תעזרו לי אני לא מצליחה לפתוח את הצ'ט עם ששי החתיך הזה... אוף מה אני יעשה??????? HELP ME!!! תודה!!!!
M MCתילי New member 28/3/05 #1 תעזרו לי אני לא מצליחה לפתוח את הצ'ט עם ששי החתיך הזה... אוף מה אני יעשה??????? HELP ME!!! תודה!!!!
W willo1 New member 28/3/05 #3 וואו, אני רואה שלהרבה אנשים הייתה את הבעיה הזו. אני הצלחתי לראות קטעים קטעים עד שזה התנתק לי סופית.
ב בילבי ע ל ספידים New member 29/3/05 #5 שירן, עצה../images/Emo184.gif כמה ימים לפני האירוח הבא, תפתחי שרשור ותסבירי איך הולך כל הקטע של האירוח, מהשרשור שאלות ועד האירוח עצמו וכל מה שבאמצע, כי הרבה אנשים לא יודעים
שירן, עצה../images/Emo184.gif כמה ימים לפני האירוח הבא, תפתחי שרשור ותסבירי איך הולך כל הקטע של האירוח, מהשרשור שאלות ועד האירוח עצמו וכל מה שבאמצע, כי הרבה אנשים לא יודעים
E Evil Spike New member 29/3/05 #6 הוו באותו עניין אני לא מצליחה למצוא קישור לאירוח, כשהייתי אצל חברה שלי היה קטעים בוידיאו של האירוח. היכן זה נמצא?
הוו באותו עניין אני לא מצליחה למצוא קישור לאירוח, כשהייתי אצל חברה שלי היה קטעים בוידיאו של האירוח. היכן זה נמצא?