תעזרו לי

AnNa ChAn

New member
תעזרו לי../images/Emo129.gif

אני עושה בבצפר פרוייקט על סינדרלה, ואני מבקשת ממכם שתענו על השאלון הזה: גיל: זכר/נקבה: 1.למה דווקא סינדרלה זכתה בנסיך? 2.למה דווקא נעל זכוכית? 3.למה הנסיך התאהב דווקא בסינדרלה? 4.אחרי סוף הנשף, מדוע כאשר שסינדרלה נופלת היא לא נפצעת? 5.האם האמא החורגת ובנותיה חיו באושר ובעושר? 6.למה את/ה חושב/ת שסינדרלה היא היחידה בשמלה לבנה בנשף? 7.איך זה שסינדרלה הולכת על נעלי זכוכית ולא שוברת אותם? 8.מה דעתך על הסרט ועל מה שהוא מציג? 9.מה אתה חושב על הקטע של הנשף? 10.למה סינדרלה איבדה "דווקא" נעל? 11.מהם לדעתך הקריטריונים להתחתן עם הנסיך? 12.מה את/ה חושב/ת על הדמות של סינדרלה? 13.למה לדעתך כל מטלות הבית נופלות על סינדרלה? 14.לסינדרלה יש גזרה מאוד דקה בלי מחוך,איך את/ה חושב/ת שזה ייתכן? 15.למה לדעתך סינדרלה צריכה לחזור דווקא בחצות? 16.למה הפיה הטובה "עגלגלה"? כמובן תענו מה דעתכם, זה לא שאלון לבחון את רמת האיקיו שלכם (או שכן D< ) ופשוט אני צריכה לדעת מה אתם חושבים על הסרט תודה מראש!

mor000

New member
תשובה לכל השאלות..

זו אגדה... זה סיפור ילדים... אולי עם מוסר השכל קטן, לא צריך להיות בכך שום היגיון וזה מה שיפה בזה.

