תעזרו לי

aakk1

New member
תעזרו לי

אולי רוב האנשים בפורום זוחלים מתעסקים בזוחלים רציניים. אבל תנסו לעזור לי. יש לי בבית זחל של פרפר זנב הסנונית. ממה הוא ניזון? תוך כמה זמן הוא הופך לגולם ולפרפר? תודה

Itamar Levy12

New member
היי איתמר האממ...

הבנתי שאתה כותב וקורא פה, אני ילדה מהבית הספר שלך, רק רציתי להגיד, בפעם הבאה שאתה נכנס לשם משתמש שלך מהמחשב של הספריה, בבית הספר, אל תשכח לצאת מהכינוי שלך! אז לא אפריע לך יותר, וכן גאמני כותבת בתפוז
אז יום טוב. ואני יוצאת מהכינוי שלך^^

naja

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.

בטח עברה לו על כל המסרים.......

Beautiful Scar

New member
ממש לא, אני לא כזו. ../images/Emo199.gif

הא כן וזו אני
שלא תחשבו שיש לו פיצול אישיות או משהו כזה :]

Nevo Schwartz

New member
אתה רואה...

זה מה שקורה כאשר במקום ללמוד, אתה כל היום בסיפריה מחטט באינטרנט. Stay in School

galvin

New member
שומר או פיגם,

לפחות בטבע. לא גידלתי אותם אפפעם, אז אני לא יכול להציע תחליפים, וגם לגבי הזמנים אני לא יודע לענות.

galvin

New member
על לא דבר,

פתחתי ספר - ולפיו אפשר גם עלים של הדרים. אני מניח שזה יהיה זמין קצת יותר. מכל מקום, הגלמים של מחזורי הסתיו אמורים לשקוע במעין תרדמת (דיאפאוזה), מה שאומר שעשוי לקחת להם לא מעט זמן לבקוע.

איתי נ

New member
קנוי = מרוסס !

הריסוס הורג את הזחלים. לשטוף היטב לפני ההגשה. לגבי תחליפים, אפשר גם פיגם מהטבע. זנב-סנונית נאה חי גם על כמה מיני סוככיים, בעיקר שומר. במפגש פורום ש"ט ראינו זחל על קריתמון ימי. מישהו הציע פטרוזיליה (סוככיים) ההדרים הם ממשפחת הפיגמיים ויש מיני זנב סנונית שחיים על הדרים. לא בארץ. זו כנראה אחת הסיבות שמיני זנב-סנונית אסורים ביבוא. למידע נוסף קרא את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=718&msgid=81967745

למעלה