תעזרו לי...

shy_z

New member
תעזרו לי...../images/Emo53.gif

אנשים, אני צריך עזרה יש לי שני מחשבים בבית, באחד יש את שירות ADSL ובשני יש חיבור רגיל. אני מתכוון לעשות רשת ביתית אבל אתמול ראיתי מודעה בעיתון ת"א של מודם של סמסונג למכירה. המודם הוא פנימי, לא מצריך כרטיס רשת (למרות שכבר יש לי), השווי שלו הוא 389 שקל. בקיצור, מה אתם ממליצים? לקנות את המודם או להמשיך עם הרשת ביתית (כבר ביררתי, הרשת ביתית אמורה לעלות לי בסביבות 600 שקל, כולל עבודה). וחוץ מזה, אתם מכירים עוד חנויות שמוכרות מודמים של ADSL במחיר סביר. בתודה מראש, שח

shy_z

New member
עוד שאלה קטנה...

כמו כן, האם אפשר להשתמש שני המחשבים במקביל כאשר מחוברים למודם ADSL, כאשר כל מחשב על מודם בנפרד. אני מתכוון, האם אני יוכל לגלוש על אותו קו? (לא על אותו חשבון).

dov98

New member
אינך יכול להשתמש במודם

אחר מאשר בזק סיפק לך,כי הוא עובד מול מודם זהה הממוקם במרכזת. אבל זה לא קשור, אם תקרא את כל הדף עד למטה יש לך פתרון מושלם לרשת שמחירה אינו מגיע ל600 שח.

shy_z

New member
רגע...

למה אני לא יכול להשתמש במודם אחר? הרי wow נותנת את האישור למכור מודמים כאלו, מה, זה לא יעבוד? אם זה לא יעבוד אז למה מייצרים את זה. קראתי את מה שכתוב למטה אבל לא הבנתי כלום. בבקשה, תעזרו לי...

dov98

New member
ואם אתה מסוגל לקרוא את../images/Emo45.gif

הדף עד למטה אתה גם מסוגל לבנות אותה לבד!

dov98

New member
אני שוב אומר, כי הוא יודע לעבוד

רק עם הבן דוד שלו שבמרכזת

dov98

New member
הסבר יותר מפורט מלבד כבלים

שיש כאן למטה , יש לך בadsl.org.il

shy_z

New member
אז זה יהיה סתם בזבוז כסף אם...

אם אני יקנה את המודם הזה? ואנחנו מדברים על הדרך שכתוב למטה, כמה כסף זה אמור לעלות? ונגיד ואם אני יעשה את זה לבד, זה נראה די פשוט כי לא חסר מאמרים על הגדרות וכו´ אבל לא עדיף לקחת איש מקצוע?

shy_z

New member
אני יודע...

אני כבר הבנתי את הנושא. פשוט אני רק רציתי לדעת מה עדיף לי. מה שכתוב למטה לא סוקר בצורה מלאה את כל העניין.

dov98

New member
עכשיו, כשקראת אתה צריך../images/Emo13.gif

2 כרטיסי רשת במחשב הראשי, אחד מחובר למודם עם כבל CAT5 ישר והשני כבל CAT5 מוצלב שמחובר לכרטיס רשת במחשב המשני. כשיהיה לך את זה כנס לadsl.org il ותעשה מה שכתוב בהתאם למער" ההפעלה שיש לך וTADA... בהצלחה

shy_z

New member
תודה אבל...

תראה, איפה התכוונת שאני ילמד את הנושא? אני מכיר את הנושא כבר, אבל לא בצורה מקיפה או מלאה. אתה התכוונת שאני ילמד כל מה שכתוב למטה או במאמר מסויים. בכל אופן, תודה רבה.

dov98

New member
אם ידעת, מדוע שאלת? בכל

אופן המידע שבשורה למעלה ועוד המידע לגבי הכבלים מאפשרים לך לעשות את זה לבד ב200 שח ולא ב600

shy_z

New member
לא הבנת...

איך אני יוכל לעששות את זה במאתיים? הרי אני צריך איזה 25 מטר של כבל מוצלב, כרטיס רשת ו-hub. אני יכול לסגור את זה במאתיים? יש דרך אחרת לכבלים? בתודה, שי

dov98

New member
אתה עדיין לא הבנת, אתה לא צריך

HUB , תקרא מה שכתוב 2 שורות למעלה והכבל באורך 25 מטר עולה אצל סיטונאי חשמל כ100 שח ועוד נניח 2 כרטיסי רשת שהם עולים יחד 120 שח ,סהכ 220 שח

dov98

New member
טוב, פעם אחרונה../images/Emo5.gif

מודם- כבל ישר קצר לכרטיס רשת במחשב ראשי:עוד כ.רשת במחשב ראשי,ממנו יוצא כבל 25 מטר מוצלב לכ.רשת במחשב משני. הכבלים הם מסוג CAT5 וסהכ ב2 המחשבים 3 כ.רשת. הבנתוס!!!!

shy_z

New member
תודה תודה תודה

בוא הנה, למרות שכבר נמאס לך ממני, תודה על העזרה...

dov98

New member
אבל תראה, לקח לי חצי דף כדי../images/Emo6.gif

להפוך לירוק !!!

למעלה