תעזרו לי.

תעזרו לי.

היה לי היום שיחה עם קבן. אמרתי לו שאני לא יכול לשרת בצהל יותר שאני לא עומד בזה יותר. אז הוא אמר שבגלל שהוא לא מזהה אצלי שום מחלה נפשית אז הוא לא יכול להוציא אותי 21 אבל הוא הביא לי הפניה לפסיכיאטר. מה אני אמור לעשות? אני חייב לצאת אני לא עומד בזה

המשך.

אני נורא חושש מהפגישה עם הפסיכיאטר. אני מפחד כל כך שהוא יחשוב שאני עושה הצגות. אמרו לי שהוא יצעק עליי שם. מה הולך שם בשיחות עם פסיכיאטר? תעזרו לי. בבקשה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טיפול..

מערך הטיפול כולל טיפול בשיחות וטיפול תרופתי.. הפסיכיאטר הוא רופא בהכשרתו .. לפעמים פסיכאטרים גם מטפלים בשיחות וגם בתרופות... אנחנו לא מטפלים אבל מאמינים שאולי יש בטיפול צדדים טובים ומרגיעים.. אם אתה חרד או מרגיש לא טוב המערכת הרפואית של הצבא אחראית עליך ואולי שווה לתת לעצמך לנסות להיעזר. אנחנו מחכים ורוצים לשמוע מה מתקדם ..

פנינה 21

New member
קצת תשובות

היי, השיחות האלה בדרך כלל קצרות "מה הבעיה?" "מה נראה לך שיעזור לך?" וכאלה אני מניחה שאם אתה בא בלי המלצות בכלל מהקב"ן אז זה יהיה קצת יותר מורכב אבל אל תפחד ממנו סך הכל הוא אמור לראות מה הוא יכול לעשות ואם החליטו להפנות אותך אז הקב"ן חושב שיש סיבה -בדרך כלל לוקח כמה חודשים עד שמקבלים הפניה כזאת וכן בדרך כלל מפנים רק כשחושבים שיש סיבה טובה להוריד פרופיל או להוסיף סעיף ליקוי כי זה התפקיד של הפסכיאטר-הוא ממליץ ואז הולכים לוועדה רפואית. 45=לא רמת פעילות א .פטורים נוספים לפי מה שהפסכיאטר ירשום :בסיס פתוח יומיות קיצור שעות עבודה,הת"ש 7 רפואי, וכו..

eyey

New member
עזרה

אני מכיר פסיכולוגית מומחית לנושאים האלו ומכירה את המערכת הצבאית מעולה היא היתה קבנית האבה שנים. לי היא עזרה ורקוראים לה יעל 050-3375123 שיהיה לך בהצלחה

למעלה