תעלומת הגרביים

TomerZimmermann

New member
תעלומת הגרביים

הפורום מת אז החלטתי להעלות את האחת הקונספירציות המוכרות ביותר. או יותר נכון, התעלומות הגדולות ביותר שחלק מפתרונן הוא קונספירציה בפני עצמו. מה לדעתך קורה לכל זוגות הגרביים שנעלמות? אני אתן מספר אפשרויות אותם אני מכיר ואתם תגידו במה אתם מאמינים 1) חייזרים גונבים אותם כי הן משמשות דלק לספינות חלל שלהם. 2) גנומים (Gnomes) גונבים אותם ואוספים את כולן במערה תת קרקעיות (הסיבה הידועה היחידה היא אובססיה לא מובנת וצורך לערימת גרביים כמה שיותר גדולה). 3) רגע לפני שסוגרים עליהם את מכסה המייבש הן קופצות החוצה ובורחות למקום הידוע בשמו "גן עדן לגרביים". 4) אמהות (או אבות) שאין להן כח לכבס זורקות אותן לפח. 5) הם נאבדות בפינות חשוכות בבית 6) למי אכפת מגרביים? 7) זה הכל אשמת אייסי! הוא ושאר ההולנדים אוכלים גרביים לארוחת צהריים.

IC4

New member
we r the underpants gnomes!

לא SOCKS GNOMES phase 1 - collect underpants phase 2 phase 3 - profit ואני חשבתי שראתה מדבר על זה שאמא תמיד אומרת אחרי הכביסה שהיא מצאה רק גרב אחת , ושהבן זוג של אותה גרב ברח למקסיקו ועקבותיו נעלמו what the deal with that ?? קונספירציה של אמנים להפוך את העולם למקום בו אנשים לובשים רק גרב אחת או שתי גרביים לא תואמות? כביקורת על זה שגרב היא רק גרב.. וזה לא בושה ללכת עם שתי גרביים לא תואמות , כי למי לעזאזל איכפת ?! ואולי חשבת על זה שהמייבש/מכבס זה הדבר הכי טוב שיש בחיים של גרב? למה שמישהו יברח ממנו ? אם כבר מתחבא בו. קהילה שלמה של גרביים שמאסו בתרבות הסריחה!

Bassman

New member
עלית על משהו...

הן נהנות להסתובב במייבש כמו לונה פארק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז הן נדבקות לפינות ואז לא רואים אותו

דנה^^

New member
!~!

אוקיי יש לי כמה תגובות בקשר להודעה של תומר (שאחת האפשרויות הזכירה לי דבר מאוד מעניין שיכול להיות גם אפשרות) וזה גם מתקשר למה שאיי סי אמר, אז ככה: 1. רעיון נחמד אבל.. לא נראה לי.. 2. נשמור לסוף כי זה מה שמתקשר לרעיון אחר.. 3. לא נראה לי.. 4. גם לא נראה לי כי אז היו נעלמים עוד המון בגדים ולאו דווקא גרבים 5. יכול להיות 6. זה מתחבר ל2.. [וגם ל7] 7. כן דווקא האפשרות הזו נראית לי הכי סבירה, אבל אם לא- אז האפשרות שהתחברה לי למספר 2 היא רגע!! אני חייבת לשאול משהו.. רגע אסור לי להיות מאושרת? אז למה שואלים אותי מה קרה היום?? אני מאושרת וטוב לי ננה בננה ולא קרה היום כלוווווווווווווווווווווווווווווום! :)))) אוקיי.. לרעיון: זה לקוח מתוך "הארי פוטר" (החל מ2) ובו מוזכרים גמדוני הבית, או באנגלית- house-elves אוקיי בקיצור הגמדונים החמודים האלה - אם רוצים לשחרר אותם מעבודתם (שאליה הם מסורים.. ז"א חוץ מדובי שקצת הרחיק לכת ולכן ווינקי כועסת עליו..) אז הבעלים שלהם צריך לתת להם גרביימיים, בעצם זה מוביל למספר 4, אבל ההורים לא זורקים אותם לפח אלא נותנים אותם לגמדוני בית שהם רוצים לפטר. דובי, שמשפחת מאלפוי התעללה בו, רצה לקבל גר והארי גרם לכך שהוא יקבל גרב.. :) בקיצור לדובי היתה חיבה עמוקה לגרביים (וגם לבגדימים) ופה זה מוביל אותי אל ההודעה של איי סי- שדובי פעם קיבל מהארי זוג גרביים והתפלא כי הם היו בדיוק אותו דבר! והרי דובי תמיד לבד גרביימים צבעוניות ושונות..

