תעזרו לי..

JustSomeone00

New member
תעזרו לי..

היי.. אני מחפשת הצעות למקום שאני יכולה להיות בו בשבתות אופן קבוע..
יצא לי כבר לספר פה שיש לי חיים בעייתיים בבית ובשבתות המצב יותר גרוע.. בשבוע עצמו אני עוד לומדת ועובדת ומגיעה מאוחר לבית אבל בתור בחורה דתייה אין לי כל כך אופציות מה לעשות בשבתות אז אני נשארת בבית וזה עושה לי מאוד רע.. עד כדי כך שמביא אותי למחשבות אובדניות ברמה שאני כבר מפחדת מעצמי.. בבקשה אם מישהו מכיר מקום עבודה כמו בבית הארחה או משהו במלצרות( מותר לי מבחינה דתית) ושאני יוכל לישון שם, או אפילו מקום להתנדב בו או משהו בסגנון..

סרבינה

New member
חמודה

עניתי לך גם להודעה השניה שלך. יש לך חברות שאת יכולה לנסוע אליהן לשבת מדי פעם? אחים או דודים שאפשר להתארח אצלם?
אם את רוצה לעבוד במלצרות במקום דתי אז בתי הארחה ביישובים או בקיבוצים כמו קשת, כינר, ולביא יכולים להתאים. אני לא יודעת איפה את גרה אבל כולם די בצפון כך שזה השקעה יקרה להגיע לשם. אני חושבת שאת צריכה לפנות ליועצת בית הספר והיא תעזור לך למצוא פתרון. אין סיבה שתסבלי כל כך.

JustSomeone00

New member
היי

אין לי קשר כל כך עם המשפחה, גם המורחבת.. ומדי פעם אני הולכת לחברות אבל באיזה שהוא שלב כבר לא נעים לי מבינה..
חלק מהצוות במקיף מודע למצב שלי וחוץ מלדבר איתי פה ושם הם לא באמת עוזרים לי.. אני ממש מרגישה חסרת אונים כי ניסיתי כבר לפנות לכל מי שעלה בדעתי ואפחד לא עוזר לי.. אני גרה במרכז ככה שזה באמת בעיה להגיע למקומות שאמרת..

dana3334

New member
כמו שהציעו תבדקי קיבוצים, דתיים או לא דתיים, לפי ההעדפה שלך.

יש קיבוצים דתיים לא רק בצפון.
בטח אפשר למצוא בגוגל רשימה של קיבוצים.
אם זה מעניין אותך, תוכלי אולי לבדוק אפשרות של להיות ילדת חוץ בקיבוץ.
אני לא קיבוצניקית ולא מכירה, אבל הייתי מחפשת בגוגל לגבי קיבוצים ואפשרות מגורים בהם.
ומדברת על ליבם - שקשה לך מאוד להיות בבית בסוף שבוע ולכן את רוצה להיות אצלם. כלומר לא רק בקטע של מחפשת עבודה רגילה, אלא הקושי בבית.

למעלה