תעלומה...

• פותח הנושא ghony
  • פורסם בתאריך

ghony

New member
תעלומה...

או.קיי משהו חדש שלי, אני מפרסם תעלומה כל כמה זמן (בערך כל שבוע) ואתם מנסים לפתור אותה ואפשר לעשות אליפות הפותר הטוב ביותר... תעלומה מס´ 1: סנדי פתחה את הדלת של המרתף שבבית שלה והיא נכנסה ממה שהיא ראתה להלם, וגם בגלל זה עצרו את ההורים שלה,מה קרה לסנדי ולמה ההורים שלה נעצרו? (מי שמכיר לא לגלות!) (אני אפרסם רמזים כל יום יומיים עד שאני מגלה את התשובה...) נא לשרשר... ודרך אגב זה אני wwwgounga! פשוט החלפתי שם!

HoNeY14

New member
היא ראתה...

את ההורים של "עושים אהבה"{
} פרועה בשלישיה עם השכנה החדשה! סתם ניחוש פרוע ודפוק צריך רמזים

ghony

New member
רמז מס´ 1...

היא ראתה משהו שהיא לא ראתה מעולם ולא ידעה על קיומו... בעוד יום יומיים רמז הבא!

../images/Emo65.gifמענין מאוד...

אני לא מכירה את התעלומה הזאת אבל יש לי פתרון.. יכול להיות שהיא ראתה גופה של בן אדם ולכן עצרו את ההורים שלה? זאתי יכולה להיות סיבה טובה למעצר.

ghony

New member
רמז מס´ 2...

עצרו את ההורים שלה בגלל סיבה שהם עינו מישהו/מישהי... וברצינות! הפורם התייבש!

Lion_Heart

Well-known member
אה הההההה!!!

צדקתי!!! הם עינו את הקישוא האומלל. . . מה לא?

ד ג י

New member
אוקיי יש לי ניחוש

סנדי היא איזה ילדה עם עיוותים בגוף או משהו דומה וההורים שלה תמיד סיפרו שהיא נולדה ככה וכשהיא פתחה את הדלת היא ראתה את ההורים שלה מתעללים באחותה הקטנה ובגלל זה גם יש לה עיוותים כי הם עשו לה אותו דבר

scooby4

New member
אני ממש לא יודע את התשובה!

אבל מצאתי חידה אחרת באינטרנט שממש שולט
מי שרוצה, שיענה... - זה עם גמד אז זה יכול להתקשר לפורום אגדות... ---------------------------------------------------------------------- בפניך 3 דלתות זהות לחלוטין. אחת לגן עדן ושתיים לגיהנום. אין לך מושג מי זו מי, אז את\ה עושה אינדנדינו ובוחרת אחת (נקרא לה א). לפני שאתה מספיק לפתוח אותה, מופיע גמד. הוא אומר שהוא יודע איזו דלת היא לגן עדן, ומבין שתי הדלתות שלא בחרת (ב,ג) ב היא לגיהנום (הוא לא אומר מה ג). נותרו 2 דלתות: א,ג. בהנחה שהגמד דובר אמת - באיזו דלת כדאי לך לבחור?

HoNeY14

New member
גם לי יש חידה!

אבל היא לא ממש קשורה... את איש אחד רצו להחליט אם להרוג או לשאיר חי(לא זוכרת למה) ובינתיים הוא היה בכלא.החליטו לקבוע מה יקרה ע"י כתיבת גזר הדין או השחרור על שני ניירות והאסיר יבחר פתק. שומר אח שרצה שיהרגו את האיש רשם על שני הפתקים "מוות" האיש נשאר חי בסוף איך? זה קשה גם אני לא ידעתי מי שיודע לא להגיד!

Idan91

New member
הממממ...

אוףףף!!! כשאני מנסה לפתור חידות, אני אף פעם לא מצליחה, ומיד מתייאשת... אולי תגלה?

HoNeY14

New member
אם דיברת אלי אז אני בת...

אני לא אגלה אני אתן רמז: האסיר עשה משהו עם פתק אחד...

Idan91

New member
לא לא לא! אני יודעת שאת בת..

לך הגבתי בהודעה אחרת..

OmriEd

New member
תשובה לחידה של honey14 אניודעאניודע

לפחות אני חושב שאני יודע... האסיר הצביע על פתק ואמר שזה מוות ואז הרים אותו ואז כולם ראו שהוא צדק והוא באמת נחש מזה המוות אז מן הסתם השני זה חיים..... צדקתי צדקתי צדקתי צדקתי??????

HoNeY14

New member
מאוד מאוד מאוד קרוב לתשובה!!!

כל הכבוד!!!
אני כבר יגיד מה אני יודעת כי זה ממש אותו דבר: האסיר אמר שהוא יקח פתק אחד ובלע אותו אם הפתק שנשאר הוא חיים אז זאת אומרת שהוא בחר(אכל) את הפתק שהיה כתוב עליו מוות וההפך. הוא פתח את הפתק שנשאר והיה כתוב מוות אז זאת אומרת שהוא בחר בפתק חיים לא היה פתק כזה אבל הוא נשאר חי פעם במתמטיקה(אל תשאלו...) המורה ביקשה להביא תעלומות כאלה אבל לא בחרה את שלי
למי שיש עוד תעלומות כאלה שישרשר!!!

gilka

New member
תבחר ב א´

מבחינה סטטיסטית יש יותר סיכוי שתהיה צודק

למעלה