TomerZimmermann

New member
there´s more to life than SP

כן, נכון, בסאותפארק היו את הגנומים שגונבים את התחתונים? so fucking what? עצרת פעם לחשוב למה בדיוק הכניסו אותם לסדרה? אז בוא אני אלמד אותך. יש מיתוס (מטומטם, מפגר, טיפשי ואין לי מושג מאיפה הוא הגיע) על socks gnomes. כל הקטע בסאותפארק היה פארודיה על זה ולכן הם החליטו לגנוב תחתונים ולא גרביים. קאפיש? __________ משום מה, כל פעם שאני אומר משהו על sock gnomes אנים מתקנים אותי ואומרים לי שזה תחתונים ולא גרביים. כל מה שיש לי להגיד לכם זה: "ננה בננה, אני צודק ואתם טועים"

סליידר

New member
אופס

אני בכיתה הכי טובה בשיכבה, ומלמדת אותי מרכזת לשון והמורה הכי טובה, ועדיין תעיתי. כל מה שאני יכול להגיד הוא: אופס. סורי, סליידר

hsotrt

New member
LOL

"איסי אשם! הוא והולנדים אוכלים גרביים לארוחת צהריים"!!!! חחחחחחחחח הרגת אותי...אני חושב שאני אשתמש בזה בטקס סיום י"ב...יש לנו כיתה אחץ עם 17 צרפתים...

חזיר בר

New member
מה שמראה לנו

שאחד הדברים האחרונים שלימודי לשון מלמדים אותנו זה לכתוב עברית כמו בני אדם. דרך אגב,ואני לא אומר זאת כדי להשפיל אותך או כדי להעליב אותך - זה פשוט קצת בולט,כתב "טעיתי" עם ת.

דנה^^

New member
oops again...

תעיתי= בדרך התכוונת לטעיתי לא שאני בכוונה מתקנת כל שטות אבל נו.. הבגרות.. למה שאני אסבול לבד? נ.ב איך מתכוננים למבחן בהיסטוריה כשיש כבר את כל החומר מסוכם (מהמבחן הקודם), כל השאלות פתורות (מהמבחן הקודם) והחומר לא בראש (כמה דברים אדם יכול לזכור?)? לסכם שוב אין טעם, לענות שוב על שאלות- לא.. האצבעות שלי צריכות לחיות מחר.. לקרוא לא עוזר ובלי הדפים אין לי מושג מה הולך.. מה עושים?

סליידר

New member
יווווו

איזה בושות אלוהים! איך הדרדרתי (ככה כותבים?)! נשבע לכם אני לא טועה ככה לעולם! זה צירוף מקרים נורא! זה חוקי מרפי מה שקרה לי כאן! אם תשימו לב לכל ההודעות שאי פעם כתבתי, הן תמיד עם כל סימני פיסוק ואני כותב עם שגיאות (לעיתים רחוקות) כי אני כותב מהר מדיי על המקלדת כי אני על המחשב 24 שעות. באמת! תאמינו לי! אני לא מפגר! יש לי ציון גבוה ביותר בלשון! ואני לא מהאלה שבאייסיקיו שואלים שאלה ולא מוסיפים סימן שאלה אחריו, וככה אי אפשר לדעת אם הם אומרים לי משהו או שואלים אותי (איזה מעצבן זה?!). סליידר המובך, שכרגע בודק אם כתב הודעה זאת עם כל כללי הלשון.

יש לי רעיון........../images/Emo62.gif

אולי זו בכלל קונספירציה של יצרני הגרביים??? אולי בכל זוג גרביים, גרב אחת מיוצר מחומר שמשמיד את עצמו לאחר כמה כביסות - ללא שום זכר. ואז הבנאדם נאלץ לקנות עוד זוג גרביים, כדי לא ללכת עם גרביים לא תואמות= רווח ליצרני הגרביים אני אומרת- לקנות את כל זוגות הגרביים באותו הצבע

IC4

New member
היא אכן הכי הגיוןי פה בינתיים.

תגיד באסמן- אגב שלא תבין אותי לא נכון אני כבר אומר מההתחלה שזה שעשע אותי - מה הקטע הזה של הSO CALLED SIGNATUERE שלך
הם ניסו ללמוד נהיגה הם נכשלו אבל עברו טסט רביעי ונסעו למקדונלדס לחגוג (HEH ! IC4 איזה צירוף מקרים !
) אף אחד לא ניסה להרוג אותי! זה הכל קונספירציה ככה הדת שומרת אותנו שלא נברח הם מנסים לרצוח אותנו ! קדימה ! אנחנו צריכים להתאחד כדי להיות ביחד וחזקים יותר ! אני אומר עזבו אותכם כל זה, הדור הבא כל הורה יגיד לבן שלו : אתה לא יהודי או נוצרי או ערבי או כושי - אתה בנאדם. ככה נגיע לעולם שליו
אה לא שכחתי... אתם מתנגדים לגלובליזציה... או WELL... נצטרך לחשוב על דרך אחרת לשלום גלובלי. u r all individuals ! yes! we r all individuals! u have to think for urselves! YES! WE HAVE TO THINK FOR OURSELVES!

למעלה