תעלומות? אז יש!!

Patrick kim

New member
תעלומות? אז יש!!

מי מהפורום חווה בלילה בשנתו והוא לבד במיטה ובבית.שנוגעים בכתפו והוא מיתעורר ובחדר שוררת אוירה כבדה של שינאה וניסיון להפחיד אותך כמו איזו ישות נוכחת לא נראית נימצאת בחדר ומנסה כמו להישתלט עלייך פסיכולוגית. ואתה ער ומודע למיתרחש ולא מדובר בשיתוק שינה. ער לחלוטין והשינאה הכבדה נוכחת בחדר. ב1997- זה ארע לי שלש פעמים, פעמיים בלילה אחד. כל פעם לבד בבית כל פעם נגיעות בכתף.(אין לי חיות מחמד)

franse

New member
יכול להיות שסתם התעוררת מסיוט לילה?

באיזו מידה אתה יכול לשלול אשליה פסיכולוגית או סתם התקף חרדה? התעוררות פתאומית בלילה יכולה לקרות מכל מיני סיבות, כמו למשל בעיה גדולה שמציקה לך במשך היום. האם לאחר אירועים אלה השתנה משהו לרעה בחיים שלך? הכוונה למשהו פיזי/נפשי מהותי ולא שהקבוצה שלך בכדורגל הפסידה.

HeavenDusk

New member
כדאי לך לקרוא את ג'יין רוברטס.../images/Emo39.gif

ג'יין רוברסט פעלה רבות בתחום התקשור מאמצע שנות השישים, בעיקר בשנות השבעים והשמונים. היא כתבה ספר מדהים שבא לטפל בסוגיות רוחניות\פסיכולוגיות והאפקט הנקשר בין שניהם. הספרים שלה הפכו לרבי מכר, המוכר שבהם הינו "החומר של סת'". בספר הזה ג'יין מתארת חוויה דומה לשלך כאשר היא 'מפענחת' את החוויה היא מגיעה למסקנה כי הפחדים העמוקים ביותר שלנו, אלו הנמצאים בתת ההכרה לובשים צורה מופשטת ו\או בעלת גוף במימד האסטראלי או במצב של חלימה. במצב בו השינה עמוקה אך השכל ער אנו יכולים לתקשר ישירות עם התת מודע שלנו ואז מן הסתם אנחנו FACE OFF מול פחדים עמוקים והעולם הפנימי הפנטסטי. לא הייתי ממהר לשייך את זה לישויות שכל מטרתן להפחיד אותך. הייתי מנסה לברר האם אתה הוא המקור. לעניות דעתי אפקטים פסיכולוגיים יכולים לחול במצבים שונים ולבצע תמורות שונות אצל הבנאדם, כדאי לך לבדוק עם עצמך מה החויה אמרה לך, מאיפה זה הגיע ומדוע.

חפY

New member
ובכן, יש לזה מאפיינים של שיתוק שינה

התעוררות באמצע הלילה, תחושת פחד/לחץ, ישות לא-מוחשית כלשהי, למרות זאת, אני לא יודע מה זה, אולי בסה"כ מדובר בחלומות.

לקוריאני../images/Emo13.gif אירועים מעין אלה יכולים

להפחיד מאד, מאד, מאד בעת התרחשותם. אולי צריך לשבת ולנתח מה כל כך הפחיד באותו מעמד. ולרשום לעצמך את כל התהיות והשאלות שצצים בעיקבות אירוע כזה. ויש הרבה מה לשאול את עצמך. ואל תהיה ספקן גם כשהתשובות לא מגיעות אליך מיד לתובנה. צריך גם ולהבין שישנם הרבה יותר אפשרויות מתשובה אחת. חשבתי על כך שיכול להיות שרמת המודעות שלך באופן בסיסי, ביחס לאדם אחר, היא כל גבוהה עד שיתכן שאתה מצליח לפתוח במצב של שינה, בתת המודע שלך ערוץ של תיקשורת גבוהה. ובאותו המעמד אתה גם מפחד מהעוצמה של הכח והנוכחות שאתה מסוגל לראות ולחוות ביכולות שלך. עצה, קח את זה כסרט טוב בתלת מימד. חייך על כך. נסה להרגיע ולא לפחד. ויתכן שעם הזמן תקבל תשובות הרבה יותר טובות למה זה קורה ואיך אפשר להוציא מכך את המיטב. ועוד עצה, לפני השינה, זמן אליך את ישויות האור והאהבה להיות איתך ולשמור עליך בשנתך. כך אולי יחזרו אלייך החלומות הטובים, הרגועים והשלווים. ליל מנוחה.

