תעזרו לי

שנגלה

New member
תעזרו לי../images/Emo7.gif

אנשים, בבקשה בקשה בקשה אם מישהו יכול להגיד איך אני יכול להשיג את הספר עם הכללים של הקטלוג לקורס של פריבור... אפילו אם מישהו רק יודע את הכתובת (הפיסית) של המקום שקונים...

duli

New member
יש לי משהו...

אני שולחת לך קישור למקום שבו אפשר להשיג את הספר. או שמקסימום אפשר לפנות למרצה / להסתכל בתוך הספר ולבדוק מה הכתובת שלהם. בהצלחה במבחן!

roee the king

New member
אולי זה עוזר....../images/Emo50.gif

ראשית, מס' טלפון של ה"מרכז ההדרכה לספריות בישראל": 03-6180151, ברח' ברון הירש 22, בני-ברק. מחיר הספר: 114 ש"ח (יקר מידי...). דבר שני, ניתן להשאיל את הספר בספריה המרכזית של לימודי מידע, ואז אפשר לצלם את פרקים: 2-7 ונספח ו'.(ניתן לצלם תמורת 11 אגורות לעמוד במכונת הצילום שמעל דיונון). בנוסף, בדר"כ, יש רשימות של ספרים ב"יד שניה" על לוח המודעות שליד מזכירות המחלקה. דבר אחרון, המבחן יערך ל- 2 קבוצות נבחנים , ואז תוכל להשאיל מנבחן קודם/אחריך את הספר הזה. אני מקווה שעזרתי, ב-ה-צ-ל-ח-ה.

roee the king

New member
אולי זה עוזר....../images/Emo50.gif

ראשית, מס' טלפון של ה"מרכז ההדרכה לספריות בישראל": 03-6180151, ברח' ברון הירש 22, בני-ברק. מחיר הספר: 114 ש"ח (יקר מידי...). דבר שני, ניתן להשאיל את הספר בספריה המרכזית של לימודי מידע, ואז אפשר לצלם את פרקים: 2-7 ונספח ו'.(ניתן לצלם תמורת 11 אגורות לעמוד במכונת הצילום שמעל דיונון). בנוסף, בדר"כ, יש רשימות של ספרים ב"יד שניה" על לוח המודעות שליד מזכירות המחלקה. דבר אחרון, המבחן יערך ל- 2 קבוצות נבחנים , ואז תוכל להשאיל מנבחן קודם/אחריך את הספר הזה. אני מקווה שעזרתי, ב-ה-צ-ל-ח-ה.

למעלה