תעלומה - טלפון מהדואר אודות חבילה של השכן

תעלומה - טלפון מהדואר אודות חבילה של השכן

קבלנו שתי שיחות טלפון תמוהות ביותר. שהעלו אצלנו בבית שאלות וחשדות. אם למי מכם יש רעיונות מה עומד מאחורי שיחות הטלפון אשמח אם יואיל לשתפני. מעשה שהיה כך היה: לפני כשבועיים בן זוגי סער מקבל שיחה לסלולארי: "שלום, זה מהדואר המרכזי. שכן שלך יוסי חיים קיבל חבילה והוא לא בא לקחת. תמסור לו בבקשה להתקשר לטלפון ...." סער הסביר שהוא לא מכיר שכן כזה. אז היא אומרת לו: "אבל אתה גר ברח'... מס'..., לא כן?" סער מסביר שהוא מזמן כבר לא גר שם. ושואל כיצד מס' הסלולארי שלו הגיע לידיה? היא מסבירה: "מ 144" ושוב חוזרת על בקשתה: "תגיד לו שיתקשר לטלפון מס'..." סער אומר שלא ימסור כלום. והיא סוגרת. אתמול אני מקבלת טלפון הביתה: "א..הה... זה כוכב יאיר? מדברים מהדואר בראשון לציון. השכן שלך אלפרדו קיבל חבילה. תמסרי לו שיתקשר לטל. מס'..." שאלתי אותה ממתי סניפי הדואר מתקשרים לאנשים ומבקשים לשכנע שכנים, שלא היו ולא נבראו, למספרי טלפון. שאלתי מי מנהל הסניף ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל ששלח אותה לשליחות טלפונית משונה שכזו. היא ענתה: "אני רואה שהשיחה הזו לא מובילה לשום מקום" וסגרה. מה דעתכם? האם יש כאן קנוניה כלשהיא בדבר מספרי טלפון? האם מישהוא נתקל בתופעה שכזו? או אולי זה שרות חדש של שירותי הדואר?

אנימו

New member
נעמי- לדעתי, בלשון עדינה, זה מריח לא טוב.

ידועים לי אישית על מקרים בהם התקשרו בסלולרי ( תמיד בסלולרי) וידעו את השם , הכתובת ומספר הטלפון של האדם והודיעו לו על חבילה שעומדת להגיע אליו, על זר שנשלח לו , על מעטפה שאמורה להגיע בדואר שליחים. כל השאלות נסבו סביב הנושא " מתי תהיה/תהיי בבית"? כל המאמצים לדעת מי ואיפה המתקשרים לא צלחו. הכל ברוח טובה אבל עם אפס מיידע לשיחה חוזרת או לזהות המתקשרים. שוחחתי עם הקב"ט והוא הציע לי להפעיל תמיד את האזעקה ולדאוג שבמידה והבית יהיה ריק שתמיד יעבור בו מישהו וישים עין. בקיצור - יש איזו מגמה לא כשרה בשיחות האלה אבל לא ברור בדיוק מהי.

dvora sh

New member
כן מקרה מאוד דומה קרה לנטלי...שהתקשרו מדואר מ

מהדואר מרכזי בתל אביב שמחכה להם חבליה שם... אבל היא תספר יותר במפורט איך זה הסתיים

alonaski

New member
../images/Emo12.gif לא נתקלתי... אבל לי זה מריח כמו נסיון

כושל לאסוף מידע על השכן שלכם... נשמע כמו עבודה של משרד חקירות....
או אולי - מנסים לאסוף איזה מידע עליכם... יש לכם איזה עניין פתוח באיזו מערכה משפטית? איזו תביעה תביעה משפטית שהגשתם או הגישו נגדכם? תביעת פיצויים מחברת הביטוח אולי?...

לא ידוע לנו על מישהו שמחפש אותנו

ואכן כפי שכתבתן כאן לא מריח טוב. חשבתי ליידע את המשטרה, אבל בעצם אילו פרטים אני יכולה למסור? כלום. מס' הטלפון לא מזוהה. אם נטלי תוכל לתת לנו מידע על קורותיה , אני מאוד אודה לה. אלונה, התייחסת לשכן שלנו. אבל, השם של השכן, בכלל לא ידוע. כי בשתי השיחות היא נקבה בשם של אדם שאנחנו לא מכירים, ובכלל לא נמצא בקרבת מגורינו. תודה על התגובות שלכן. כך אני רואה שאינני היחידה שחושדת

אנימו

New member
נעמי- על פי תשובותיך הם ילמדו עליך. זה הטריק.

ואלונה- יש משהו בדברייך. גם על דעתי עלה שזה קשור לאובייקטים שכאלה. אבל אם זה כך , זה נעשה באופן חובבני. אלא שאין ספק שמדי פעם מישהו נופל ברשת שלהם בגלל חוסר מודעות ועירנות.

alonaski

New member
נראה לי שכדאי להתקשר לדואר ישראל ולשאול אותם

אם זה נשמע להם כמו סוג של פניה שלהם ולראות מה יגידו...

למעלה