תעלומה: רוח רפאים אצל פולאר?

odedbc

New member
תעלומה: רוח רפאים אצל פולאר?

חזרתי היום מרכיבה, ולהפתעתי, שעון הפולאר הראה 97 ק"מ. ה- GPS הראה 99. עד כאן – לא ביג דיל. הבעיה\תעלומה: על האופניים אין לי ספידומטר!!! (זאת הקופסא הקטנה השחורה שמכערת את המזלג) ואין מגנט על השפיצים. על הכידון, פרט לפולאר, היה GPS קטן רואוד רנר 201 (בד"כ הוא שם), פנס\נצנץ קטאיי (כנ"ל) ורדיו FM (חדש על הכידון הזה, נסע בעבר על כידונים אחרים). נסעתי לבד, כך שלא יתכן שזה שידור ממישהו אחר. לפני יומיים ניקיתי את כל המדידות הקודמות, כך שלא יתכן שזו שארית מקודם. לאוסקאר היה קר והוא נמנם רוב הדרך, כך שזה לא יכול להיות איזה תעלול שלו. למישהו יש הסבר? תירוץ? נפגשתם פעם עם רוח פולאר?

liorshalev

New member
לא אוכל לעזור לפתור את התעלומה...

אבל זה מזכיר את אחת מתוכניות זהו זה המיתולוגית. באחת התוכניות הנושא היה בזק ושירות הטלפונים שלהם, כמובן בתקופה שקדמה לתחרות שקיימת היום. מישהו ביקש להתקין בביתו קו טלפון, כדי שיוכל לדבר עם אחותו בבינימינה (נדמה לי שזה היה מושונוב). עם האחות בבינימינה הוא לא הצליח ליצור קשר, אבל צלצולים שהם טעות במספר הוא קיבל הרבה. יום אחד הוא התעצבן וניתק את הטלפון מהקיר. פתאום הטלפון צלצל, ועל הקו היה שוב מישהו עם טעות במספר. מושונוב הנדהם אמר לו שלא יכול להיות שהם מדברים, כי הטלפון לא מחובר... והקול בצד השני (כמדומני בראבא) ענה שאין לו בכלל טלפון. אני מניח שזה לא עזר לפתור את התעלומה עם הפולאר... אבל כשאני נזכר בתוכנית ההיא עולה לי חיוך.... :)

למעלה