערכתי, הוא לא רוצה אותך מצד אחד, אבל לא רוצה להיות לבד מצד שני ולכן הפתרון שלו (גברים עושים את זה !!) הוא לחכות למישהי אחרת שתכנס לחייו בזמן שיש לו אותך באופן בטוח. כל מה שנדרש ממנו זה מדי פעם להיות נחמד אלייך לטובתך תזרקי אותו וכמה שיותר מהר !!! יכאב לך בהתחלה, כי אני מאמין לך שאת אוהבת אותו - אבל אהבה לא צריכה לכאוב. נקודה. (בלי אבל, ואולי וכדומה !!) הוא מזיק לך, הוא מכאיב לך הוא משחק בך מגיע לך מישהו שיתייחס אלייך ויאהב אותך ולא שתהיי תחנת ביניים למישהי אחרת. מקווה שהבנת את כוונתי

למעלה