תעלומה!!

תעלומה!!

אוקי אז ככה... לאחותי יש חברה שעשתה עגיל בטבור בבית חולים באיזור ירושלים.. והיא עשתה אותו בערך לפני חצי שנה או יותר.. ולפני שבוע העגיל שלה פשוט התחיל להידחות הוא ממש נתלש! אז נכון עגילים נתלשים אבל מה שהכי מוזר הוא שחברה שלה באה איתה לעשות גם אותו עגיל ולה הוא נתלש אחרי שבוע בלבד שהוא היה עליה! מה קורה כאן לעזעזל?!? זה הגיוני?? או סתם צירוף מקרים?..מישו פעם שמע על חירור פירסינגים בבית חולים? תנסו לברר לי עלזה..תודה!!! טהטה אנשיםםם..דרך אגבב..פורום מעולה! אני נהנת לקרוא אותו..:)

C H I M E R A

New member
בית חולים?!?!!??!

בחיים שלי לא שמעתי... הם בכלל מוסמכים שם.. מה הם חשים ת'צמם שם פירסרים כי הם רופאים..
ולפי מה שאת אומרת די מסוכן לעשות שם..

תודה שעניתת..:)

ואממ נראה לי שמאוד מסוכן לעשות שם פירסינגים! עוד מישו יודע על התחוררות בבית חולים?? פליז תענו..אני יהיה מסוקרנת כל החיים בגלל זה..חחח

C H I M E R A

New member
כשעשיתי את ההוא בפופיק..

אמא שלי כמובן דרשה ממני להוציא אותו ולכן הוא כבר מזמן לא עלי, באט אניוואי, היא תמיד התעצבנה למה לא עשיתי אותו בבית חולים שהוא מבחינתה האבא האמא של הסטריליות. אין לי מושג מאיפה לאמא שלי הידע הרב שאפשר להתחורר בבית חולים אבל שיהיה... בכולופן, מ'זתמורת תהיי מסוקרנת כל החיים שלך.. את יכולה תמיד להתקשר ולשאול או לברר בדרכים אלה ואחרות...

C H I M E R A

New member
דחייה קצת מוזרה הייתי אומרת ../images/Emo4.gif

ועוד לשתיהן?!!?!? הצטרפות מקרים ממש!

זה באמת מוזר!!

והרופא הזה.עם הוא רופא בכלל שעשה להן אתזה..עשה להן כזאת צלקת בטבור! יימח שמו...ולא נעים לי לברר ולהתקשר וזה...יחשבו שאני חטטנית.. זה פשוט מסקרן אותי שבית חולים עושה פירסינגים! אומנם הכל סטרילי וזה..אבל רופאים הם לא פירסרים!! זה כמו שפירסר יעשה ניתוח לב..טוב נו הגזמתי..חחח קיצור זה לא העבודה של הרופא..

אולי בחירה מוטעה של תכשיטים

חירור במיקום לא נכון.. הכי טוב שהן יתקשרו ויבררו. הן יכולות גם לפנות לפירסר

Just Angel

New member
../images/Emo12.gifכנסי בבקשה../images/Emo26.gif

הממממ מאוד מוזר הקטע של התחוררות בבית חולים.... את יכולה בבקשה לשלוח לי מסר עם העיר שבה נמצא בית החולים שחירר אותן? אני אודה לך.....ליז.

למעלה