תעזרו לי ../images/Emo10.gif
קודם כל, אני חדשה בפורום
מקווה שתוכלו לעזור לי במשהו... אני וחבר שלי ביחד כבר חצי שנה ובזמן האחרון הוא התחיל להתרחק ממני ולהתעלם. אני באה אליו והוא עסוק, אני מתקשרת והוא "צריך ללכת". אני מנסה לשלוח לו הודעה באייסי והוא רושם לי "כבר חוזר" או "רגע טלפון" ואז פשוט מתעלם ממני לגמרי. ניסיתי לדבר איתו על זה והוא אמר שהוא מצטער, שהוא לא התכוון לפגוע בי פשוט הוא היה קצת עסוק. אבל עכשיו הוא פשוט מגעיל אליי! הוא לא מתקשר, לא רוצה לצאת לשום מקום, לא רוצה לראות אותי בכלל. אז נעלבתי ממנו והפסקתי להתקשר ופתאום הוא הופיע. בא אליי עם ורד ואמר שהוא התגעגע אליי, והתחיל להגיד לי שהוא אוהב אותי ושהוא לא מפסיק לחשוב עליי... ועכשיו הוא עוד פעם מתעלם ממני! מה לעזאזל הבעיה שלו?
ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא עוד פעם אמר לי שהוא ממש מצטער, שהוא לא התכוון ובלה בלה בלה... ואז הוא עוד פעם עשה את זה! מה אני אמורה לעשות איתו? אני אוהבת אותו מאוד מאוד אבל יש גבול! אני שונאת שמשחקים איתי ככה. אה ועוד משהו, הוא כל הזמן אומר לי שאני לא מספרת לו שום דבר אבל אי אפשר לספר לו שום דבר! הוא תמיד משנה נושא, מנסה להתחמק וזה פוגע בי. אני מספרת לו משהו אישי ומשתפת אותו בכל מיני בעיות שלי ולא אכפת לו בכלל. והסיבה היחידה שאני מספרת לו דברים זה בגלל שאחרת הוא אומר לי שאני לא מספרת לו שום דבר.. אם הוא לא היה אומר לי את זה כל הזמן אז לא הייתי מזיינת לו את השכל עם כל מיני בעיות. אבל איך אפשר לספר לו דברים כשלא אכפת לו בכלל?? בקיצור, אני ממש לא מבינה מה הוא רוצה ממני.
פעם הוא לא היה כזה... אני לא יודעת מה קרה לו. הוא פשוט התרחק. אמרתי לו את זה והוא אומר שזה ממש לא נכון.. מה דעתכם?
קודם כל, אני חדשה בפורום