תעלומת הדובוש
שלום למומחים
אכלתי דובוש בחול, וחיפשתי מתכוני דובוש בארץ אך יש סתירה מוחלטת בין הוראות האפיה לבצק.
את הדובוש אכלתי בכמה מקומות ובכולם היה מעין בצק פריך פירורי שכבות שכבות וכך זה גם נראה.
כשרציתי לאפות את העוגה בבית בתמונה זה באמת נראה בצק פירורי פריך, אולם הוראות האפיה נוגדות לגמרי את הבצק הספציפי הזה.
שם כתוב שצריך את הביצים להקציף , להוסיף סוכר וכו......
בבצק הפירורי אין כלל ביצים אלא חמאה מקציפים עם סוכר ומוסיפים את היתר וכך זה יוצא פריך. אשמח אם מישהו מכיר ויודע בוודאות איך הבצק הזה נראה אני מצרפת תמונה של מה שבאמת צריך להיות . במתכון זה סותר לגמרי את אופן הכנת הבצק הזה. תודה
שלום למומחים
אכלתי דובוש בחול, וחיפשתי מתכוני דובוש בארץ אך יש סתירה מוחלטת בין הוראות האפיה לבצק.
את הדובוש אכלתי בכמה מקומות ובכולם היה מעין בצק פריך פירורי שכבות שכבות וכך זה גם נראה.
כשרציתי לאפות את העוגה בבית בתמונה זה באמת נראה בצק פירורי פריך, אולם הוראות האפיה נוגדות לגמרי את הבצק הספציפי הזה.
שם כתוב שצריך את הביצים להקציף , להוסיף סוכר וכו......
בבצק הפירורי אין כלל ביצים אלא חמאה מקציפים עם סוכר ומוסיפים את היתר וכך זה יוצא פריך. אשמח אם מישהו מכיר ויודע בוודאות איך הבצק הזה נראה אני מצרפת תמונה של מה שבאמת צריך להיות . במתכון זה סותר לגמרי את אופן הכנת הבצק הזה. תודה