תעזרו לי

חופר 11

New member
תעזרו לי

שלום רצתי לדעת מה התרופה הטובה להורדת לחץ דם שהוכך שזה טוב מאד .. בבקשה תעזרו לי

0 אור 0

New member
טיפול תזונתי וטבעי

ממליצה מאד על שינוי התזונה (בעזרת מרפא הוליסטי / נטורופת), וכן לשלב שינוי בתנועה ו/או טיפולי מגע (שוב בהפניה לרפואה משלימה). זו הדרך האמינה היחידה - תרופות מביאות אותך לתלות ויוצרות תופעות לואי. כמובן שאם את כבר במצב של לקיחת תרופות, השינוי והפחתת התרופות הקונבנציונליות חייב להיעשות בתאום עם הרופא המטפל ובהסכמתו.

wasabi

New member
אז ככה

כדי להוריד לחץ דם צריך לטפל בסיבה - בד"כ דיאטה לא מאוזנת עם יותר מדי בשר, עוף, ביצים, גבינות קשות ומלח, כדאי לנסות להפחית צריכת מוצרים אלו. יכולים להיות גורמים נוספים כמו לחץ, מתח, בעיות נפשיות וכו' - אני ממליצה להגיע לשורש הבעייה ולא להסתפק בפתרון שטחי. משקה שיכול לעזור להורדת לחץ דם: 1/2 כוס צנון לבן (דאיקון) מגורר בפומפיה (אם אין אז אפשר להשתמש בצנון רגיל או צנונית) 1 כוס מים קמצוץ מלח ים להרתיח הכל בסיר קטן ולבשל על אש גבוהה במשך 3 דקות. להעביר דרך מסננת כדי לסנן החוצה את חתיכות הצנון המגורר. לשתות את הנוזל. אפשר לשתות כוס כזאת פעם ביום למשך שבוע.

חופר 11

New member
שלום

שלום לך אני אף פעם לא מוסיף מלח וגם גבינות בקושי אני אוכל .. מידי פעם אני אכל ביצה .. אני ינסה את המתכון שלך .. תודה רבה

למעלה