yaelhr

New member
השאלות הכי מוזרות שעניתי עליהן בחיים. ../images/Emo12.gif

אני אשמח אם תכתבי בדיוק מה הפרוייקט הזה שאת עושה. זה נראה מעניין.. **כל התשובות נכתבו בהומור. אל תהרגו אותי. 1.למה דווקא סינדרלה זכתה בנסיך? כי היא האנדרדוג. הבחורה המסכנה והמיוסרת. היפהפייה ששובה את לב כולנו. (למרות ש.. בואו נודה בזה. היא הכי כוסית שם. זו הסיבה היחידה שהיא זוכה בנסיך). 2.למה דווקא נעל זכוכית? כי רק נעל מזכוכית תוכל סתם ככה ליפול מרגל של מישהי. 3.למה הנסיך התאהב דווקא בסינדרלה? כי היא הייתה יפהפייה עם עיניים כחולות. האופי הוא פרט שולי כמובן. (הם אפילו לא מדברים פעם אחת במשך כל הסרט, אם לא שמתם לב). 4.אחרי סוף הנשף, מדוע כאשר שסינדרלה נופלת היא לא נפצעת? שאלה מעולה. אולי בגלל... שאין שום הגיון בסיפור הזה?! 5.האם האמא החורגת ובנותיה חיו באושר ובעושר? סביר להניח שלא. אחות אחת פיתחה הפרעות אכילה חמורות כתוצאה מהערכה עצמית נמוכה, והשניה הפכה למורה לספורט. שלא נדבר בכלל על האמא. 6.למה את/ה חושב/ת שסינדרלה היא היחידה בשמלה לבנה בנשף? כדי להדגיש את העובדה שהיא אשכנזיה, כמובן. white is beautiful. 7.איך זה שסינדרלה הולכת על נעלי זכוכית ולא שוברת אותם? זה כל הקטע כאילו. אם אתה לא מידה 0, ושוקלת מקסימום 20 קילו, אין לך סיכוי בעולם האגדות המודרני. אחרת איך תוכלי לדגמן נעלי זכוכית מבלי לשבור אותן? 8.מה דעתך על הסרט ועל מה שהוא מציג? אף פעם לא היה בין האהובים עליי. סרט חמוד, אבל סיפור בנאלי. 9.מה אתה חושב על הקטע של הנשף? אפילו בתור ילדה פקפקתי בעובדה שהנסיך בוחר את אשתו לעתיד רק על פי המראה החיצוני שלה. (הן באות, קדות קידה, הוא מעיף בהן מבט, ושולח אותן לדרכן. פףף. נסיך אידיוט). חוצמזה שהנשף מאעפן וכולם יבשים. קצת אלכוהול היה מסדר את העניין D: 10.למה סינדרלה איבדה "דווקא" נעל? מה עוד היא יכלה לאבד?! אם היא הייתה מאבדת את השמלה זה כבר היה פורנו רך, ואם היא הייתה מאבדת את הראש או את הרגל, המראה לא היה חינני במיוחד. איזה עוד אפשרויות יש? 11.מהם לדעתך הקריטריונים להתחתן עם הנסיך? 170 ומעלה, ומידה דקיקה. הבלונד והעיניים הכחולות רק תורמים. אה, וגם כדאי להיות דמות מצויירת ודו מימדית. אחרת אני לא בטוחה כל כך איך כל העסק הולך לעבוד בינכם. 12.מה את/ה חושב/ת על הדמות של סינדרלה? קצת טמבלית. יש לה קול מעצבן והיא מדברת עם חיות. הרררררייש המתגלגלת כשהיא שרה זה לא סימפטי במיוחד ולא עושה לי את זה יותר מידי. בכללי? לא הטיפוס שלי. 13.למה לדעתך כל מטלות הבית נופלות על סינדרלה? כי היא העובדת הזרה. תמיד מאשימים את השחורים. 14.לסינדרלה יש גזרה מאוד דקה בלי מחוך,איך את/ה חושב/ת שזה ייתכן? תשמעו, בהתחשב בעובדה שהיא דמות מצויירת(!!) הכל ייתכן. 15.למה לדעתך סינדרלה צריכה לחזור דווקא בחצות? כי אנחנו לא רוצים תינוקת סינדרלה קטנה ותינוק נסיך קטן על הפגישה הראשונה. :) 16.למה הפיה הטובה "עגלגלה"? כי היא אוכלת המון דלעת? D:

amit678

New member
תשובות...

