תעלומה

תעלומה

דוקטור נכבד, שלום רב! פונה אני אליך בייאושי כי רב הוא. לפני כשנה וחצי קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מי שהיתה אז בת זוגי. כעבור זמן לא רב(שבועיים לערך)החלו להופיע אצל שנינו במקביל תסמינים-כאבים ,צריבות, אצלי גם כאבים באשכים וצריבה בזמן שפיכה. סימן נוסף אצלי הוא שפיכה חלשה ומועטת מהרגיל. מאז המצב הוא כמתואר,עם תנודות של התגברות והיחלשות של הסימפטומים. הן היא והן אני נבדקנו מאז עשרות פעמים למחלות מין מדבקות ושאר מרעין בישין וכל הבדיקות חזרו שליליות. אין שום סימנים חיצוניים. ביקרתי אצל אורולוגים שונים אך אף אחד לא מצליח לרדת לשורש העניין. נשלחתי לכל מיני בדיקות כולל בדיקת זרע ואולטרה סאונד אשכים,כליות ודרכי שתן. הכל חזר תקין. יש לך איזה רעיון. יש עוד אפשרות למשהו מעין זה שיכול היה לתקוף את שנינו בו זמנית מלבד מחלת מין מדבקת? הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שבאותו זמן טיילנו בקנדה ושתינו שנינו ממימיו של אגם סמוך(לאחר שטיהרנו אותם),זה יכול להיות קשור איכשהו? (אני מניח שזה רעיון הזוי אך לא נותר לי כבר מה לחשוב) אודה לך על תשובתך, שמעון.

תעלומה

הדבר היחידי שאני יכול להציע זה בדיקה לכלמידיה וזיבה אם לא בוצע עדיין.

דר' דן טורנר-תעלומה

בוצעו בדיקות כלמידיה וזיבה-חזרו שליליות(ביצעתי כמה פעמים) יש איזה רעיון אחר.

תעלומה

כדאי להבדק עוד פעם במרפאת מומחים למחלות מין או מחלות זיהומיות. יש חיידקים שאינם מזוהים בבדיקות. כיון שלשניכם זה קרה במקביל יתכן שמדובר בגורם זיהומי. יתכן שצריך לנסות לשניכם טיפול אנטיביוטי מקובל למחלות מין ואז רואה מה קורה.

למעלה