גם אני.

מי שלא חוה פחד כזה לא יודע במה מדובר ורק יכול להציע הצעות ריקות כמו "חייך אל זה" או "חפש את האור". אי אפשר לחייך אל זה, ואי אפשר להגדיר את זה. זה רע וזה מפחיד וזה עומד להגיע... (טיפה מסוג הפחד הזה אפשר להתרשם בספר של דין קונץ - רודפים) מניסיוני זה אף פעם לא מגיע וזה הדבר היחידי שמרגיע אותי. עם כל העוצמה והרוע שלהם, אין להם יכולות של ממש בעולם הגשמי ! אפשר להדליק את האור בכל הבית וזה קצת עוזר, בתנאי שמעיזים להגיע לשלטר. ומקרה דומה אם כי פשוט יותר, וגם מתקשר ליד קרה: פעם התעוררתי והסתובבתי במיטה. לפתע הרגשי יד זרה וקרה מונחת על חזי. פחדתי לפתוח את העיניים. גיששתי אליה בידי השמאלית. אחזתי בה ומיששתי אותה. לא הבנתי למה היא מחוברת. לפתע, בדחף של בהלה זרקתי אותה הצידה. זה עזר. הדם התחיל לחזור לזרום בידי הימנית והבנתי שזו ידי שלי. עוד כמה דקות חלפו וגם הלב חזר לפעום כרגיל.

מידרך, אני בצד שלך... נא להחזיר את

הקוצים למקום
. יש דרך להתמודד עם זה. עם הרבה מודעות וזיהוי... קצת לפני שזה קורה. בכל אופן, הפחד משתק. ומונע מאיתנו להתמודד ולנסות להבין או לראות את מיכלול הדברים והסיבות כזה קורה. ובתוך כל הפחד והאימה הזאת, יש תשובה הגיונית שאותה צריך לחפש. גם אם לא יודעים באופן מיידי את הכל. כל אחד מוצא בסופו של דבר את התשובות שמרגיעות אותו. ותמיד אפשר לבחור ולהשאר באייזה שלב שמתאים... שיהיה לך יום מקסים ונהדר

ואם אנו בענייני קוריאנים..

אז מי זה היה שמצוייר לו נחש על יד אחת ונמר ביד השניה, והוא חצה את המדבר הגדול לגמרי רגלית? (גם מאותה תקופה ואותו עובי של כריכה)

חחח... אין לי מושג מי היה ה"בד"...

ומי בשורשיו "גילגולי הודי" אבל אני אחשוב על זה... בדרך לעבודה. ועובי... הכריכה לא מעיד עם טיבם של הדפים הצהובים.

חללית צודקת לגבי האיכות

ניסיתי לבדוק אם אפשר להשיג ספרים מהתקופה ההיא. מוכרים כאלה ספרים במחירים של 30 ואפילו 50 ש"ח באינטרנט. מדהים! מי שחצה את המדבר היה לוחם קונג פו מהולל שאני לא זוכר את שמו. בכל מקרה הוא כיכב במערבונים לא פחות מביל קרטר. מדהים מה שפרץ של אובר-יצירתיות יכול לעשות. לקחת לוחם קונג פו למערב הפרוע???