לפני שאני עונה לך אני חושבת שהפרויקט הזה טיפה חופר, מדובר בסיפור ילדים לא ביצירה ספרותית של אני לא יודעת מי שצריך לנתח אבל אם זה הפרויקט אז אני אשתף פעולה
טוב אז אני עמית, בת (זה עונה לך על הזכר/נקבה
) 15 והנה התשובות שלי: 1.למה דווקא סינדרלה זכתה בנסיך? כי זה סרט של דיסני- הטובים והמסכנים תמיד מנצחים בסוף
2.למה דווקא נעל זכוכית? זה היה אז באופנה
3.למה הנסיך התאהב דווקא בסינדרלה? למה התאהבת בחבר שלך (אם יש לך חבר
)... למה מישהו מתאהב במישהי? מאותה סיבה גם הנסיך התאהב בסינדרלה... 4.אחרי סוף הנשף, מדוע כאשר שסינדרלה נופלת היא לא נפצעת? כי אם היא הייתה נפצעת הנסיך היה תופס אותה ואז הקטע עם הנעל לא היה קורה, צר לי אבל זה הרבה יותר חופר ממה שחשבתי.. 5.האם האמא החורגת ובנותיה חיו באושר ובעושר? בעושר אבל לא באושר, בין אחות לאחות ובין האחיות לאם יש כל הזמן תחרות כזו, כולן מנסות למשל להשיג את הנסיך... 6.למה את/ה חושב/ת שסינדרלה היא היחידה בשמלה לבנה בנשף? צר לי אבל השמלה שלה הייתה בצבע תכלת
7.איך זה שסינדרלה הולכת על נעלי זכוכית ולא שוברת אותם? אני מציעה שתשאלי אותה
8.מה דעתך על הסרט ועל מה שהוא מציג? אחד הסרטים שהכי אהבתי שהייתי קטנה.. ובקשר למה שהוא מציג אם את עושה עליו פרויקט עכשי ואני מניחה שאת זוכרת יותר טוב ממני... 9.מה אתה חושב על הקטע של הנשף? קטע חביב, ממחיש את מה שאמרתי קודם -> הטובים והמסכנים מנצחים... 10.למה סינדרלה איבדה "דווקא" נעל? כי אם זה היה חפץ כלשהו לא היה דרך להוכיח למי הוא שייך...לנעל יש מידה וזה עוד נעל מזכוכית אז מידה מדויקת ככה שקל להוכיח מי זו... 11.מהם לדעתך הקריטריונים להתחתן עם הנסיך? שהוא יתאהב בה...מה זה השטויות האלה?! אם את מנסה להציג את זה במונחים של היום אז השאלה שלך זה למה מישהו מתאהב במישהי ואל זה אני לא חושבת שיש למישהו ממש תשובה... זה תלוי בבנאדם ועם כל הכבוד לנסיך אנחנו (עדיין) לא מכירים באופן אישי
12.מה את/ה חושב/ת על הדמות של סינדרלה? שלא הייתי רוצה אותה בתור עוזרת בית... תמיד באים איתה עכברים וזה לא החיות שאני רוצה שיהיו לי בבית
13.למה לדעתך כל מטלות הבית נופלות על סינדרלה? כי היא הבת החורגת, האימא והאחיות שונאות אותה... 14.לסינדרלה יש גזרה מאוד דקה בלי מחוך,איך את/ה חושב/ת שזה ייתכן? היא אנורקסית, סתם... את מצפה לתשובה רצינית?! נסיכות של דיסני תמיד רזות ויפות, התשובה הכי נורמלית שאני יכולה לתת לך זה שספפונג'ה זה אחלה ספורט והיא עושה דברים כאלה כל היום... 15.למה לדעתך סינדרלה צריכה לחזור דווקא בחצות? שעה עגולה, זה הכול... 16.למה הפיה הטובה "עגלגלה"? שוב, כמו שנסיכות הן גבוהות ורזות פיות טובות הן רוב הפעמים (אלא אם את מחשיבה את טינקרבל כפיה טובה...) נמוכות ועגלגלות (תראי בהיפיפיה הנרדמת למשל...) אני מאחלת לך בהצלחה אבל אני חייבת להגיד שפרויקטים כאלה ממש מוציאים את הכיף מסיפורי הילדים, הם אגדות זה לא אמור להיות מציאותי...

