תעלומה!

פונג

New member
תעלומה!

איך בני אדם בוגרים, אינטילגנטים ומתקדמים מתאהבים במישהו/י שהם: לא ראו ולא שמעו ולא מעולם? אני מציע 3 תשובות: 1. או שהם חסרי אופי וחוט שידרה. 2. או שהם כה מיואשים מבן זוגם (וחיים בשקר מוחלט!). 3. או שהם גם זה וגם זה.

זה לא נכון מה שאתה אומר.......

``התעמולה`` כמו שנראת בעיני היא שונה , היא לא כמו שאתה רואה אותה. ל``התאהב`` במישהו שלא ראית או שלא שמעת מעולם לא מצביעה על חוסר אופי או חוסר בעמוד שידרה היא מצביעה על רגש מיוחד היא מצביעה על תשוקה לדבר חדש היא מצביעה על סקרנות היא מצביעה על דבר חדש מופלא וקסום והיא מצביעה על היכולת להרגיש ככה . תאמין לי למרבית המאוהבים אינם חיים חיי שקר מוחלט. זה כיף להרגיש ככה זה כיך שמרגישים שאוהבים ולידיעתך... זה גם טוב לפעמים שנאמר: ``מים גנובים הם לפעמים טעמים...`` עצה לי אליך ..... נסה ותראה גם אתה מסוגל לזה גם אם אינך מודה בזה. שרון

פונג

New member
למבולבלת

בואו לא נבלבל בין ריגושים - שאני בהחלט בעד, לבין התאהבות - שזה רגש אחר לגמרי. עמוק ואמיתי יותר. חלק מלהיות ``אמיתי`` זה גם להודות במה שלא נוח.

פונג

New member
למבולבלת

בואו לא נבלבל בין ריגושים - שאני בהחלט בעד, לבין התאהבות - שזה רגש אחר לגמרי. עמוק ואמיתי יותר. חלק מלהיות ``אמיתי`` זה גם להודות במה שלא נוח.

למעלה