תעזרו לי ):

אתי 18

New member
תעזרו לי ):

השעה 1 בלילה כולם יושנים אצלי ורק אני כאן בחדר שומעת ברקע רעש של מטוסים בשמים ובראש אני מדמינת סירנות הולכות וחוזרות מה לעשות?!!?!?אני מרגישה שהשתגעתי... היום זה פעם ראשונה ששמעתי קטיושה (אני גרה בקריות) כל רעש קטן מלחיץ אותי תעזרו לי אני מפחדת!!!!!

britr

New member
אני ממש מצטערת לשמוע

אני גרה בירושלים וגם לא מצליחה לישון מרוב החדשות הרעות. למרות שאת יותר קרובה לאיזור הקטיושות אני חשה סולידריות רבה כלפי המצב הביטחוני. אני נורא מפחדת בעצמי ובקושי מצליחה לישון כי אני חושבת על התפתחות הלחימה עד לת"א וזה ממש גורם לגופי לרעוד. מה שאני מציעה לך זה לשמוע מוזיקה שמרגיעה אותך או לקרוא ספר טוב עד שתצליחי להירדם. גם העיר ירושלים ידעה תקופה קשה מאוד של פיגועי התאבדות באוטובוסים ובמקומות הומי אדם, עלינו להתאחד ולהתחזק ולבקש מה' תחנונים ותפילות שיעזור לנו ויפר את עיצם אויבנו! :( מקווה שקצת עזרתי! לילה טוב!

היי אתי...

אני גם חיפאי, וגם אצלי כולם ישנים, אבל אין לך מה לדאוג - המטוסים הם שלנו, והם שם בשביל להגן עלייך ושתרגישי בטוחה
המצב לא נעים לאף אחד...אבל זה המצב, וצריך כמה שיותר להשתדל לא לקחת את עצמנו לחוסר שליטה, כי אחרת הדברים יראו רעים יותר ממה שהם באמת. תנסי להירדם, ואם חלילה יש צפירה, פשוט בזריזות ולא בלחץ לחדר מוגן/מקלט. ותאמיני תאמיני תאמיני שיהיה טוב.... איתך

אתי 18

New member
היי

תודה רבה לך!!אני מקווה שאתה בסדר..אני חזרתי אתמול מת"א התארחתי אצל דודים עם כל המשפוחה!

מ235

New member
לילה קשה של יום קשה

החרדות של תושבי הצפון נראות רחוקות למי שלא חווה אותם ממש אני מקווה שהזמן יעשה את שלו ואת תתגברי החוסן שלנו הוא בעמידתנו הנחושה החזיקי מעמד

למעלה