תעלומה מהצונאמי:

FRAIFY

New member
תעלומה מהצונאמי:

גופה זו של דג מוזר נמצאה על החוף כחלק מן הדגים המוזרים הרבים שנמצאו,עד היום החוקרים לא מבינים מהו פשר אותו יצור. יש האומרים כי בעצם גד שנחתך לחצי וגופת אדם שנסחפה לים{כתוצאה מהצונאמי}פשוט התחברו באורח מפליא וזו הסיבה ליצור הזה... בהחלט תעלומה.

pcp1

New member
אין שום סיכוי שגופת אדם ודג יתאחדו

זה ניראה עשוי בפוטו שופ אבל זה ממש יפה יש לציין אמן וזה בהמת משהו אמיתי קשה להאמין

pcp1

New member
אם ככה ניראת

בת הים אז אני ממש לא רוצה לפגוש בה כל הזמן אמרו שהיא נראת יפה אבל כאן זה ניראה כמו סבא עם דג

כריסטין

New member
עכשיו שאני מסתכלת מקרוב על הדג....

נכון שהוא מזכיר את אלברט איינשטיין ?

Gilliana

New member
מה מקור התמונה הזו?

דג שנחתך והתחבר לגופת אדם - זה ההסבר האפשרי האחרון בהתחשב בהתאמת הגדלים המדוייקת. אני מניחה שמדובר בזיוף מתוחכם ועדיין מעניין אותי לדעת מנין הגיעה התמונה הזו והיכן התפרסמה הידיעה הזו.

Majestic12

New member
מקר התמונה

באתר אינטרנט, שהציג כמה "מפלצות" מסוג זה, לאחר הצונאמי....כמובן, שהכל מזויף...

Majestic12

New member
אתם עדיין לא מזהים זיוף ? ../images/Emo8.gif

זהו רק אחד מכמה זיופים שהוצגו. גם בעבר, היה נהוג להציג כל מיני "מפלצות", שהיו למעשה זיופים איכותיים, והוצגו בקרקסים ובמופעי שוליים. אין צורך להתרגש מהתצלום

gozlan8

New member
לא ניהלנו כבר

את השיחה הזאת?.... אפילו לא מזמן. בהזדמנות זו אספר על עדויות של ימאים אמינים ביותר שיצאו לדוג דווקא קל"ב - מפרץ אילת - והעלו ברישתם יצור ענק בעל שתי זרועות דמויות זרועות אדם וראש גדול דמוי הכלאה של ראש אדם ודג. בנות ים קיימות כריסטין, אבל רק באגדות. והזיופים האלה כבר ניצפו בעבר.

Kiss of VENOM

New member
../images/Emo6.gif

מעולם לא שמעתי על הסיפור הזה... ואני אילתית מאז ומתמיד

gozlan8

New member
אם פיליפ ז"ל

עוד היה בחיים, יכולת לשמוע ממנו סיפורים מסמרי שיער על מה שאפשר לראות שם במים.

Kiss of VENOM

New member
מבחינה מדעית זה בלתי הגיוני

מכיוון שאם היצור הזה היה חי בעומק סביר שאליו מגיע האדם מדי יום (נאמר 90 מ' אם נתחשב בנתוני הצלילות של חיל הים), ואף מדי חודש, הגיוני שבשלב זה או אחר - הוא היה מתגלה. עם זאת, אם הוא חי בעומק רציני יותר, קצת קשה להניח שהוא היה נראה כמו בתמונה, אלא יותר כמו הכריש בתמונה שהעלתי, שחי 1200 מ' מתחת למים ומעוך ע"י מסת המים הגדולה שמעליו באופן מתמיד. תראו את ההבדל ותשפטו בעצמכם

AdonAsda

New member
היצור ידוע מאוד.

זה רק קוף מחובר לדג. אגב, התמונה של הכריש אמיתית או שזה רק ציור?

Kiss of VENOM

New member
אמיתית אני מניחה

סביר שלא מתוך מעמקי הים, אלא כריש שנפלט. תעשה חיפושון בגוגל כריש גובלין

???

לי זה נראה כמו פסל אבן מגולף ע"י אמן בריא ידיים אבל יכול להיות שזה יצור אמיתי כי הרי צונאמי הוא גל ענק ויכול לסחוף איתו גם מה שנמצא 200 מטר לעומק...ואם יצורים כאלה קיימים אז בושה לנו לבני האדם שעדיין לא גילו אותם כי זה נראה לי יצור מקסים (אם יש דבר כזה...ואני בספק)

למעלה