יעל פלג

New member
פרוייקט על סינדרלה. הממ

טוב, נו זה יותר טוב מהתכתבות באנגלית עם חבר דימיוני ממצרים גיל: 15 זכר/נקבה:נקבה 1.למה דווקא סינדרלה זכתה בנסיך? מה זאת אומרת? כי זה אגדות ותמיד הטובים מנצחים באגדות! 2.למה דווקא נעל זכוכית? כי זה דבר לא הגיוני 3.למה הנסיך התאהב דווקא בסינדרלה? כי הטובה, זה ברור 4.אחרי סוף הנשף, מדוע כאשר שסינדרלה נופלת היא לא נפצעת? כי היא לא התגלגלה במדרגות היא סתם מעדה ועקמה את הרגל 5.האם האמא החורגת ובנותיה חיו באושר ובעושר? כן, כי סינדרלה ריחמה עליהן והכניסה אותן לבית שלה 6.למה את/ה חושב/ת שסינדרלה היא היחידה בשמלה לבנה בנשף? רמז ספרותי לומר שהיא הולכת להיות הכלה. או סתם צומי או תירוץ לא לשתות יין 7.איך זה שסינדרלה הולכת על נעלי זכוכית ולא שוברת אותם? כי הן מכושפות, דא? 8.מה דעתך על הסרט ועל מה שהוא מציג? אני משוגעת על הסרט. ומה הוא מציג? שאסור להיות משרתות? שיש עניין להתחתן עם נסיך? גם כן מסר סמוי 9.מה אתה חושב על הקטע של הנשף? זה קיים רק בסרטים! רק שם! נשף זה דבילי. 10.למה סינדרלה איבדה "דווקא" נעל? כי היא נעל
11.מהם לדעתך הקריטריונים להתחתן עם הנסיך? שהוא רוקד טוב וחתיך על. זה ברור 12.מה את/ה חושב/ת על הדמות של סינדרלה? שהיא טיפשה. אני הייתי בורחת מהבית יומיים אחרי שהאבא נפטר 13.למה לדעתך כל מטלות הבית נופלות על סינדרלה?שוב, היא טיפשה וחלשת אופי. או סתם סנג'רית 14.לסינדרלה יש גזרה מאוד דקה בלי מחוך,איך את/ה חושב/ת שזה ייתכן? ציור חסר פרופורציה של דיסני, והעובדה שהיא לא אכלה כלום רוב חייה 15.למה לדעתך סינדרלה צריכה לחזור דווקא בחצות? כי בחצות מתחלף תאריך 16.למה הפיה הטובה "עגלגלה"? כי היא צריכה לגלם את דמות הסבתא המתוקה והמנחמת. ככה זה- שמן ונמוך זה חמוד וגבוה ורזה זה קר ומנוכר. את לחלוטין לא חייבת להתייחס לעניין, אני כ"כ צינית היום שזה לא להאמין. אולי זה בגלל שמאז 7 וחצי בבוקר של יום שני ועד הרגע ישנתי רק 3 שעות. ואולי לא

מממ

למה דווקא סינדרלה זכתה בנסיך: כי היא זכתה בחסינות ובגרזן הכוח הכפול ובחרה להדיח את 2 האחיות, והאמא החורגת פשוט היתה זקנה מדי כדי להתחרות בה. למה דווקא נעל זכוכית: הנעל מהווה מטאפורה לכל הסיפור באשר הוא - שקוף. למה הנסיך התאהב דווקא בסינדרלה: סביר להניח שבאמת בגלל אי אילו נתונים פיזיים. סביר גם להניח שהם לא באמת חיו באושר ועושר וכמו כל הסלבס בסוף גם הם התגרשו בשניה שקמט ראשון צץ על פניה של סינדרלוש. מדוע שסינדרלה נופלת היא לא נפצעת: מי אמר שלא? בטח כשהיא חזרה היא גילתה כמה שיפשופים קטנים. האם האמא החורגת ובנותיה חיו באושר ועושר: לא ממש, כפי שאתם מבינים היתה חסרה להם דמות אב בחיים, מה שגרם להם במשך שנים לפתח ספקות לגבי נטיותיהן המיניות ואף להימשך תקופה מסויימת לחתול. למה סינדרלה היא היחידה בשמלה לבנה בנשף: כי הפיה הטובה נתנה לה גם אריאל אולטרה, פשוט צינזרו את זה מהסיפור עקב חשש לתוכן שיווקי איך זה שסינדרלה הולכת על נעלי זכוכית ולא שוברת אותן: מה ששנים של אכילת חסה יכולות לעשות, אה? מה דעתך על הסרט ועל מה שהוא מציג? סתם סרט מעאפן מה אתה חושב על הקטע של הנשף? היה חסר לי ה-Teenage Dirtbag. אף נשף לא באמת שלם בלי להקה פארשית שתנגן את זה. למה סינדרלה איבדה דווקא נעל: עוד מטאפורה שבאה להראות לנו מה דעת המשורר על הבחורות בסרט (וגם הנסיך קצת) טוב אין לי כוח יותר זה חופר

למעלה