ShOoOoRTy

New member
../images/Emo2.gif

זה קרה לי גם!!ישנתי בבית מלון עם חברה של המשפחה..ובאמצע הלילה ממש מאוחר בערך 3 אני מרגישה שיש מישהו בחדר..לא שמעתי ולא ראיתי כלום פשוט הרגשתי את זה!! ולא משנה מה יגידו אני ודעת שהיה מין תחושה כזאת..והרגשה מוזרה הציפה אותי מין תחושה מאיימת כזאת וממש פחדתי ולא העזתי להסתובב לכיוון האזור שבו הרגשתי נוכחות..הרגשתי שהיא הייתה ממש מאחוריי במיטה ואז פיתאום שמעתי: "נוח לך?" באותו רגע אני פשוט לא יכולה לתאר את ההרגשה של הפחד הייתי ב-ה-ל-ם חשבתי שאני חולמת אבל הייתי ערה!!!! אני חשבתי שאני מדמיינת ואז שמעתי עוד פעם "נוח לך" באותו רגע הרגשתי שאני פשוט לא יכולה להסתובב גם שרציתי לא הצלחתי לזוז!!! הייתי לגמרי משותקת (וזו לא הייתה החברה של המשפחה כי היא ישנה ליידי בכיוון השני וראיתי אותה ישנה) ואז הרגשתי מין תחושה כזאת שה"סכנה" חלפה והצלחתי לזוז ורצתי מהר לפלאפון הייתי חייבת להתקשר למישהו בחיים שלי לא פחדתי ככה ואני לא מוצאת אותו!! ואני שמתי אותו מולי בשידה של הטלויזיה ואני מחפשת ומחפשת פיתאום אני מוצאת אותו על הרצפה בצד השני של החדר!!! ואני יכולה להגיד לכם בבטחה שאני לא שמתי את זה שם. בקיצור ממש ממש מוזר...לא הצלחתי לישון ולהיות בחדר בכלל הייתי כל הלילה בלובי עד הבוקר

זה פסיכולוגי לחלוטין...

קטונתי מלהסביר מה זה בדיוק, אבל לפי התיאורים רואים שזה עניין מוחי לגמרי.

scriewy

New member
עוד פעם אתם לא מיודעים ולא מנוסים !

