עוד פעם אתם לא מיודעים ולא מנוסים !
1] הכן יכול להיות שזה פסיכולוגי, אבל אפשר בבירור להבין מה מקור האירוע. לא שמעתם על MUNTOK PROJECT וכל מה שמצאו שם בקשר למוח ולתת מודע ומכונה שדרכה אדם יכול ליצור יש מאין רק בכח המחשבה שלו ?! נגיד וזה לא נכון, אבל לפחות זה פיסת מידע שלרובכם בטח אין - זה עוד כיוון מחשבה לראשים המפגרים שלנו. אתם מסתכלים על זה כעל נושא 1 מתוך 2 או 3 שאתם מכירים כשזה 1 מתוך 6 קטגוריות שצריך להיות מיודע בהם, כדי שנושא 1 מתוך 3 לא יראה ענקי לתפיסה, הכוונה 1\3 גדול מ 1\6 ולכן כשאתם שומעים את זה אז זה גדול מדי מכדי לאכל וליחס למשו אחר. 2] אתה אמור לדעת מה בדיוק חווית, אם אתה אדם שנכנס לפאניקה תוך שניה מכל שטות חסרת חשיבות בעורך חייך, ואיזה קרציה סנובית באופי, אז כנירא זה באמת היה משהו פסיכולוגי. אבל אם אתה אדם יציב, אז כנירא מה שהרגשת הכן אירוע מקורי ! ומישו בא לבקר אותך, והם כן יכולים להיות מוחשיים ביותר ! והם כן יכולים לחנוק אותנו כערף עיין. זה מאוד מאוד אם לא מספיק מאוד אז אכושרמוטה מציאותי ! הם איזו שהיא אנרגיה בלתי ניראת ולא מורגשת, שיכולה בלי להפוך לגשמית לתפקד בעולם הגשמי שלנו ולהרים דברים ולשבור דברים ולהכניע בני אדם בקלילות ! ומה זה החרטה הזה "שיתוק שינה" ? יענו "מדענים" המציאו מושג וזהו זה מקובל ?! הם לא מסוגלים להסביר את זה אפילו ! התשובה שלהם - זה פסיכולוגי. אתם יודעים בכלל שכשאתם חולמים אז לא תמיד החלום באמת בתוך התת מודע שלכם, אלה אתם במקום אחר פיזית ! ואתם בכלל מבינים שאם אתם רואים תחלום או מתצפתים אחר המאורעות אז טכנית אתם בהכרה, או שאתם מוגבלים ולא קולטים שרק מה שלא רואים או מרגישים מסמל חוסר הכרה. "חלום" זה בעצם הכרה אבל בתת מודע, אבל זה הכרה ולא חלום, מי אמר לכם בכלל שחלום זה סתם מושג צעצוע שתוכלו לזרוק על שמאל וימין, ולהגיד האאא בטח חלום ובזה נמגמר העינין, יש מקום שאליו האנרגיה שלכם עפה, יש לה שיכפול שאוגר אנרגיה מאיזה שהו מקום מסויים. במקום הזה אנרגיות של אנשים אחרים עומדים במליונים, אבל גם תתאוריה הזאת לא שמעתם בטח, ובגלל שלא התנסתם בכלום זה נשאר בגדר תאוריה רחוקה עבורכם. ועוד פעם אדם טמבל שלא מעניין תתחת שלו מאיך העולם שלנו עובד, צוחק על הכל ומסתמך על מושגים והסברים מופלצים של מדענים. כמובן יש מדענים שמודעים לשני הצדדים של הטבע ! והקטע עם הרוחות לי לא מובן עדיין, כי הן לא מבריקות במיוחד וכן עושות רע "בעיננו", ואם היה להם היתר להשבית אדם, אז מזמן כבר לא היה אנשים, אבל כנירא יש איזה שהם הסכמות וחוקים ביניהם ולבין הגשמיים (אנחנו) אתה יכול לקחת אדמה מבית קברות בשקית ולשים מתחת למיטה שלך, ויש מצב שיקפוץ אליך מישו לביקור, מומלץ אדמה של קבר טרי עד 40 יום, אבל זה לא קייטנה, לי במקרה יצא שישנתי ליד אדמה כזאת מעבר לקיר, ואחרי שקרה מה שקרה לא הלכתי למטרת ניסוי להביא בעצמי אדמה, כי אני לא מודע להשלכות. 3] אנשים לא מתעוררים משינה סתם ככה ! מתעוררים סתם ככה זה רק הסוג של "הנקבות" התרנוגוליות שנכנסות לפאניקה מכל פיצ קטן, ואיך אפשר לחלום חלום בלי לראות תחלום, זה ממש תמוה בעיני מה שהמדענים אומרים שכל אדם חולם במוצע 10+ חלומות, נשמע כשטויות במיץ עגבניות, מה הקשר בכלל לגל (תדר) שהמוח שלך מתחיל להפיק בשינה עמוקה בשלב איזה 4 או משו שזה שינה עמוקה, כשיש חלום רואים תחלום. והמדענים אומרים גם שאנשים לא זוכרים תחלום כשמתעוררים בבוקר. אבל כשחולמים אז אפשר לזכור שחלמת, ולא ריק לגמרי. אם אני חולם ועל הבוקר לא זוכר בדיוק על מה חלמתי, אני יודע אבל שחלמתי. אין פה לאף אדם זכות דיבור בנושא, בכלל, אם לא חויתם את זה, אותו מצב כמו פסיכיאטר שלא ניסה סמים יתחיל לבלבל בשכל מה הוא יודע על סמים. עד שלא יתפוצץ לך חזיז ביד אתה לא תבין בכח ומשמעות של פצצה בפיגוע. מה האפקת שלה. ומלא דברים אחרים לכן הסרט "סיוט ברחוב אלם" ממש לא סתם סרט, הם מסוגלים לפגוע בך שם וגם פה בדיוק כמו שפרדי עשה, כמובן בלי הכפפת להבות של פרדי. מה לא שמעתם על אנשי הצל ?