תעזרו לי.................

Anti Virus

New member
תעזרו לי.................

כמו שאמרתי אני מאוהב בילדה הזאת מהבצפר אבל דיברתי עם אחת בשם נועה באייסי והיה לה תמונה וראיתי אותה והיא פשוט פצצה ועכשיו אני לא יודע מה אני מרגיש.......בקיצור היא הציעה לי חברות (הילדה מהאייסי) ואני הסכמתי עכשיו אני צריך שתתנו לי איזה עצה במי אני צריך לבחור כי בטוח הילדה מהבצפר לא תשים עלי אז האם אני צריך ללכת עם זאת של האייסי או עם הילדה מהבצפר??? בבקשה תעזרו לי.............

נו באמת...

יכול להיות שהיא שלחה לך תמונה מפוברקת... עד שלא תפגש איתה לא תוכל לדעת. לדעתי תהיה חבר של שתיהן עד שתכיר כל אחת מהן יותר טוב, ואז רק תבחר (אם תרצה
). הרי הן לא מכירות אחת את השנייה כך שאין כל סיכוי שהן ייתקלו \ יישוחחו בינהן.

mor shani

New member
תשמע חמוד...

לדעתי אתה צריך ללכת עם זאת מהאייסי כי א.בעצמך אמרת שאתה מעדיף אותה! ו-ב.אם עם זאת מהבצפר שלך אין לך סיכוי אז שווה לך ללכת עם זאת מהאייסי כי היא רוצה אותך! אם לא ילך לך עם זאת מהאייסיקיו אז תנסה עם זאת מהבצפר מקסימום תקבל לא- זה לא סוף העולם! אז שיהיה לך המון בהצלחה! דרך אגב: באיזה כיתה אתה \ בן כמה אתה? LOVE U ALL מור

Anti Virus

New member
אני באמת.......

רוצה את זאת מהאייסי כי אני פגשתי אותה והיא נראית כמו בתמונה למרות שאני לא הכוסון של העולם היא מקבלת אותי איך שאני אז תודה לכם ואני ימשיך איתה (עם זאת מהאייסי) נ.ב אני בן 14 כיתה ט´

לך חמוד

אתה צריך ללכת עם מי שהכי כייף לך איתה עם מי שהכי חמודה עם מי שהכי אתה מסתדר. עם מי שהכי כייף לך לדבר, ופשוט להיות אתה, ענת

למעלה