1] הכן יכול להיות שזה פסיכולוגי, אבל אפשר בבירור להבין מה מקור האירוע. לא שמעתם על MUNTOK PROJECT וכל מה שמצאו שם בקשר למוח ולתת מודע ומכונה שדרכה אדם יכול ליצור יש מאין רק בכח המחשבה שלו ?! נגיד וזה לא נכון, אבל לפחות זה פיסת מידע שלרובכם בטח אין - זה עוד כיוון מחשבה לראשים המפגרים שלנו. אתם מסתכלים על זה כעל נושא 1 מתוך 2 או 3 שאתם מכירים כשזה 1 מתוך 6 קטגוריות שצריך להיות מיודע בהם, כדי שנושא 1 מתוך 3 לא יראה ענקי לתפיסה, הכוונה 1\3 גדול מ 1\6 ולכן כשאתם שומעים את זה אז זה גדול מדי מכדי לאכל וליחס למשו אחר. 2] אתה אמור לדעת מה בדיוק חווית, אם אתה אדם שנכנס לפאניקה תוך שניה מכל שטות חסרת חשיבות בעורך חייך, ואיזה קרציה סנובית באופי, אז כנירא זה באמת היה משהו פסיכולוגי. אבל אם אתה אדם יציב, אז כנירא מה שהרגשת הכן אירוע מקורי ! ומישו בא לבקר אותך, והם כן יכולים להיות מוחשיים ביותר ! והם כן יכולים לחנוק אותנו כערף עיין. זה מאוד מאוד אם לא מספיק מאוד אז אכושרמוטה מציאותי ! הם איזו שהיא אנרגיה בלתי ניראת ולא מורגשת, שיכולה בלי להפוך לגשמית לתפקד בעולם הגשמי שלנו ולהרים דברים ולשבור דברים ולהכניע בני אדם בקלילות ! ומה זה החרטה הזה "שיתוק שינה" ? יענו "מדענים" המציאו מושג וזהו זה מקובל ?! הם לא מסוגלים להסביר את זה אפילו ! התשובה שלהם - זה פסיכולוגי. אתם יודעים בכלל שכשאתם חולמים אז לא תמיד החלום באמת בתוך התת מודע שלכם, אלה אתם במקום אחר פיזית ! ואתם בכלל מבינים שאם אתם רואים תחלום או מתצפתים אחר המאורעות אז טכנית אתם בהכרה, או שאתם מוגבלים ולא קולטים שרק מה שלא רואים או מרגישים מסמל חוסר הכרה. "חלום" זה בעצם הכרה אבל בתת מודע, אבל זה הכרה ולא חלום, מי אמר לכם בכלל שחלום זה סתם מושג צעצוע שתוכלו לזרוק על שמאל וימין, ולהגיד האאא בטח חלום ובזה נמגמר העינין, יש מקום שאליו האנרגיה שלכם עפה, יש לה שיכפול שאוגר אנרגיה מאיזה שהו מקום מסויים. במקום הזה אנרגיות של אנשים אחרים עומדים במליונים, אבל גם תתאוריה הזאת לא שמעתם בטח, ובגלל שלא התנסתם בכלום זה נשאר בגדר תאוריה רחוקה עבורכם. ועוד פעם אדם טמבל שלא מעניין תתחת שלו מאיך העולם שלנו עובד, צוחק על הכל ומסתמך על מושגים והסברים מופלצים של מדענים. כמובן יש מדענים שמודעים לשני הצדדים של הטבע ! והקטע עם הרוחות לי לא מובן עדיין, כי הן לא מבריקות במיוחד וכן עושות רע "בעיננו", ואם היה להם היתר להשבית אדם, אז מזמן כבר לא היה אנשים, אבל כנירא יש איזה שהם הסכמות וחוקים ביניהם ולבין הגשמיים (אנחנו) אתה יכול לקחת אדמה מבית קברות בשקית ולשים מתחת למיטה שלך, ויש מצב שיקפוץ אליך מישו לביקור, מומלץ אדמה של קבר טרי עד 40 יום, אבל זה לא קייטנה, לי במקרה יצא שישנתי ליד אדמה כזאת מעבר לקיר, ואחרי שקרה מה שקרה לא הלכתי למטרת ניסוי להביא בעצמי אדמה, כי אני לא מודע להשלכות. 3] אנשים לא מתעוררים משינה סתם ככה ! מתעוררים סתם ככה זה רק הסוג של "הנקבות" התרנוגוליות שנכנסות לפאניקה מכל פיצ קטן, ואיך אפשר לחלום חלום בלי לראות תחלום, זה ממש תמוה בעיני מה שהמדענים אומרים שכל אדם חולם במוצע 10+ חלומות, נשמע כשטויות במיץ עגבניות, מה הקשר בכלל לגל (תדר) שהמוח שלך מתחיל להפיק בשינה עמוקה בשלב איזה 4 או משו שזה שינה עמוקה, כשיש חלום רואים תחלום. והמדענים אומרים גם שאנשים לא זוכרים תחלום כשמתעוררים בבוקר. אבל כשחולמים אז אפשר לזכור שחלמת, ולא ריק לגמרי. אם אני חולם ועל הבוקר לא זוכר בדיוק על מה חלמתי, אני יודע אבל שחלמתי. אין פה לאף אדם זכות דיבור בנושא, בכלל, אם לא חויתם את זה, אותו מצב כמו פסיכיאטר שלא ניסה סמים יתחיל לבלבל בשכל מה הוא יודע על סמים. עד שלא יתפוצץ לך חזיז ביד אתה לא תבין בכח ומשמעות של פצצה בפיגוע. מה האפקת שלה. ומלא דברים אחרים לכן הסרט "סיוט ברחוב אלם" ממש לא סתם סרט, הם מסוגלים לפגוע בך שם וגם פה בדיוק כמו שפרדי עשה, כמובן בלי הכפפת להבות של פרדי. מה לא שמעתם על אנשי הצל ?

נחמד שיש לך ראש פתוח

רק חבל שזרקו לשם קצת יותר מדי זבל. אל תאמין ישר לכל מה שאתה קורא.

scriewy

New member
אני האחרון שיאמין ישר לכל מה שאני

קורא, פשוט חלק משאלות שהעלתי לעצמי ישר נענו אחרי שחויתי כמה דברים, ולא הסתמכתי על ספר, ולא היתי בהכחשה עצמית ונלחמתי עם עצמי כמו איזה מוקיון :) דיסאינפורמציה ושטיפת מוח

franse

New member
ל- scriewy: אתה אומר דברים של טעם

אבל נסה קצת יותר להתמקד ולעבוד על הניסוח. יש בעברית מילה נחמדה בשם "את". לא חראם לזרוק את ה-א' לזבל? תהבנת את זה?

למעלה