תעזרו לי

artemisia

New member
תעזרו לי

טוב בחיים שלי לא התנשקתי, ויש ידיד שלי שמראה שהוא נהנה להיות בחברתי ( מחבק אותי כשרואה אותי ). והוא גם גורם להרבה בנות לקרקר סביבו. אני רוצה שהוא ילמד אותי להתנשק, הבעייה איך אפשר להגיד לו את זה, אני מאד מתביישת ככה לגשת , כי אני משרתת איתו באותו תפקיד ומפחדת שכולם ידעו ואז הבנות האחרות שרוצות אותו יעשו לי פרצופים ויפסיקו להיות חברות שלי. השאלה היא איך להראות לו שאני מעוניינת בצורה עדינה , ואין לי הזדמנויות להיות איתו לבד. ואני גם מפחדת לקחת אותו הצידה ולהיות איתו לבד כי יחשוב שאני רוצה אותו.

Vdrums

New member
את רק רוצה שהוא ילמד אותך?

האמת אם לא הייתי מסתכל בכרטיס הייתי נשבע שאת בת 14 (ולא בגלל הנשיקה)מה זה יעשו לי פרצופים ולא יהיו חברות שלי? מה אתן בגנון? את רוצה אותו אז תעשי משהו בנידון. ואם את לא רוצה אותו אז תמצאי מישהו אחר שילמד אותך, אל תתני לאנשים הרגשה מוטעית. וחוץ מזה תחכי שיהיה לך חבר, את רוצה שהנשיקה הראשונה שלך תהיה סתם?

artemisia

New member
הקטע הוא

שאני מאד נמשכת אליו ובא לי סתם להתנשק איתו לא יותר מזה, הבעייה היא שאני לא רוצה שהשאר ידעו מה אנחנו עושים כי זה בסיס קטן וכולנו אנשים שעובדים ביחד ויש לו גם ידידות שהן ידידות שלי ואני רואה שהן מעוניינות בו וקצת רכושניות כלפיו. אין לי אומץ להיות ישירה ולהגיד לו בפנים כי בכל זאת אם הוא לא מעוניין איך אני אסתכל לו אחרי זה בעיניים ועוד כשאנחנו עובדים ביחד. זה מפחידדד

Vdrums

New member
את אוכלת סרטים של ילדה קטנה.

מצטער אבל זו דעתי. אל תעלבי. בכל מקרה אולי תיפגשו מחוץ לבסיס?

artemisia

New member
אין אפשרות שנפגש מחוץ לבסיס

כי יש לנו יציאות שונות. אולי אני באמת אוכלת סרטים אבל לא יודעת איך לכם הבנים יש אומץ להתחיל עם בחורה? עדיין לא הבנתי....

Vdrums

New member
אין לנו, זה ברגע של חוסר הכרה. ../images/Emo3.gif

אנחנו עושים את זה במצב זומבי. עד כדי כך היציאות שלכן שונות? אין מצב ששניכם מחוץ לבסיס?

artemisia

New member
../images/Emo6.gif

ממש אין אפשרות שנפגש מחוץ לבסיס. מה אם אני פשוט כשנהייה לבד לרגע אקרב את פני אליו ואנשק אותו. מעניין איך הוא יגיב? ...........................אוף אני רוצה אומץ אומץ אומץ!!

seeyou

New member
סתם להתנשק איתו לא יותר מזה?

הצהרה זאת נכונה לגן ילדים בגיל שלך נשיקה זה היומן של הסרט-יחסי מין הרי מה פרוש הנשיקה? קירבה של שני המינים למטרה אחד בלבד אפשר גם ללמוד לקיים יחסי מין מסתם "מורה"... יוסי

למעלה