תעלומה בקצביה
היי, כשהייתי בסופרמרקט ראיתי שהלקוחות קונות בקצביה פילה עוף לשניצל באופן הבא:
מבקשות מהקצב לקחת חזה עוף, לפרוס אותו לשניים, לדפוק אותו עם פטיש שניצלים ולשים בניילון.
זאת למרות שהייתה ערימה של שניצלים בניילון שהקצב כבר דפק מבעוד מועד.
אוליי מישהו יכול להסביר לי מה פשר העניין? במקום להטריח את הקצב לא יותר פשוט לקחת מהערימה המוכנה ?
תודה!
היי, כשהייתי בסופרמרקט ראיתי שהלקוחות קונות בקצביה פילה עוף לשניצל באופן הבא:
מבקשות מהקצב לקחת חזה עוף, לפרוס אותו לשניים, לדפוק אותו עם פטיש שניצלים ולשים בניילון.
זאת למרות שהייתה ערימה של שניצלים בניילון שהקצב כבר דפק מבעוד מועד.
אוליי מישהו יכול להסביר לי מה פשר העניין? במקום להטריח את הקצב לא יותר פשוט לקחת מהערימה המוכנה ?
תודה!